Ben jij de fitste medewerker van 2016?

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr10 2015

Doe mee met de bodyLIFE Fit Challenge!

Ben jij de fitste medewerker van 2016?

Inmiddels weten we allemaal 'Sitting is Killing' en bewegen is hiertegen het medicijn. De schijf van drie met betrekking tot de beweegnorm is bij ons allen gemeengoed, toch? Helaas wijst de praktijk vaak anders uit. We zitten ongemerkt toch nog te veel en te lang achter elkaar, en hebben na het werk geen tijd meer om te sporten, want te druk met andere dingen. Als team van bodyLIFE hebben we eens goed in de spiegel gekeken en geconcludeerd dat het in 2016 anders moet. 

Wearbles

Deze editie van bodyLIFE staat in het teken van de belangrijkste trends en ontwikkelingen voor 2016. Onlangs heeft het ACSM haar top 20 weer bekendgemaakt van wereldwijde fitnesstrends voor 2016. Op 1 voor dit jaar staan de 'wearables'. Dit bracht ons op het volgende idee; eerder dit jaar heeft de Van Munster Media Groep (uitgever van bodyLIFE) het 'Bewegen is Medicijn' convenant ondertekend. Behalve de eigen medewerkers, sporen we daarnaast onze relaties ook aan om meer te bewegen. In het kader van ‘practice what you preach’ starten wij daarom begin januari 2016 met de bodyLIFE Fit Challenge voor de fitste medewerker van 2016.

Fitste medewerker 2016

Voor deze Fit Challenge zullen wij gebruik maken van de activity trackers (wearables) van Polar. Iedereen die beschikt over een Polar activity tracker (Loop, A360, M400 of V800) kan deelnemen aan de bodyLIFE Fit Challenge binnen de Polar Flow community. Elke maand zullen wij de persoon die de meeste activiteit heeft weten te registreren in bodyLIFE in het zonnetje zetten. Zodoende zullen we eind 2016 weten wie de fitste medewerker van het jaar is en hiervoor stellen we natuurlijk een passende prijs beschikbaar. Uiteraard dagen we je bij deze van harte uit om deel te nemen aan onze Fit Challenge en met elkaar de uitdaging van fitste medewerker van 2016 aan te gaan.

Iedereen die reeds in het bezit is van een Polar Activity Tracker kan zich via de Polar Flow community aanmelden voor de groep ‘bodyLIFE Fit Challenge’. Alleen door aanmelden voor deze groep kun je meedoen aan de Fit Challenge. Omdat het een gesloten groep is, is de trainingsdata alleen openbaar voor leden van de groep en niet voor derden.

Edities