Fit-NL: specialist in verkorte en interne fitnessopleidingen

Verschenen in Bodylife nummer 5 2016

Fit-NL is gespecialiseerd in het verzorgen van fitnessopleidingen in Nederland en heeft als doel mensen op te leiden tot professionals en experts op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Hierbij richt Fit-NL zich specifiek op het verzorgen van verkorte en interne fitnessopleidingen.

“Wanneer je al in de fitness werkzaam bent, zelf al jaren aan fitness doet of een opleiding volgt of genoten hebt op het gebied van bewegen, sport of gezondheid is het niet nodig om een volledige fitnessopleiding te volgen”, vertelt Martijn van Embden van Fit-NL. “Het volgen van een verkorte fitnessopleiding neemt minder tijd in beslag en is goedkoper. Dit is redelijk uniek in de fitnessbranche.”

Door internationaal erkende opleidingen voor de fitnessbranche aan te bieden bevindt Fit-NL zich tevens in een bijzondere positie. “Zo kun je bij ons de opleiding NASM Personal Trainer volgen, maar ook kiezen voor de vervolgopleiding NASM Performance Enchacement Specialist. De PES is bedoeld voor professionals die fysieke prestaties van wedstrijdsporters optimaal en systematisch willen verbeteren. Fysieke training kan vandaag de dag eigenlijk niet meer ontbreken om tot een optimale prestatie te komen. De PES biedt de kans om je te onderscheiden als het gaat om fysieke begeleiding middels een internationaal bekende opleiding.”

Welke opleiding je ook volgt bij Fit-NL, stuk voor stuk zijn ze verre van saai. “Tijdens de opleidingen van FIT-NL wordt veel gewerkt door middel van casussen”, legt Van den Embden uit. “Dit zorgt ervoor dat je bij ons altijd op het puntje van je stoel zit.”

Opleidingen die Fit-NL aanbiedt: Fitnesstrainer A, B (regulier, verkort en combinatie A+B), NASM Personal Trainer (Nederlands en Engelstalig), Fit and Run Trainer, NASM Performance Enchacement Specialist.

De leslocaties bevinden zich in Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag.


Meer informatie: info@fit-nl.nlwww.fit-nl.nl

 

Edities