House Of Workouts event in Supperclub Amsterdam een bruisend success!

Verschenen in Bodylife nummer 9 2017


Op zondag 26 november vond de eerste editie van HOW'S EXCLUSIVE QUARTERLY EVENT in SUPPERCLUB, AMSTERDAM plaats. Dit was niet zomaar een kwartaalbijscholing op een bijzondere locatie, er werden ook maar liefst twee verjaardagen gevierd!


HOW's groepsfitnessprogramma's LXR® en BRN® waren jarig. LXR® vierde haar vijfde verjaardag en BRN® haar 25e! Deze releases werden knallend gevierd met afsluitend een supergezellige borrel. De zaal zag er prachtig uit, was bomvol en er was zelfs een V.I.P. area waar clubeigenaren, clubmanagers, groepslescoördinatoren en andere geïnteresseerden de HOW workouts (XCORE®, BRN®, LXR®) konden bewonderen.

Het afgelopen jaar is een supertof jaar geweest. LXR® is onwijs gegroeid en doet dat nog steeds, met dank aan alle LXR® clubs, instructeurs en deelnemers. Er is een LXR® veldonderzoek uitgevoerd waarbij er bij verschillende LXR® clubs door het hele land, de les is gevolgd. Reacties van deelnemers, instructeurs en clubmanagers hebben een bijdrage geleverd aan de spiksplinternieuwe LXR® #5 release. De focus ligt op functionele krachttraining, waarbij je hartslag omhoog schiet en de supertoffe en motiverende muziek je door de les heen helpt. De overgangen van verschillende oefeningen verlopen soepel waardoor je deelnemers de oefeningen zwaarder en vollediger kunnen uitvoeren en de les nog toegankelijker is dan voorheen.

Niet alleen de nieuwe release gaat voor volle zalen zorgen, HOW heeft voor alle LXR® clubs een speciale LXR® challenge ontwikkeld. Aan deze LXR® challenge kunnen alle leden van de club meedoen en is een 6-weeks programma speciaal voor de leden van de club om het nieuwe jaar goed van start te gaan. Zowel de huidige leden als de nieuwe toestroom kunnen gratis aan deze challenge deelnemen, waarbij zij de LXR® challenge aangaan en voorzien worden van een bewegings- en voedingsplan. Hiermee kunnen ze hun "New Years Resolutions" waar kunnen maken.

Tijdens de kwartaalbijscholingen hebben alle LXR® instructeurs een lanceerplanner voor de release en de challenge meegekregen en deze werd met enthousiasme ontvangen. De challenge is gratis te downloaden via www.lxrtraining.com.

25e release van BRN®
Voor de 25e release van BRN® hebben de instructeurs hun stem uitgebracht op hun favoriete BRN® tracks aller tijden en zijn deze tracks gebruikt voor deze Best-Of-BRN® release. Het dak knalde eraf! Wát een energie hebben deze instructeurs. De release werd met open armen ontvangen en de deelnemers waren laaiend enthousiast over de nieuwe choreografie op hun favoriete Best-Of-BRN® tracks.

Wie jarig is trakteert! Alle BRN® instructeurs ontvingen een unieke BRN® canvas tas met daarin de instructeurs kit. Wanneer de instructeurs de Masterclass video thuis zullen opzetten om de les te oefenen, zien zij dat er niet één of twee Mastertrainers op de film staan, maar het gehele BRN® Mastertrainersteam. Een feestje om naar te kijken, te oefenen en dus ook de les te geven op de club!

Alle BRN® clubs ontvingen van House of Workouts een partypakket en een lanceerplanner waarin uitgebreid uitgelegd wordt hoe zij de release als een feest kunnen lanceren op de club. Er is niet alleen aan de leden gedacht maar ook aan de clubeigenaar; alle clubs krijgen speciale BRN® Bring A Friends kaartjes waarmee huidige leden hun vriend/vriendin/familielid mee kunnen nemen naar de knallende BRN® #25 release en zo clubs wellicht nieuwe leden krijgen.

HOW'S EXCLUSIVE QUARERLY EVENT was een bruisend succes en wij weten zeker dat de nieuwe releases goed zullen worden ontvangen op de clubs. Op naar het nieuwe jaar! HOW? HOW!



 

Edities