18 march 2020

Technogym biedt met Mywellness-app hulp voor sportinstructeurs en Personal Trainers

18 march 2020
Technogym biedt consumenten en sportscholen verschillende producten en oplossingen om veilig thuis te trainen. En mede door middel van de innovatieve mywellness-app kan iedereen overal en altijd trainen. 

Technogym richt zich op innovatie en technologie en heeft een uniek digitaal ecosysteem in de fitnessindustrie opgebouwd. Dit biedt consumenten een ‘Wellness on the go’ trainingservaring waarmee mensen altijd en overal kunnen trainen: thuis, in de sportschool, op kantoor of in hotels op reis. Deze service biedt fitnessclubs trainingsprogramma’s zodat zij het contact met hun leden niet verliezen nu ze een paar weken niet naar de sportschool kunnen.

Mywellness app
Het Mywellness cloud-platform van Technogym, en met name de Mywellness-app, biedt fitnesscentra trainingsprogramma's op afstand. Personal Trainers en sportinstructeurs kunnen oefen- en trainingsprogramma's toewijzen in de app en de voortgang en resultaten meten. In de app vinden leden instructies en video's over de uitvoering van de oefeningen. De oefeniningen zijn beschikbaar voor zowel functioneel trainen als trainen met apparatuur en gewichten, voor het geval leden thuis fitness apparatuur en/of gewichten hebben.

 
Coronavirus
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf