16 january 2020

Atlete Dafne Schippers kiest Technogym als official supplier

16 january 2020
Sprintster Dafne Schippers (27) met 17 internationale medailles op haar naam, kiest voor Technogym als official supplier ter voorbereiding voor de Olympische Spelen in Tokio dit jaar. Technogym ‘The Wellness Company’ biedt gerichte, maximale ondersteuning voor topatleten.
 
Beide partijen zijn heel blij met de samenwerking die deze maand officieel is. Voor Schippers geldt Technogym als het exclusieve performancemerk. De trainingsoplossingen van Technogym dragen bij het hoogst haalbare uit de atlete te halen.

Performance en Dafne
"De overtuiging van Technogym die bewegen als dagelijks onderdeel van een gezonde levensstijl benadert, geldt ook voor mij”, benadrukt Schippers. In de voorbereiding op de Olympische Spelen in Tokio maakt Schippers gebruik van de Technogyms nieuwste performancelijn ‘Skill Line’. “Elke dag probeer ik nog beter te worden en het is super dat Technogym mij hierin, op mijn weg naar Tokio steunt met fitnessapparatuur. Ik vind het altijd belangrijk om met de beste apparatuur te werken zodat ik mij maximaal voorbereid. Technogym is top, dat merk je aan alles. De Skillrun en de Skillbike gebruik ik regelmatig voor korte trainingssessies en als ik van de coach opdracht krijg om thuis aan de slag te gaan.” Technogym is een autoriteit in performance-trainingen en heeft een uitmuntende reputatie in het begeleiden van Olympische atleten. Skill Line is ontwikkeld voor en met Olympische topatleten.

Technogym trots
Jasper Bron, Managing Director Technogym Benelux: “We zijn heel trots dat Dafne heeft gekozen voor Technogyms Skill Line. Dafne is een absolute topsportster die alleen voor het beste gaat. Skill Line en Technogym passen perfect bij haar winnaarsmentaliteit.”
Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf