Nieuws

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr5 2015

Fitness op het strand bij The Hague Beach Stadium

LivePT heeft onlangs bij The Hague Beach Stadium een sportschool op het strand geopend. Trainen kan bij LivePT op een speciaal ontwikkeld buiten-fitnessapparaat. In eerste instantie vinden de trainingen op het strand bij The Hague Beach Stadium op de volgende data en tijden plaats: elke woensdag tussen 19.30 – 21.30 uur, zaterdag en zondag tussen 10.00 en 12.00 uur. Er wordt getraind met 2 personal trainers in een groep van maximaal 12 personen. De trainingen zijn geschikt voor jong en oud, onervaren en ervaren sporters die fitter en sterker willen worden, willen afvallen of aan hun gezondheid willen werken.

Voor inschrijven van proeflessen of meer informatie:

www.fitnessophetstrand.nl

Fitnessinnovator Trainmore kiest voor Virtuagym

Trainmore, de innovatieve sportschoolformule van Han Doorenbosch, waar leden minder betalen wanneer ze meer sporten, heeft gekozen om Virtuagym in te zetten als oplossing voor trainingsbegeleiding, voedingsadvies, communicatie en lessen boeken. Voor alle 10 locaties komt er een Trainmore leden-community en mobiele club app.

Via de apps zal Trainmore inzetten op het optimaliseren van hun klantcommunicatie. Verder zullen hun trainers gebruik maken van de trainingsmodule om leden efficiënt te begeleiden. Groepslessen en personal training kunnen voortaan direct geboekt worden in de mobiele apps, alles in één naadloos geïntegreerde oplossing.

www.virtuagym.com

Fit For Free kiest voor Gym Apps als app technologie partner

Fit For Free en Gym Apps zijn samen overeengekomen dat Gym Apps de nieuwe mobiele apps voor zowel Fit For Free als Sportcity gaat ontwikkelen. “Gym Apps beschikt als enige partij in Nederland over een uitgebreid platform waarbij meerdere leveranciers uit de fitness kunnen worden gekoppeld aan één app. Gezien hun ervaring en hun software platform zijn wij in staat om op korte termijn een moderne app naar de markt te brengen, wat ons ook in de toekomst de nodige flexibiliteit biedt,” aldus Fit For Free directeur Tjeerd Barthen. Gym Apps directeur Hans Donkers voegt toe: ”De apps die wij met Fit For Free gaan ontwikkelen passen precies binnen strategie van Gym Apps; onze apps inzetten als een mobiele hub voor je bedrijf die schaalbaar kan meebewegen met je organisatie.”

Walter Vendel van fit20 finalist EY Entrepreneur Of The Year 2015

Walter Vendel, de oprichter van fit20, staat op 8 oktober in de finale van de EY Entrepreneur Of The Year 2015. fit20 behoort volgens EY tot een select gezelschap van succesvolle groeiende ondernemers mét internationale ambitie. Dankzij de snelle groei in de afgelopen vijf jaar is fit20 in staat geweest om de fitheid en gezondheid van duizenden mensen merkbaar te verbeteren. Walter Vendel werd half juni op de jurydag die onder leiding stond van Hans Biesheuvel, uit een groep van 26 genomineerden geselecteerd voor de finale.

Edities