Easy2Begin breidt diensten uit met FitLinxx

Verschenen in Bodylife nummer 5 2016



Easy2Begin heeft onlangs haar diensten uitgebreid met FitLinxx. FitLinxx Ltd, een digitaal trainingsondersteuningssysteem dat gekoppeld is aan trainingsapparatuur, is onlangs failliet verklaard. De clubs in Europa die het FitLinxx-systeem hebben en nu verder geen support meer krijgen, kunnen een onderhoudscontract met Easy2Begin afsluiten.

Rob Bosman en Erica Goetzee van Easy2Begin hebben zelf jarenlang bij FitLinxx gewerkt. Zij hebben in de loop der jaren al meer dan zestig clubs als klant gekregen en deze clubs zijn meer dan tevreden met de service die Easy2Begin biedt. “Rob was de technische persoon die installaties heeft gedaan over de gehele wereld”, vertelt Erica enthousiast. “De laatste jaren dat hij bij FitLinxx werkte zat hij meer op het hoofdkantoor in de VS bij R&D, dan thuis.” Erica heeft een aantal jaren als Office Manager gewerkt en is, omdat het zo’n klein clubje was, van alle markten thuis.

Voorraad

Alle onderdelen zijn op voorraad, dus er kan snel geschakeld worden als er iets vervangen moet worden. “Veel kan via remote access, maar soms moet er toch een bezoek aan de club gebracht worden. Dat wordt op korte termijn ingepland, ook in de weekenden! “, aldus Erica.

Vanaf januari 2017 gaat Easy2Begin een samenwerkingsverband aan met Activelinxx,LLC. Een bedrijf opgericht door enkele medewerkers van FitLinxx die er al sinds het eerste uur werken, onder andere de programmeur. Activelinxx is het enige bedrijf dat toestemming heeft gekregen om het FitLinxx-product te gaan supporten en verder uit te ontwikkelen. “Omdat de programmeur onze eigen plannen kan uitvoeren, zullen er regelmatig updates komen en kunnen ook de fitnessclubs suggesties doen waar naar geluisterd wordt.”

Real-time

Vanaf januari 2017 is het systeem weer compleet online, kan er in de cloud gewerkt worden en komt een mobiele app. Daarnaast zijn de rapporten online beschikbaar en wordt de uploadtijd real-time. “Dit zijn nog maar enkele ontwikkelingen die klaar staan voor de release”, benadrukt Erica. “Er staan er nog veel meer op het programma om het product een eigentijdse uitstraling te geven zodat er weer geconcurreerd kan worden met andere spelers op de fitnessmarkt.”


Voor meer informatie bel 010-7600136 of stuur een mail naar info@easy2begin.nl    

Edities