Live @FIBO: Matrix S-Drive Performance Trainer

Verschenen in Bodylife nummer 2 2016

Maak kennis met hét toonaangevende toestel op het gebied van High Intensity workouts: de S-Drive Performance Trainer. Makkelijk te integreren in groepstraining circuits dankzij het self-powered ontwerp en uitdagend voor uw sporters door de grote variatie aan intensieve oefeningen. Met opties als sled training, parachute weerstand en een uniek harnassysteem is deze loopband tevens de ideale uitkomst voor personal training en bij het coachen van atleten.

No limits in uw circuit

Voeg intensiteit en ongeëvenaarde veelzijdigheid toe aan uw groepstraining circuit met slechts één toestel: de S-Drive Performance Trainer. Power Walking, HIIT en mogelijkheden voor weerstand-, sprint- en behendigheidstrainingen zijn eenvoudig af te stemmen op het niveau van uw sporters dankzij de aanpasbare weerstandsinstellingen. De twee geïntegreerde transporthendels en het self-powered ontwerp geven u de mogelijkheid het toestel te plaatsen op elke gewenste plek binnen uw centrum. Geschikt voor zowel small als large group training en de perfecte toevoeging op onder andere TRX stations en dumbbell stations waarmee u uw leden een volledige cardio en kracht workout biedt.

Take it to the next level of Athletic Performance

De S-Drive combineert de sterke eigenschappen van sled training, parachute weerstand en een harnassysteem in één ruimtebesparend ontwerp. Bied uw atleten een ongekende sled trainingservaring met de ‘Sled-brake’ en creëer het gevoel van echte parachute weerstand met de ‘Parachute-brake’. De zeven graden helling is ideaal voor het verbeteren van explosiviteit en kracht, terwijl de natuurlijke houding van het lichaam wordt bevorderd. Volledig bewegingsbereik van het bovenlichaam is mogelijk dankzij het harnas, dat eenvoudig te verstellen is. De S-Drive maakt het voor trainers makkelijker dan ooit atleten te observeren gedurende diverse sprintfases en ze direct te voorzien van feedback.

Kijk voor meer informatie over de S-Drive Performance Trainer op www.matrixmembers.nl

Matrix Fitness nodigt u van harte uit de S-Drive in het echt te proberen tijdens FIBO. En...Matrix trakteert! Mail naar marketing@matrixfitness.nl en Matrix stuurt u een vouchercode* toe, waarmee u zich vrijblijvend registreert voor gratis toegangskaarten voor FIBO 2016. Tot ziens op de Matrix-stand D22/E25, Hal 6!

*Maximaal 4 vouchercodes per club of fysiopraktijk



 

Edities