3 jaar geleden

Matrix Fitness werkt samen met Virtuagym voor naadloze Cardiotracking

3 jaar geleden
Virtuagym, leverancier van coaching en management software voor fitnessondernemers kondigt een nieuwe samenwerking en integratie aan met Matrix Fitness, een van de grootste commerciële fitnessmerken op de markt. De samenwerking draait om een diepgaande technische integratie tussen Virtuagym en de Matrix cardio-apparatuur. Clubleden kunnen verbinding maken met

Matrix-apparatuur via RFID-kaarten of polsbandjes, waarna iedere voltooide work-out
automatisch wordt gelogd in hun Virtuagym-profiel. Met de integratie zijn sportscholen studio-eigenaren een stap dichter bij een naadloze combinatie tussen de fysieke en digitale klantervaring.

De samenwerking met Matrix is de meest recente toevoeging aan Virtuagym’s groeiende lijst van integraties en partners. "De toekomst van fitness ligt in samenwerking", zegt Hugo Braam, CEO en mede-oprichter van Virtuagym. "Een van onze hoofddoelen is het doorontwikkelen van ons software-ecosysteem dat zowel voor professionals als leden een geïntegreerde gebruikservaring levert. Onze samenwerking met Matrix past perfect bij die visie. Ik ben erg enthousiast om samen te werken met een toonaangevende leverancier van apparatuur zoals Matrix en ik kijk ernaar uit om samen de innovatie in onze branche verder te stimuleren".

Matrix Fitness is tevens blij met de nieuwe integratie: "In de fitnessbranche is er geen
uniforme oplossing voor de implementatie van technologie," aldus Andrew Kolman,
Senior Director Technology & Business Development bij Matrix Fitness. Hij voegt toe: “Onze klanten willen kunnen kiezen, ze willen flexibiliteit. Met een partner als Virtuagym zijn we in staat om digitale oplossingen en integraties met derden aan te bieden die naadloos met elkaar samenwerken en voldoen aan de unieke behoeften van de klant."

Meer informatie op: business.virtuagym.com/nl/ en world.matrixfitness.com
 
fitnesscardioVirtuagymMatrix Fitness
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Virtuagym

Laatste artikelen van dit bedrijf