FeelGoodClubs: Een nieuw kwaliteitsgeluid in de fitnessbranche

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr10 2015
Healthclub Heijenoord winnaar Fitnessclub van het Jaar Verkiezing

"Wij zijn als hecht team zeer trots dat we onszelf een jaar lang de nummer één fitnessclub van Arnhem, Gelderland en heel Nederland mogen noemen! De verkiezing is daarnaast een mooie aanvulling op onze marketingprogramma's”, aldus Amber Eijzenbach van Healthclub Heijenoord. De volledige uitslag en alle foto’s zijn terug te vinden op www.fitnessclubvanhetjaar.nl

 

Uitverkochte Award Uitreiking

Op het podium werden ook de winnaars van een Bronze, Silver en Gold Award gehuldigd, evenals de gemeentewinnaars en de provinciewinnaars. Tevens werd door de vakjury de Vakjury Award uitgereikt aan Medisport Etten-Leur en gingen Club Pellikaan en Fit4lady er vandoor met de Keten Awards. Hans Dolman, eigenaar van Thermen Bussloo, gaf een inspirerende speech voor de aanwezige fitnessclubs waarbij Hans ook zijn visie gaf op de sterk veranderende fitnessbranche. 

Verkiezing resulteert in verbeteringen

De fitnessclubs zijn positief over de vernieuwde opzet van de verkiezing. "De verkiezing is 100% reclamevrij gemaakt en draait volledig om de uitgebreide beoordeling van de leden en niet meer om het aantal stemmen. De reviews en verbeterpunten kunnen door de clubs gebruikt worden om concrete verbeteringen door te voeren”, aldus Marcel Demper van organisator Vote Company.

Voorbereidingen op de editie 2016

zijn gestart

De voorbereidingen op de volgende editie zijn inmiddels al gestart. Marcel Demper: “We horen graag weer wat de wensen en behoeften van de fitnessclubs zijn. Op basis daarvan kunnen we de opzet van de verkiezing nog verder verbeteren. Fitnessclubs mogen mij altijd even mailen of bellen.”

Partners

De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company in samenwerking met onder meer Greinwalder & Partner, OndernemersUnited, bodyLIFE en MisterBrightLight. Leveranciers die ook een bijdrage willen leveren kunnen contact opnemen met Marcel Demper via marcel@votecompany.nl of via 06-25244884.

Healthclub Heijenoord uit Arnhem is verkozen tot de beste fitnessclub van Nederland. Deze fitnessclub werd door 199 stemmers beoordeeld met een 9,89 en ontving een prachtige onderscheiding tijdens de uitverkochte Award Uitreiking in het schitterende Thermen Bussloo Hotel.

Edities