Dutch Fitness Awards in volle gang voor fitnessclubs en Personal Trainers

Verschenen in Bodylife nummer 2 2017


Tot en met 19 april aanstaande kan er via www.dutchfitnessawards.nl in iedere gemeente van Nederland gestemd worden op fitnessclubs en personal trainers bij de Dutch Fitness Awards. Daarna zijn er bij zowel de fitnessclubs als de Personal Trainers in iedere gemeente twee winnaars: de populairste met de meeste stemmen en de beste met de hoogste klantwaardering. Bij zowel de fitnessclubs als de Personal Trainers wordt de landelijke Top 5 uit de online stemronde ook beoordeeld door een vakjury die een landelijke winnaar uitroept.

Enthousiasme bij fitnessclubs en personal trainers

"Fitnessclubs en Personal Trainers zijn super enthousiast bezig om hun nominatie onder de aandacht te brengen," vertelt Wilfred Romijn van organisator Vote Company. "Logisch, want het verleden heeft aangetoond dat de titels een enorme aantrekkingskracht hebben op nieuwe leden. Door de gemeentetitels is de verkiezing voor iedere fitnessclub en personal trainer enorm relevant. Want de concurrentie zit lokaal!"

De moeite waard dus om de leden te vragen om te stemmen. Fitnessclubs en Personal Trainers die zich nog niet genomineerd hebben kunnen zich nog steeds gratis aanmelden via www.dutchfitnessawards.nl. Maar het wordt nu wel tijd om in actie te komen! Op de website is volop gratis promotiemateriaal te verkrijgen. Super tip; een e-mail naar de leden is nog steeds één van de beste manieren om stemmen te werven.

Gemeentewinnaars ook gehuldigd bij Brooklyn Nights Award Show

De Awards worden uitgereikt tijdens de Brooklyn Nights Award Show op 21 mei 2017 in Studio's Aalsmeer. Ook de fitnessclubs en personal trainers die in hun gemeente winnaar zijn geworden, kunnen zich hier laten huldigen. Dit belooft hét fitnessevent van 2017 te worden! In de prachtige Broadway Theaterzaal van Studio Aalsmeer kunnen bijna 800 genodigden genieten van de geweldige Brooklyn Nights Award Show onder leiding van de Franse choreograaf Marc Forno (bekend van onder andere de TV-programma's als Sterren dansen op het IJs, So you wanna be a Popstar en Dancing Queen) en geproduceerd door Frank Wenting & Partners. Na deze geweldige show is er nog een spetterende afterparty.

De Award Show is al drie jaar op rij uitverkocht en gaat nu opnieuw naar "The Next Level". Met deze prachtige show verwachten we dat er straks wederom geen kaart meer te krijgen is. De Front Row Seats zijn inmiddels uitverkocht, kaarten reserveren (nu nog met vroegboekkorting) kan nog via www.dutchfitnessawards.nl (op=op, weg = weg).

Betrokken partners

De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met Greinwalder & Partner, FitMasterFreddy, Wentink & Partners en bodyLIFE. De organisatie is in handen van Vote Company.

Edities