XCO Sports Company viert zijn 5-jarig jubileum

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr8 2010

branche actueel I Column Erik Heemskerk

I body LIFE 8I2010

Vandaag op weg naar Maastricht én de langste file van het jaar. Soms gaat er niets boven de trein… De trein is ‘groen’ en kent op langere trajecten nauwelijks vertraging. Je kunt gewoon doorwerken, bijvoorbeeld een column schrijven of vakbladen doornemen. En met de OV-fiets of –scooter (elektrisch) kom je overal op de plaats bestemming.

Ik kan me voorstellen dat u denkt dat dit verkapte reclame is voor de NS. Of in ieder geval promotie voor het OV. En ook al begrijp ik heel goed dat u op dit verkeerde been kan komen te staan, dit is geen reclame noch promotie voor iets anders dan de aanstaande editie van Fitness & Health Benelux 2010. Want als columnist mag, ja moet je zelfs, zo af en toe opportunistisch genoeg zijn om voor eigen parochie te preken.

De moraal van dit verhaal: Een goed product verkoopt zichzelf. De marketing P’s -Product, Prijs, Plaats, Promotie- blijven daarbij belangrijk. Toch mist er een P (of eigenlijk een G): Gemak. Want als ik het u gemakkelijk maak, wordt mijn aanbod onweerstaanbaar. Mijn vertrouwen in het product Fitness & Health Benelux is zo groot dat ik ervan overtuigd dat ik u in de volgende alinea’s een aanbod doe waar u niet omheen kunt.

Allereerst is Fitness & Health Benelux de meest complete vakbeurs voor fitness ondernemers, personal trainers, instructeurs en fysiotherapeuten van de Benelux. Alleen op 14, 15 en 16 oktober kunt u op een centrale plek in Nederland (Jaarbeurs Utrecht) het complete product- en dienstenaanbod -nieuw en bestaand- zien, voelen en ervaren.

Door de grote interesse en opkomst vanuit de sector zijn deze dagen bij uitstek ook het moment om nader kennis te maken met vakgenoten. En leent is de beurs zeer geschikt om af te spreken met mensen uit uw netwerk en/of om uw bestaande relaties aan te halen.

Om uw behoefte aan nieuws en kennis vergaren beter dan voorheen te vervullen is er voor het eerst een uitgebreid inhoudelijk programma; van de Learning Inspirience (Fitness & Health theater), Meet the Pro’s (HDD theater) tot en met Personal Power (Oswin PT paviljoen). Ook voor de fysiotherapeut is er meer te halen: Physical Know How (Fysio paviljoen) en het Major Moves congres van de NVSF.

Voor diegene onder u die behoefte hebben aan extra verdieping organiseren wij op donderdag avond in samenwerking met Fit!vak en de EHFA het Executive Dinner. Onder de titel ‘Fitnessbranche en Zorgsector: vriend of vijand’ discussieert u met collega-ondernemers over onder meer HEPA (Health Enhancing Physical Activity) en de kansen die u nu al kunt verzilveren met het oog op de Olympische Spelen 2028.

Last, but not least: inschrijven is gemakkelijk en GRATIS. Surf naar www.fitnessandhealthbenelux.nl en schrijf u online in. Bij aankomst in Utrecht kunt u dan direct de beursvloer op, want wij sturen u uw badge thuis toe.

Bent u overtuigd? Blokkeer dan nu 14, 15 (van 12.00-21.00u beide dagen) of 16 oktober (10.00-18.00u) in uw agenda en meld u aan.

Tot ziens op Fitness & Health Benelux 2010!

Sneltrein

Erik Heemskerk,

project manager

Fitness & Health Benelux

Edities