4 jaar geleden

Judoka Noël van ’t End is Technogyms’ nieuwste wellness ambassadeur

4 jaar geleden
Judowereldkampioen Noël van ’t End is de nieuwste wellnessambassadeur van Technogym, The Wellness Company. Beide kijken uit naar de vruchtbare samenwerking. Technogym ondersteunt de wereldkampioen richting de Olympische spelen, en Van ’t End maakt zo optimaal gebruikvan de jarenlange ervaring, expertise en nieuwste sporttechnologieën van Technogym.

Noël van ’t End werd in 2019 als eerste Nederlandersinds tien jaar, wereldkampioen Judo. Dit deed hij in Tokioop dezelfde plek waar aankomende julide Olympische Spelen zijn. Het wereldkampioenschap neemt veel druk met zich mee waar Noël tevenszijn motivatie uithaalt. “Technogym fungeert ook als inspirator en motivator”, zegt Van ’t End. “Zij zijn zoveel meer alleen een leverancier van fitnessapparatuur. Ze biedenjarenlange wetenschappelijk onderzoek in sport, innovatie en apparatuur. Die expertise is voor mij essentieel in mijn trainingen ter voorbereiding voor de Olympische Spelen.”

Bij judo draait het om pakking en tactiek. Dat vergt een gerichte training waaraan Technogym met apparatuur en begeleiding bijdraagt. Noël van ’t End is erg trots met Technogym aan zijn zijde: ‘’Iedereen in de (top)sport, fitness en krachttraining kent het merk Technogym. Het geeft mij een boost onderdeel te zijn van zo’n groot merk. In judo draait alles om kracht en uithoudingsvermogen, de apparatuur van Technogym helpt mij om grote, essentiële stappen te zetten richting Tokio.’’In de aanloop naar de Olympische Spelen in Tokio maakt Van ‘t End gebruik van de Skill Line. “Ik ben vooral groot fan van de loopband Skillmill. Op de Skillmill komt alles samen, kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid. Precies wat voor een judoka belangrijk is. Een stoere loopband die voor zo veel verschillende trainingen inzetbaar is, is voor mij als aanvulling op mijn judotraining een geweldige uitkomst.”

Technogym trots
Jasper Bron, Managing Director Technogym Benelux: “We zijn enorm blij dat Noël zichaan ons merk wil verbinden als wellness ambassadeur. Met zijn doorzettingsvermogen, enthousiasme, power en bijzondere tactiek past hij perfect bij Technogym. Hij gaat voor goud in Tokio waarin wij hem optimaal ondersteunen met de Skill Line enhem begeleiden met onze wellnessoplossingen. We zien de samenwerkingdan ook met veel plezier tegemoet.”


Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf