14 february 2020

7e European Health & Fitness Forum

14 february 2020
Europe Active organiseert het 7e European Health & Fitness Forum in Keulen op woensdag 1 april 2020. Tijdens het EHFF 2020 zal een speciaal geselecteerd team van motiverende sprekers de uitdagingen bespreken waarmee de fitnessindustrie zal worden geconfronteerd het komende decennium. 

Het is de 7e keer dat EuropeActive, in nauwe samenwerking met FIBO, het Forum organiseert als openingsevenement voor de wereldberoemde beurs. Het thema van het evenement van dit jaar is 'HALLO from 2030'. 

Het EHFF beloofd een topbijeenkomst te worden van toonaangevende belanghebbenden in de Europese Fitnesssector, waaraan gezondheidsdeskundigen en belangrijke sectorspelers deelnemen, evenals vertegenwoordigers van clubs, leveranciers, ketens, verenigingen en gerenommeerde universiteiten. Elk jaar beschikt het Forum over een indrukwekkende selectie van sprekers en debatten onder leiding van enkele van 's werelds toonaangevende experts op het gebied van Fitness. Zij verschaffen de deelnemers waardevolle inzichten in toekomstige sectorontwikkelingen. 

Het jaarlijkse evenement is de afgelopen jaren zo populair geweest dat besloten is om naar een grotere locatie te verhuizen: het indrukwekkende congres Saal in het congrescentrum Oost in Keulen.

De sprekerslijst voor EHFF 2020 bevat grote namen van zowel binnen als buiten de industrie zoals Trend Safarim, futuroloog Magnus Lindkvist, Marije Lely, COO van de Nederlandse multinationale ING Groep, een Q&A met Basic-Fit CEO Rene Moos en een presentatie door "de volgende fitness cult leider" Sadie Kurzban uit 305 fitness. 

Het volledige programma is beschikbaar via de evenementwebsite van EuropeActive. Het forum is ook het platform voor de officiële lancering en presentaties waarin de inhoud van twee nieuwe EuropeActive-publicaties wordt benadrukt; het immer populaire "2020 European Health & Fitness Market Report" en "Horizon 2030 - theFuture of the Health and Fitness Sector". 

Klik hier voor meer informatie en inschrijven

 
European Health & Fitness ForumEuropeActiveFIBO
Gerelateerde artikelen