Fitnessclub van het Jaar Verkiezing en nieuwe Beste Personal Trainer Verkiezing onder vlag van the Dutch Fitness Awards!

Verschenen in Bodylife nummer 8 2016

Vorig jaar rond deze tijd vond de 5e editie van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing plaats. Tot op dat moment een jaarlijkse cyclus. "In die vijf jaar zijn de titels van de verkiezing van grote waarde gebleken. Er was positieve aandacht in de media, het leverde trotse medewerkers op, er werd meer omzet geboekt en ook de niet winnaars konden hun voordeel doen met een benchmarkrapport en verbeterpunten op basis van de data die met de verkiezing werd gegenereerd", aldus Wilfred Romijn, oprichter van Vote Company dat de verkiezing in 2010 bedacht en onder meer ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, De Zoover Awards en Dutch IT Channel Awards faciliteert.


Aparte categorieen voor fitnessclubs, ketens, personal trainers en vakjury
"Na de 5e editie hebben we uitgebreid de tijd genomen om het verkiezingsconcept en de toegevoegde waarde van de verkiezing te bespreken met fitnessclubs, leveranciers en andere belanghebbenden in de fitnessbranche. Op basis van de vele enthousiaste reacties wordt in het 1e kwartaal van 2017 gestart met 'The Dutch Fitness Awards'. Onderdeel hiervan worden de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing en de nieuwe Beste Personal Tainer Verkiezing", zegt Romijn. "In de volgende bodyLIFE kunnen we bekend maken welke partner zich aan de Beste Personal Trainer heeft verbonden. Uiteraard zijn er ook weer Vakjury Awards te winnen en aparte Awards voor Fitness Ketens. Met deze indeling kunnen de verschillende fitnessaanbieders een titel winnen die hen past als een jas en ook voor de consument volstrekt helder is."

Uitverkocht Rode Loper Event
Romijn vervolgt: "Door de nieuwe overkoepelende naam 'The Dutch Fitness Awards' ,waar de verschillende categorieen onder komen, ontstaat een nog groter en sterker platform. Dat zorgt er voor dat we bijvoorbeeld een nog betere Award Uitreiking kunnen organiseren. Dat wordt echt een rode loper event dat uniek is in de fitnessbranche. Inmiddels hebben we daar dankzij de verkiezingen die we voor andere branches en opdrachtgevers organiseren ruime en goede ervaringen mee. In het verleden vonden de uitverkochte Award Uitreikingen van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing onder meer plaats in het Kurhaus in Scheveningen en Kasteel de Hooge Vuursche. Maar bij deze editie wordt het groter en bijzonderder dan ooit. Iets dat iedereen uit de fitnessbranche zal willen mee maken. Dus we rekenen opnieuw op een uitverkocht evenement".

Partners; er is nog ruimte voor één leverancier
bodyLIFE is opnieuw partner van de verkiezing. De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company in samenwerking met onder meer Greinwalder & Partner, MisterBrightLight en een nog bekend te maken partner die zich verbonden heeft aan de Beste Personal Trainer Verkiezing.

Neem contact op
Er is nog ruimte voor één leverancier uit de fitnessbanche. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Wilfred Romijn van Vote Company via wilfred@votecompany.nl of via 06-11 75 11 21

 

Edities