5 february 2020

Internet-sensatie Mufasa maakt work-out video voor Basic-Fit

5 february 2020

Social-media comedian Jeffrey Obenga - beter bekend als Mufasa alias CousinSkeether - werd in één klap beroemd door zijn videopost op Instagram op 11 oktober 2019. In het filmpje - dat de hele wereld over ging- zien we hem vrolijk en met ludieke moves naast een rijdende auto dansen op de muziek "Push The Feeling On" van de Nightcrawlers. In de VS riep celebrity Jada Pinkett-Smith (de vrouw van Will Smith) haar 10 miljoen volgers zelfs op zijn account te liken voor een instant feel good-gevoel. De man met de ludieke danspassen is nu terug om zijn positieve energie verder te verspreiden. Speciaal voor de virtuele groepslessen van Basic-Fit werkte Mufasa mee aan de vrolijkste work-out denkbaar. Gisteren postte hij een eerste teaser op zijn Instagram account, die al binnen een paar uur meer dan 100.000 werd bekeken en honderden reacties kreeg.

Voor Basic-Fit kwam Mufasa speciaal naar Nederland om een work-out video op te nemen voor GXR (Group Exercise Revolution) met een van de professionele GXR Basic-Fit presenters. Deze video is vanaf vandaag on-demand te volgen voor leden van Basic-Fit. De les zal later ook te volgen zijn in de clubs. Op welk moment van de dag je het dus ook nodig hebt, of je nou in de sportschool bent of thuis, Basic-Fit leden kunnen genieten van de ultieme positieve boost op de pasjes van dé Feel Good Man van het moment! Volg zijn virtuele GXR work-out en dans mee op Mufasa’s aanstekelijke moves via het videoplatform van Basic-Fit. De easy-to-follow bewegingen zijn echt een feestje én ook een leuke en energieke workout.

GXR groepslessen van Basic-Fit voor in de sportschool & thuis
GXR (Group Exercise Revolution) zijn vernieuwende lessen van 15-40 minuten die je perfect kunt combineren met een andere work-out. GXR wordt in drie varianten aangeboden: GXR Live, GXR Virtual en GXR On-Demand. De lessen volg je live met een instructeur, op grote schermen in de club, of je volgt de lessen thuis on-demand op het videoplatform, in de Basic-Fit app, of op Mijn Basic-Fit! De groepslessen die je kan volgen zijn onder andere: Aerobics, Abs & Core, Booty, Latin Dance, XCore, Barbell, Bootcamp, Yoga, Box, Cycle en Shape. In alle Basic-Fit clubs wordt GXR aangeboden en elke twee maanden worden de lessen vernieuwd.

Bedrijf

Basic-Fit

Laatste artikelen van dit bedrijf