22 october 2019

easyActive en Fitnessclub Nederland gaan samen verder als Fitnessclub Easy Active met 22 vestigingen

22 october 2019
In 2,5 jaar tijd groeide de keten easyActive van Remco Stekelenburg naar 13 locaties. Fitnessclub Nederland van Ton en Inge Schouten herkent zich in de formule en sluit met 9 clubs aan. De teller staat daarmee op 22 locaties die verder gaan onder de naam Fitnessclub Easy Active. 

Ton Schouten, geen onbekende in de branche vanwege zijn rol in de oprichting van Basic Fit, had direct een klik met Remco Stekelenburg van easyActive. Zij bestempelen hun formule Fitnessclub Easy Active als de ideale oplossing voor de zelfstandige fitnessondernemer die zijn positie in de markt en daarmee zijn waarde wil verbeteren. 

Er zijn nog heel wat zelfstandige fitnessclubs die zoeken naar een manier om wat druk uit de organisatie te halen en weer met plezier in de club te staan. Remco en Ton zijn zelf ook ondernemers in de fitness en herkennen het probleem; het wordt steeds moeilijker je te positioneren ten opzichte van de snelgroeiende ketens. Er gaat veel energie zitten in de bedrijfsvoering, terwijl je die liever wilt steken in je team en je leden.

Stand alone clubs en kleine ketenclubs kunnen bij de franchise aansluiten en meedoen met schaalvoordelen die de ketens hun voorsprong geven. Kernactiviteiten zoals training en ontwikkeling van de teams, marketing, leadgeneratie, sales en automatisering worden centraal geregeld. Met altijd de waarborg voor eigenheid van de clubs. Ook betekent deel worden van een keten een substantieel hogere waarde van een bedrijf. De optelsom van alle delen maakt de kracht van de keten. 

Fitnessclub Easy Active is klaar om de groei door te zetten. Ondernemers die willen kennismaken worden van harte uitgenodigd contact op te nemen via info@fitnessclubeasyactive.nl
 
Fitnessclub NederlandFitnessclub Easy ActiveRemco StekelenburgTon SchoutenBasic-Fitfranchise
Gerelateerde artikelen