Marketing PR – onmisbaar in ieder marketingplan

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr4 2010

health I news

I body LIFE 4I2010

Plantina Vitaminen sluit partnership met schooljudo.nl

Het streven van Plantina Vitaminen is mensen te helpen een goede gezondheid te onderhouden. De producten van Plantina zijn onderdeel van een levensstijl: bewegen, gezond eten en voedingssuppletie. Het project Schooljudo.nl past hier uitstekend bij. Topjudoka Ruben Houkes legde de basis voor Schooljudo.nl: ‘Judo is een sport met veel meerwaarde voor de jeugd. We wilden een project ontwikkelen waarin kinderen minimaal zes weken op school zouden gaan judoën. Met in elke les zowel een sociaal-maatschappelijke als fysieke doelstelling.’ Op 9 april sloot Plantina Vitaminen een partnership met Schooljudo.nl. Hierdoor krijgt Schooljudo.nl extra ondersteuning en kunnen nog meer kinderen deelnemen aan het programma. Het streven van Ruben Houkes en Plantina is dat judo structureel in het bewegingsonderwijs wordt opgenomen. ‘Voor kinderen zijn normen en waarden, respect, weerbaarheid, agressieregulatie, conditie en coördinatie erg belangrijk. Die zitten heel mooi in het judo verweven.’ Plantina staat graag achter dit bijzondere initiatief.

Voor meer informatie: www.plantina.nl

Nieuwe lijn corrigerende kleding voor mannen

Equmen heeft een nieuwe lijn shirts en shorts voor heren ontwikkeld. De zogenaamde High-performance kleding met compressietechnologie is ontworpen om direct de houding en het uiterlijk te verbeteren. Dragers voelen zich direct beter en zien er ook beter uit. De kleding is geschikt voor op het werk, bij het sporten en om in uit te gaan. De shirts- en shorts zijn ontworpen in samenwerking met fysiotherapeuten, ergonomen en kledingontwerpers. De equmen kleding verbetert zichtbaar postuur en houding. Het kan eventuele rugklachten helpen voorkomen. De kleding stimuleert de bloedsomloop en beïnvloedt de lichaamstemperatuur en -vocht. Op www.equmen.nl is het complete aanbod te zien en tevens wat de techniek is achter de shorts en shorts.

NEWS

Online weegschaal uitkomst bij dieet

Voor meer informatie: www.healthcoach.nl

Actueel nieuws

Wellness & Health

New Balance Wellness, wandel jezelf strak

New Balance heeft een collectie schoenen ontworpen die je overdag helpt om aan je figuur te werken, als je toch al in beweging bent. Een nieuwe zool in de schoenen activeert de kleine spieren in je onderlijf en laat het kleine balans oefeningen doen. Daar waar het uitmaakt: in je kuiten, je hamstrings en je billen. Vanaf nu kun je 24/7 aan body toning doen. Met de nieuwe Welness schoenen verbrand je 10% meer calorieën. De nieuwe schoenen werken zoals een balance board in de sportschool. Wie er ooit heeft opgestaan, weet hoe het voelt. Vijf minuten wankelen en wiebelen en je voelt al je spieren in je benen en je achterste, tot je middel aan toe. Die kleine instabiliteit is de basis van de New Balance Welness schoenen. De nieuwe TrueBalance zool met elastische vering zorgt ervoor dat je voeten constant kleine correcties moeten doen die de spieren in je onderlijf in beweging zetten. Als je loopt, worden je spieren New Balance Welness schoenen zijn er voorlopig alleen voor vrouwen (model 850 en 1100). Voor meer informatie: www.newbalance.nl

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg:

