Gezonde lifestyle dankzij KCALculated Food

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr6 2015
Omzet genereren met de doelstellingen van uw leden

De Sportschool anno 2015 is veel meer dan een trainingslocatie waar je naar toe gaat om aan je conditie te werken. Sportscholen zijn uitgegroeid tot een dynamische ontmoetingsplek met een compleet aanbod voor een gezonde lifestyle.

Om de dienstverlening nog verder te optimaliseren, is het sinds kort mogelijk om leden verantwoorde maaltijden aan te bieden waarmee de juiste balans tussen bewegen en voeding kan worden bereikt. KCALculated Food levert ‘ready to eat’ maaltijden met optimale voedingswaarden voor jouw sportschool, crossfitclub of personal trainingsstudio.

KCALculated Food is begin 2014 opgericht door personal trainer Kaz van der Waard en Jeroen van der Zwan. Beiden signaleerden dat veel klanten van fitnesscentra rondliepen met vragen over verantwoorde voeding. Uitgebalanceerde voedingsschema’s die specifiek waren afgestemd op iemands persoonlijke doelstelling, bleken in de praktijk niet of nauwelijks te worden nageleefd. “Veel mensen hebben door hun overvolle agenda geen tijd om voor of na een bezoek aan de sportschool ook nog eens verantwoord te gaan koken en dat gedisciplineerd vol te houden. Om overal in Nederland deze service te kunnen verlenen, zijn wij vorig jaar met KCALculated Food van start gegaan.”

KCALculated Food biedt een concept waarin de sportschool, crossfitclub of personal trainersstudio gemakkelijk een belangrijke service aan haar leden kan aanbieden en daar ook nog eens wat aan kan verdienen zonder daar veel tijd en inspanning aan te besteden.

Sportschool / crossfit club als verkooppunt en afhaalpunt

Onder het motto : Profiteer als Sportschool met de doelstellingen van uw leden, kunt ook u vanaf morgen starten met de levering van verse gezonde ‘Ready to eat’ maaltijden voor uw leden.

Het KCALculated Food concept biedt uw club tal van voordelen:

• ‘Ready to eat’ maaltijdenservice

• Meer traffic, meer service, meer leden, meer inkomsten, meer mond tot mond reclame

• Bied uw leden: gemak, ik wil niet koken, ik kan niet koken, ik weet niet wat ik moet koken, geen moeilijke menu’s

• Bied uw leden: Betaalde afslank- of spieropbouw concepten

• Sneller en effectiever resultaat voor uw leden

• Afhaalpunt voor weborders en nieuwe leden voor nog meer inkomsten

Personal trainer/studio of Crossfit club

Voor deze groep bieden wij een gemakkelijk verdienmodel, onder het motto : Meer inkomsten en meer tevreden klanten.

Ook jij kunt morgen beginnen met ‘Ready to eat’ maaltijden aan te bieden aan je klanten door deze in je voedingsschema’s op te nemen. De verdiensten worden door een geautomatiseerd systeem bijgehouden en maandelijks uitgekeerd.

Gezonde lifestyle dankzij KCALculated Food

Aantrekkelijke korting

KCALculated Food is aanwezig tijdens de Fitness & Wellness Top op 17 en 18 september in Houten. Sportscholen, crossfitclubs en personal trainers en bedrijven die zich op de beurs in Houten direct aanmelden, krijgen een interessante beursaanbieding. Wil je ons bezoeken op de beurs? Maak vooraf een afspraak via info@kcalculatedfood.nl Bij aanmelding krijg je een code waarmee je de beurs gratis kunt bezoeken. Verdere info via www.kcalculatedfood.nl.

Edities