Clubs en Personal Trainers enthousiast over Dutch Fitness Awards

Verschenen in Bodylife nummer 10 2016

In de vorige editie van bodyLIFE kondigden we aan dat de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing in 2017 verder gaat als de Dutch Fitness Awards, waarbij het publiek ook kan stemmen op de Beste Personal Trainers van Nederland. Organisator Vote Company ontving hierop veel enthousiaste reacties van fitnessclubs én Personal Trainers.

Wilfred Romijn van organisator Vote Company: "Na vijf edities van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing hebben we uitgebreid gesproken met fitnessclubs, leveranciers en andere belanghebbenden in de fitnessbranche. Daar is deze nieuwe verkiezing onder de naam Dutch Fitness Awards uit ontstaan. De reacties zijn erg positief. Veel clubs en personal trainers zijn al gestart met het voorbereiden van een campagne om straks tijdens de verkiezing veel stemmen te krijgen."

Meer omzet voor winnaars in iedere gemeente

Vanaf 13 februari 2017 kunnen Fitnessclubs en Personal Trainers zich aanmelden op www.dutchfitnessawards.nl. Deelname aan de verkiezing is voor alle fitnessclubs en personal trainers gratis. Het publiek kan stemmen van 13 maart tot en met 19 april 2017. Dan zijn er bij zowel de fitnessclubs als de Personal Trainers in iedere gemeente 2 winnaars: de populairste met de meeste stemmen en de beste met de hoogste klantwaardering. Uiteraard zijn er ook weer Vakjury Awards te winnen en aparte Awards voor de beste Fitness Ketens. Met deze indeling kunnen de verschillende fitnessaanbieders een titel winnen die bij hen past en die ook voor de consument volstrekt helder is. Uit de vorige editie van de verkiezing is al gebleken dat het winnen van een titel daadwerkelijk leidt tot meer leden en dus ook tot meer omzet.

Noteer 21 mei 2017 in uw agenda!

De Awards worden uitgereikt tijdens de Award Show op 21 mei 2017 in Studio's Aalsmeer. Dit beloofd hét fitnessevent van 2017 te worden! Studio's Aalsmeer wordt omgebouwd in een prachtige theaterzaal die ruimte biedt voor 800 genodigden die genieten van de geweldige Brooklyn Nights Award Show onder leiding van de Franse choreograaf Marc Forno (bekend van onder andere de TV-programma's Sterren dansen op het IJs, So you wanna be a Popstar, K2 zoekt K3 en Dancing Queen) en geproduceerd door Frank Wenting & Partners. Na deze show is er een afterparty met live-entertainment, hapjes en drankjes. Ook de Award Uitreiking van de bodyLIFE Innovation maakt onderdeel uit van de Award Show. Kaarten reserveren kan vanaf 13 februari 2017 via www.dutchfitnessawards.nl

Bereik alle fitnessclubs en Personal Trainers via deze verkiezing

De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company in samenwerking met Greinwalder & Partner, Cariphy, Wentink & Partners en bodyLIFE. Er is nog ruimte voor 1 leverancier uit de fitnessbanche om zich bij de verkiezing aan te sluiten. Via de verkiezing bereikt u alle fitnessclubs en Personal Trainers. Neem contact op met Wilfred Romijn van Vote Company via wilfred@votecompany.nl of via 06-11 75 11 21.

Vote Company is marktleider in de organisatie van verkiezingen en faciliteert bijvoorbeeld ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, De Zoover Awards, De Verkiezing van het Mooiste Natuurgebied en de Dutch IT Channel Awards. Kijk voor meer informatie op www.votecompany.nl

 

Edities