FitExpo 2017: het fit- en health event van 2017 in Rotterdam Ahoy!

Verschenen in Bodylife nummer 3 2017

Op 20 en 21 mei vindt de FitExpo plaats in Rotterdam Ahoy. Het fit- en health event van 2017! FitExpo is een totaal event voor iedereen!

Terugblik 2016

Vorig jaar heeft de eerste FitExpo in Rotterdam Ahoy plaatsgevonden en dat verliep boven verwachting. Ruim 7.000 bezoekers wisten de weg naar Rotterdam Ahoy te vinden. De beursvloer bestond uit 80 stands en daarnaast vonden een groot aantal activiteiten plaats. Juist die extra activiteiten en competities werden zeer gewaardeerd.

Activiteiten

Dit jaar zijn er ook weer diverse wedstrijden en activiteiten. Zo zijn er A en C wedstrijden Bodybuilding Benelux door de IFFB. Juist voor bezoekers die nog nooit een bodybuildingwedstrijd hebben bijgewoond is dit een enorm spektakel. Angelo van der Pas organiseert deze activiteit in combinatie met met zijn team 'Strong Man Championships'. Het is een internationaal deelnemersveld. In de boksring vinden diverse demo's plaats met spraakmakende vechtsporters. Daarnaast kan men beide dagen deelnemen aan Zumba workshops, door de beroemde instructeurs, zijn er modeshows en nog vele andere activiteiten.

Beurs

Er zijn verschillende stands op het gebied van sportkleding, fitness, supplementen, gezond eten, afvallen, accessoires en nog veel meer... Van fitness tot bodybuilding, van boksen tot Zumba. Voor een ieder is er een thema te vinden dat te maken heeft met fit zijn en gezond leven. Op zaterdag 20 en zondag 21 mei kunnen de bezoekers van de beurs kennismaken met alles wat de fitness, wellness en gezondheidsbranche te bieden heeft.

Uitnodiging vakbezoeker

Op zaterdag 20 mei is er van 10.00 tot 12.00 uur een speciaal moment voor de vakbezoeker. Met de uitgeknipte bon heeft men gratis entree voor twee personen. Deze bon is ook geldig voor de overige openingstijden.

Kortingsactie

Daarnaast kunt u uw leden laten profiteren van een speciale kortingscode. Tickets zijn te bestellen via www.fitexpo.nl met kortingscode bodylife17, men krijgt dan 5 euro korting op de prijs van 17,50 aan de kassa.

Organisatie

De organisatie is in handen van Kone advies- en organisatiebureau BV te Rotterdam. Kone Advies is gespecialiseerd in de organisatie van grootschalige (consumenten-) beurzen en evenementen.

www.koneadvies.nl | www.fitexpo.nl | info@koneadvies.nl | 
Telefoon: 010-3060550

Kortingsactie: daarnaast kunt u uw leden laten profiteren van een speciale kortingscode. Tickets zijn te bestellen via www.fitexpo.nl met kortingscode 'bodylife17' , men krijgt dan 5 euro korting op de prijs van € 17,50 aan de kassa.

 

Edities