8 march 2019

75ste Anytime Fitness geopend in het hart van Nederland

8 march 2019
Bijna iedere dag wordt er wel ergens op de wereld een Anytime Fitness club geopend. Op woensdag 13 maart was het de beurt aan Anytime Fitness Amsteldijk.

De eerste Anytime Fitness werd op 30 mei 2002 in Minnesota, Verenigde Staten, geopend. Anytime Fitness helpt op zes (binnenkort zeven) continenten zijn 4.100.000 leden in meer dan 4000 clubs hun vitaliteit te verbeteren. Met 24 uur per dag toegang, 365 dagen per jaar, is Anytime Fitness er trots op haar leden clubs te bieden die van alle gemakken voorzien zijn, met een vriendelijke en persoonlijke service, in goed onderhouden locaties, die voorzien zijn van topkwaliteit apparatuur. Alle franchise locaties zijn eigendom van en worden gerund door individuele ondernemers. 

Vorige week woensdag 13 maart opende de 75ste Anytime Fitness in Nederland. En wel precies in het hart van Nederland namelijk Amsteldijk. Aan de Amsteldijk 161 opent Anytime Fitness Amsteldijk haar deuren.
Anytime Fitness zal voor de zomer haar 100ste club openen binnen de Benelux.

Anytime Fitness is een van de snelst groeiende franchiseconcepten wereldwijd. En met de nieuwe slogan ‘Let’s make Healhty Happen’ streven ze alleen maar naar optimale gezondheid. Met de nieuwste Anytime Fitness huisstijl zal deze 75e club zeker gaan opvallen!
 
Anytime Fitness
Gerelateerde artikelen