Nieuws

Verschenen in Bodylife nummer 7 2017

Fitness Trading introduceert Renegade Air Rower AMR100!

De Renegade AirBike AB100 heeft er een broertje bij, en wat voor een! De gloednieuwe Renegade Air Rower AMR100 is een HIIT-machine om U tegen te zeggen. Gebouwd naar dezelfde standaard als de AirBike, is de Air Rower een echt beest. De combinatie van lucht en magneten zorgt voor een stevige weerstand voor nog stevigere workouts. Hij is voorzien van 8 weerstandsniveaus, verstelbare voetenplaat, met staal versterkt aluminium rail, zeer comfortabele zit en handige transportwieltjes. Je kan hem ook makkelijk rechtop zetten en opzij rijden.

De ReNegaDe Air Rower is de perfecte manier om op een handige en efficiënte manier te trainen. Hij is ontworpen voor intensief gebruik, gebruiksvriendelijk en uitstekend voor vetverbranding. Met enkel hoogkwalitatieve onderdelen is hij geschikt voor elk type gebruik gaande van thuis tot crossfitcentra, fitnessclubs en MMA-training. Voor mensen die op zoek zijn naar een intensieve aerobe training, is deze Air Rower een must!

Innerwave introduceert unieke nieuwe 'milde' detoxkuur

Deze zomer heeft Innerwave tijden het jaarlijks congres voor haar detox coaches een volledig vernieuwde detoxkuur op de markt gebracht. Deze milde kuur is toegevoegd aan de bestaande 'intensieve' sapvastenkuren, van het gerenommeerde detoxmerk. "Het 11-daagse milde programma is geschikt voor hen die hun lichaam op doeltreffende wijze willen reinigen en de stofwisseling willen stimuleren, maar om diverse redenen niet klaar (of lichamelijk geschikt) zijn voor een strenge detoxkuur gebaseerd op puur en alleen sapjes", aldus eigenaar Patrick Willems.

Voor meer informatie: www.mascini.nl



LifeFitness presenteert primeurs tijdens FW Top 2017

LifeFitness, bekend als wereld marktleider van professionele fitnessapparatuur, heeft tijdens de Fitness en Wellness Top 2017 in Houten een veelzijdig nieuw gezicht laten zien. Naast de vertrouwde cardiolijnen (mét vernieuwde series!), toonde de gerenommeerde fabrikant zich sterk in een nieuwe rol als 'house of brands'. "De afgelopen jaren hebben we als Life Fitness verschillende merken naar ons toegetrokken. Merken die gespecialiseerd zijn in aanvullende diensten of concepten die complementair zijn aan onze bestaande klantoplossingen. Deze merken hebben een eigen identiteit en behouden die ook", legt Thomas Hoeven, Sales Director Life Fitness Benelux, uit. Aan de apparatuur van Life Fitness en de krachtseries van Hammer Strength, werden in de afgelopen jaren al SCIFIT en Cybex toegevoegd. Op de Fitness en Wellness Top in Houten was ook de nieuwste aanwinst in het portfolio te zien: Indoor Cycling Group.

FW Top 2017: Bedankt!

Even een terugblik van Matrix Fitness & eGym de FW Top 2017. Zij presenteerden er hun innovaties:

Matrix Fitness introduceerde het gloednieuwe MX4 Small Group Trainingsprogramma. MX4 is een ijzersterke combinatie van Matrix-toestellen en een kant-en-klaar trainingsprogramma, waar je direct mee aan de slag kunt. Bezoekers konden MX4 in theorie én praktijk ervaren tijdens diverse MX4-seminars van founder Steve Barrett, bokslegende Arnold Vanderlyde en bewegings- en voedingsdeskundige Henk Kraaijenhof.

eGym toonde dit jaar de eerste complete connected trainingsvloer. Leden hoeven slechts één keer in te loggen met de eGym chip en kunnen direct van start op alle toestellen die een connectie hebben. Alle trainingsresultaten zijn direct zichtbaar in hun App. Ook maakten de bezoekers kennis met efle-xx. Deze volledig geautomatiseerde en via software gestuurde efle-xx toestellen waren voor het publiek live te ervaren op de eGym-stand. Matrix Fitness en eGym willen graag alle bezoekers aan de Fitness & Wellness Top bedanken voor de leuke momenten, inspirerende verhalen en hartelijke contacten!

Voor meer informatie: www.matrixmembers.nl/mx4 - www.egym.nl



Sportketen TrainMore lanceert eigen muziekzender: TrainMore: kollekt.fm

De snelgroeiende Fitnessketen TrainMore is de eerste in Nederland die met "branded music" de totale fitness beleving en prestaties in haar clubs naar een hoger plan tilt.

