3 jaar geleden

Anytime Fitness lanceert nieuwe dienst: Remote Coaching

3 jaar geleden
Dé stok achter de deur die leden motiveert, enthousiasmeert én complimenteert! 

Met 100 clubs in de Benelux timmert Anytime Fitness hard aan de weg en is de fitness-franchiseketen continue bezig met verbeteringen voor haar leden. In september opende Anytime Fitness haar 100e club in de Benelux en het doel voor 2023 staat op 250 clubs.


Verrassend persoonlijk
Waar veel sportclubs inzetten op innovatie en digitalisatie staat bij Anytime Fitness persoonlijk contact voorop, waarbij het niet alleen draait om individueel sporten maar ook om samen sporten. Community is belangrijk bij Anytime Fitness. Het grootste deel van de lessen wordt gegeven door instructeurs en op de vloer lopen trainers om te begeleiden én om een vriendelijk praatje te maken. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn voor een groot deel van onze leden belangrijke redenen om bij Anytime Fitness te sporten.

Let’s make healthy happen met Remote Coaching
Remote Coaching is een dienst die hier nog meer op inhaakt. Veel mensen weten dat ze meer moeten bewegen maar vinden er de tijd niet voor of het ontbreekt hen aan motivatie. Anytime Fitness lanceert daarom ‘Remote Coaching’. Dé stok achter de deur voor wie daar behoefte aan heeft. Met Remote Coaching heb je 3x per week contact met je coach en word je begeleid en gemotiveerd bij het doen van je oefeningen én gecomplimenteerd bij het behalen van je doelen. Zit het even tegen dan is de Remote Coach er om je te stimuleren om vol te houden of je tips te geven. Je doet het niet alleen maar samen! Remote Coaching is hét antwoord op de behoefte van leden aan meer begeleiding en motivatie bij het sporten. Het is hét alternatief voor het  werken met een personal trainer zónder de hoge kosten. Remote Coaching werkt door middel van de Anytime Fitness app. Je hebt contact met je  eigen coach via chat. Dus geen virtual assistant of chatbot!.Convenience
Als lid van Anytime Fitness sport je met één key wereldwijd in onze ruim 4500 clubs én 24 uur per dag. Alle clubs van Anytime Fitness zijn 24/7 geopend waardoor je kunt sporten wanneer het jóu uitkomt! Daarnaast is er ook nog de app waarmee je thuis en buitenshuis kunt sporten op elk moment van de dag, voor als het even niet lukt om naar de sportschool te gaan.

 Masterfranchise van Anytime Fitness Benelux, Petro Hameleers:
“Gezondheid staat bij Anytime Fitness voorop. We willen dat mensen bij ons sporten om zich beter te voelen, hun gezondheid te verbeteren, te onderhouden of preventief komen sporten ter voorkoming van blessures of ouderdomskwalen. Niet alleen de oudere doelgroep heeft behoefte aan een praatje en persoonlijke begeleiding, we merken ook dat steeds meer jongeren onze clubs weten te vinden. Persoonlijk aandacht en begeleiding zijn vaak een reden om over te stappen naar Anytime Fitness. Daarnaast zijn onze clubs klein, intiem, sfeervol en niet intimiderend. Gemiddeld tellen onze clubs 850 leden. Bij veel ketens liggen deze aantallen rond de 2500. Sport je bij een vaste club dan kom je regelmatig dezelfde leden tegen en word je al snel herkend door het personeel van de club. Iets dat voor veel leden als zeer waardevol wordt ervaren. Veel clubs in de Benelux hebben ook een fysiotherapiepraktijk in huis.”

Meer over Anytime Fitness
Met ruim 4500 ketens wereldwijd is Anytime Fitness de grootste franchise-fitnessketen ter wereld! Er liggen clubs op 6 van de 7 continenten maar in november opent er een club op Antarctica waarmee Anytime Fitness de eerste is met sportclubs op élk van de 7 continenten! Anytime Fitness telt wereldwijd meer dan 4.000.000 leden en wordt al jaren benoemd tot de beste en snelstgroeiende franchise-fitnessketen ter wereld.
 
Anytime Fitness

 
Gerelateerde artikelen