27 september 2019

Sport-boekingsplatform Champ lanceert dit najaar de Nationale Sport Cadeaukaart

27 september 2019
De Nationale Sport Cadeaukaart komt eraan: Champ lanceert eerste cadeaukaart voor sport in Nederland

Sport-boekingsplatform Champ lanceert dit najaar de Nationale Sport Cadeaukaart. De kaart zal verkocht worden bij 6.000 verkooppunten. Kopers bepalen zelf de waarde, van €5 tot €150. Het tegoed kan besteed worden op het platform van Champ en is 3 jaar geldig. Ontvangers van de kaart hebben keuze uit bijna 2000 sportactiviteiten van 1.250 sportaanbieders. Het sportaanbod loopt uiteen van bootcamp tot apenkooien.

Champ lanceert de cadeaukaart nog voor de feestdagen. Paul Wiertz, oprichter van Champ: “De cadeaukaart is heel geschikt voor in de schoen, onder boom of in het kerstpakket. We verwachten dat begin 2020 mensen staan te springen om met de cadeaukaart het nieuwe jaar gezond te beginnen. We hopen veel nieuwe sporters en sportaanbieders bij elkaar te kunnen brengen.”

Geïnteresseerde sportaanbieders kunnen zich aanmelden als acceptant via de website van Champ.

Over Champ
Champ is in maart 2019 gelanceerd als boekingsplatform voor alle sporten in Nederland. Het platform is ontwikkeld met de ambitie om het vinden, vergelijken en boeken van sport makkelijker dan ooit te maken. Vanuit de visie ‘Elke sport, slim geboekt’ biedt Champ het meest complete overzicht van sporten en sportaanbieders in de buurt met alle wenselijke informatie, zoals foto’s, beschikbare tijden en reviews.

Met bijna 2000 boekbare sportactiviteiten van 1.250 aanbieders is Champ uitgegroeid tot het grootste boekingsplatform voor sport in Nederland. In het najaar van 2019 lanceert Champ de Nationale Sport Cadeaukaart. De cadeaukaart zal in samenwerking met de grootste internationale distributeur van cadeaukaarten verspreid worden in een netwerk van 6.000 verkooppunten.
champSport Cadeaukaart
Gerelateerde artikelen