De music identity muziek van TrainMore is samen met kollekt.fm, een jong Amsterdams bedrijf dat merken aan een muziekbeleving op maat helpt, bepaald. Kollekt.fm laat Steve Rickinson (Editor-in-Chief van Deep House Amsterdam) als music curator de maandelijks wisselende TrainMore sound bepalen. De brand identity van de fitnessketen is de basis voor de beats. TrainMore staat voor jong, energiek, uplifting, relaxing, moderne, stoere interieurs, de beste fitnessapparatuur en trainers. De sound die bij het clubgevoel hoort bestaat uit 3 uiteenlopende stijlen. Helemaal van deze tijd want deze stijlen vullen, via een festival-achtige 'timetable', de verschillende tijdsblokken van een dag.

Fitnessen op de sound van Trainmore waar je ook bent? tune-in op trainmore.kollekt.fm.

Jubileum editie Reebok Les Mills Live; een weekend om nooit te vergeten!

20 jaar Les Mills in de Benelux, een mijlpaal die 6 en 7 oktober uitbundig gevierd is tijdens Reebok Les Mills Live in de Westergasfabriek in Amsterdam. Duizenden fitness fans van over de hele wereld kwamen bijeen om hun passie voor fitness te delen.

Uniek aan deze editie was de Les Mills Filming die éénmalig in Nederland werd opgenomen.

's Werelds beste program directors en presenters zijn naar Nederland gekomen om de nieuwste Les Mills releases op te nemen, iets wat normaal gesproken in Nieuw-Zeeland plaatsvindt.

Ook clubeigenaren die al vanaf het eerste uur Les Mills programma's op het lesrooster hebben staan, werden in het zonnetje gezet tijdens de Fit Business Live conventie. Tijdens deze conventie inspireerden en motiveerden sprekers als marketing goeroe Jos Burgers en de grote man achter Les Mills, Phillip Mills. Na alle workouts, workshops en lezingen was het een tijd om een feestje te bouwen tijdens de Legendary Dutch Les Mills party. And legendary it was? Het was een weekend om nooit te vergeten!

100 % functionaliteit met LogiFit Online!

De bezoekers van de Fitness & Wellness top waren super enthousiast over LogiFit Online: Met een geheel nieuw ontworpen design. Verrast door een strak uiterlijk en de intuïtieve manier van werken. Clubmanagement software die sneller werkt dan ooit. LogiFit Online is volledig backwards compatibel en blijft het meest veelzijdige pakket met behoud van alle functionaliteiten, clubApp en web integratie. Met slimme toevoegingen die inspelen op de actuele praktijkervaring; In een oogopslag inzicht in de stand van zaken via het nieuwe managementdashboard.

Metingen, zodat je leden kan coachen naar een betere versie van zichzelf. Overal een overzichtelijke agenda met direct inzicht in de lesbezetting, medewerkers en ruimtes. Complete selfservice voor de leden met digitale contractafhandeling van de inschrijving en alle mutaties. Leads kunnen direct online een proefles plannen met automatische afhandeling in LogiFit Online! Heb je ons gemist op de beurs en ben je enthousiast?

Voor meer informatie: www.logifit.nl

Bert van Oostveen nieuw boegbeeld van Kenniscentrum Sport

Bert van Oostveen (46) wordt de nieuwe directeur-bestuurder van Kenniscentrum Sport. Met zijn grote nationale en internationale netwerk en zijn staat van dienst in de sport, is hij uitermate geschikt als boegbeeld van deze ambitieuze organisatie die alle kennis over sport en bewegen samenbrengt en beschikbaar maakt voor professionals en publiek. 

De Raad van Toezicht van Kenniscentrum Sport heeft vandaag deze benoeming bekendgemaakt. Marcel Wintels, voorzitter Raad van Toezicht: "We zochten een inspirerende leider en slagvaardig verbinder en zijn ervan overtuigd dat Bert van Oostveen deze rol kan vervullen. Hij heeft een prachtig netwerk in de sport, brengt veel bestuurlijke ervaring mee en weet uit ervaring hoe belangrijk de toepassing van kennis is bij de kwaliteitsverbetering in het hele domein van sport en bewegen."

Kenniscentrum Sport wil de economische en maatschappelijke impact van sport en bewegen vergroten. Actuele vragen van professionals en publiek staan daarbij centraal. Kenniscentrum Sport is de schakel tussen onderzoek, praktijk en beleid via adviestrajecten en via het platform www.allesoversport.nl, dat eind 2017 de miljoenste bezoeker verwacht. Kenniscentrum Sport is er met name voor bonden, verenigingen, gemeenten, zorg en onderwijs en het publiek. Kenniscentrum Sport is gevestigd in Ede en er werken circa 60 medewerkers.

 

Edities