Nieuws

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr2 2015

Anti-stress workshop

De Tacoyo anti-stress workshop is een interactieve workshop waarbij het lijf, ontpanningstechnieken en muziek centraal staan in een setting waarbij 'doen' wordt afgewisseld met uitleg over het 'hoe en waarom'.

De Tacoyo anti-stress workshop past perfect binnen lifestyleprogramma's, coaching, thema-maanden en bijvoorbeeld gezondheidsprogramma's. De workshop is geschikt voor fitnessclubs en bedrijven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw fitnessclub of bedrijf? Neem gerust via info@tacoyo.nl contact met ons op.

Boek nu een Tacoyo anti-stress workshop voor 1 april en betaal geen €399,- euro maar €199,- voor een Tacoyo anti-stress workshop van 1,5 uur.*Workshops mogen later plaatsvinden, boekingen moeten voor 1 april zijn afgerond.

*Aanbieding geldig tot en met 1 april 2015.

Succesvolle introductie BellyAttack®

BellyAttack® lanceerde twee maanden geleden de LegAttack®, een wetenschappelijk onderbouwd concept met als doel het reduceren van cellulite en omvang van de benen en billen. Na meer dan 3 jaar ontwikkeling konden de eerste 30 sportcentra beginnen met het concept. Gezien de behaalde resultaten en de opkomst van de deelnemers, kan er worden gesproken van een succesvolle introductie!

Door middel van een effectieve marketingplanning begint elke club met een volle groep deelnemers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoge rendementsmarketing. Dit houdt in dat we de deelnemers weten te enthousiasmeren voor deelname met een investering van minder dan 10% van de hierdoor gerealiseerde omzet.

Het legAttack® totaalconcept biedt u nieuwe leden, upsell abonnementen en resultaat voor uw klanten. Informatie: 0485-820222 of info@bellyattack.com

Inspirerende clinics LifeFitness

In navolging van de in 2014 georganiseerde clinics volgt ook dit jaar weer een reeks van inspirerende clinics met uiteenlopende actuele thema’s. Het doel van deze clinics is het delen van kennis met en het informeren van fitnessondernemers over diverse thema’s zoals trends in krachttraining, de impact van technologie op de fitnessbranche en de gezonde werkplek. Met diverse experts uit de fitnessbranche zoals trendwatcher Arron Williams en Keith Smith presenteert Life Fitness het komende jaar een gevarieerd aanbod aan sprekers. Op 26 maart start de eerste clinic met als thema de senioren doelgroep. Een interessante en groeiende doelgroep, maar hoe behandel en train je deze groep in je sportschool? Dit en vele andere vragen worden behandeld tijdens deze clinic bij Sanadome in Nijmegen.

De clinics worden gratis aangeboden. Voor meer informatie, een overzicht van de overige clinics of om je direct aan te melden, kijk op www.lifefitness.nl/clinics2015

COOL RUNNING als hardloop-

programma op uw club?

Om goed in te spelen op de huidige hardloopgolf is er nu een programma dat gemakkelijk en aantrekkelijk is voor de bestaande leden en potentiële leden. In plaats van alleen hardlopen wordt ook door middel van krachttraining gewerkt aan de juiste voorwaarden om blessurevrij te kunnen opbouwen. De 2-daagse COOL RUNNING opleiding maakt van een fitness- of bootcamp instructor of personal trainer een inspirerend running-instructeur die deelnemers van beginner tot gevorderd kan begeleiden. Ook ontvangt de cursist of club een compleet digitaal marketingpakket waarmee COOL RUNNING gelanceerd kan worden in de club.

Voor meer informatie: www.trainthetrainers.nl. Of bel: 010-3070020.

Edities