Epass-Online: Maatwerk in online ledenadministratie

Verschenen in Bodylife nummer 3 2016

Een online ledenadministratie systeem waar zowel sportschoolhouders als hun klanten profijt van hebben, dat is Epass-Online ten voeten uit. “Omdat elk fitnesscentra gerund wordt op zijn eigen manier maken wij ons systeem in samenspraak met de sportschoolhouders, waardoor het softwarepakket geheel op maat kan worden aangepast aan wensen van de sportschool waar het wordt geïmplementeerd”, aldus Ricardo Seffelaar, commercieel directeur van Epass-Online.

De kosten blijven beheersbaar omdat Epass-Online wordt gekoppeld aan de aanwezige hardware, zodat geen investering nodig is voor nieuwe pasjes en scanners. Ook eventuele modulaire uitbreidingen worden in de regel kosteloos doorgevoerd. “Epass-Online kent geen modulaire opbouw, waardoor iedereen hetzelfde krijgt. Of je nu een sportschool hebt met 100 of 1000 leden. En wil je geen gebruik maken van een bepaalde module, dan kun je deze gewoon uitzetten.”

Epass-Online is zeer gebruiksvriendelijk. “Uiteraard geven wij na installatie ook uitgebreide instructies. Bovendien staan wij 24/7 voor onze klanten klaar en lossen wij problemen meestal dezelfde dag nog op.”

Niet alleen de clubeigenaar heeft profijt van Epass-Online, maar ook de leden kunnen er hun voordeel mee behalen. “Via een app of PC hebben de leden toegang tot het systeem. Zo kunnen hierin bijvoorbeeld trainingsschema’s opgezocht worden en strippenkaarten besteld en uitgeprint worden. Het uitvoeren van incasso’s en storno’s gaat met ons systeem razendsnel en er worden direct kosteloos SMSjes en herinneringsemails verstuurd. Alle mails, SMSjes en e-cards kunnen makkelijk gepersonaliseerd worden voor de leden. Maar ook op het gebied van retentie is Epass-Online een uitkomst. Zo kan je makkelijk prospects beheren en opvolgen, maar ook de activiteit van de sportende leden monitoren zodat de achterdeur dicht blijft. De mogelijkheden van Epass-Online zijn eindeloos.”

www.epass-online.nl

 

Edities