Gerestyled, maar persoonlijk sfeer blijft

Ten tijde van het drukken van deze uitgave is de internationale Cosmoprof beurs in Bologna aan de gang (waarvan een verslag in de volgende TanBiz). De laatste Nederlandse voorjaarsbeurs is de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Hardenberg. Evenementenhal Hardenberg is op zaterdag 29, zondag 30 en maandag 31 mei het domein van allerhande professionals op het gebied van uiterlijke verzorging. De beurs werkt met het all-inclusive principe, waarbij hapjes, drankjes en workshops op de beursvloer allemaal bij de prijs inbegrepen zijn. De beurs zelf heeft ook een nieuw uiterlijk gekregen met veel witte standbouw, zoals ook al te zien was bij de najaarseditie in Gorinchem. Tevens is er voor het eerst een Innerlijk Verzorgingsplein, een succesvol concept voor all nieuwtjes op het gebied van ondermeer afslankproducten en voedingsupplementen. Het verder professionaliseren van de beurs zal echter niet de gemoedelijke sfeer aantasten. Aandacht en vriendelijkheid voor de bezoekers en de exposanten blijven een speerpunt, benadrukken beurscoördinatoren Giny Hurink en Linda de Boer.

www.evenementenhalhardenberg.nl

Amerika op de bres tegen belasting op zonnen

De Amerikaanse overheid heeft een voorstel ingediend om de belasting op het ‘binnenzonnen’ met 10% te verhogen. Het voorstel is om de zogehete Botox Tax er dan te laten vervallen. Begrijpelijk: de Amerikaanse zonnebranche is verbijsterd en noemt het voorstel simpelweg ‘crazy’. Ze beroepen zich op de grote voordelen die verantwoord binnenzonnen kan hebben, juist ook voor de algehele gezondheid door aanmaak van Vitamine D. De industrie, gesteund door de Amerikaanse branchevereniging, heeft daarom een website met een petitie gestart om tegenwicht te bieden aan het voorstel. www.stopthetantax.com

Afslanken in 24 dagen

Met de BioSlimLine kuur vallen uw klanten snel, maar op een verantwoorde wijze af te vallen. Gemiddeld verliezen vrouwen 8-12 % en mannen 10-14 % lichaamsgewicht. Grote voordeel is dat de kuu een uitgebalanceerde opbouwprogramma heeft, waardoor mensen ook op hun bereikte gewicht blijven. De BioSlimLine kuur is een combinatie van elke dag een ampul BioSlimLine en een doelgericht begeleidt dieet. Bij de kuur zit een boekje met smaakvolle gerechten. Een goede motivatie om gewichtsdoelen te bereiken en op gewicht te blijven. Bij de importeur kunnen zonnestudio’s een proefpakket aanvragen en/of zich aanmelden als consulent voor bioslimline.

www.bioslimline.nl

Start de dag eens met een nieuw ontbijt

Start de dag met verse Alpro® soya yoghurtvariatie Naturel. Het bevat al het goede van soja. De yoghurtculturen geven het een heerlijke, friszure smaak. Yoghurtvariatie Naturel is 100% plantaardig en kan gewoon gebruikt worden in plaats van yoghurt. Lekker fris en heerlijk met fruit of cruesli. Met producten van Alpro® soya bij je ontbijt, begint de dag goed en gezond. De producten van Alpro®soya bevatten al het goede van soja. Ze zijn een natuurlijke bron van plantaardige eiwitten, arm aan verzadigd vet en lekker licht verteerbaar. Bovendien leveren ze vitamines B, D en calcium die je elke dag weer nodig hebt. Uiteraard zonder kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Voor meer informatie: www.alprosoya.nl.

De benen mogen weer gezien worden!

JK-Nederland heeft er weer een heerlijk product bij: ‘Legwork’ van Devoted Creations is speciaal voor de moeilijk bruinende benen. Meerdere bruiningsversnellers en diverse mooie bronzers zorgen dat de benen net zo zomers kleuren als de rest van het lichaam. Ingrediënten als Shea butter en Macadamia olie zorgen bovendien dat de benen zijdezacht en glanzend blijven. Speciale haargroeiremmers remmen de haargroei op de benen af. De siliconen emulsie en populaire anti-aging en firming-ingrediënten maken het product compleet.

www.jk-nederland.nl

body LIFE 4I2010 I

Edities