Fitness & Health Benelux 2010

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr8 2010

I body LIFE 8I2010

Major Moves NVFS Jaarcongres 2010

‘De enkel voor het voetlicht gebracht’

Het jaarlijkse congres voor fysiotherapeuten met als thema ‘De enkel voor het voetlicht’. Fysiotherapeuten kunnen diverse presentaties bijwonen. Inschrijven kan via http://congres.infysio.nl/inschrijven.html

Zaterdag 16 oktober 2010 van 09.00 - 18.00 uur

Locatie: Croesezaal

Personal Power

Oswin PT Paviljoen

Nieuwe activiteit gericht op Personal Trainers. In het Oswin PT paviljoen geeft onder andere Personal Trainer Oswin Beingsick inzicht in zijn alom bekende trainingsmethodes. Ook gaat hij uitgebreid in op de verschillende facetten van het beroep Personal Trainer. De speciale vraag en antwoordronde en de ‘Work Out’ vormen vervolgens de opmaat naar de netwerkborrel in de Personal Trainingslounge.

Dagelijks van 13.00 tot 15.00 uur

Locatie: Oswin PT paviljoen, hal 7

Executive Dinner

‘Fitnessbranche en Zorgsector, vriend of vijand?’

Toonaangevende internationale sprekers discussiëren met het publiek over actuele onderwerpen in de branche. Zo spreekt Tony Mojakas, Vice President van Technogym over HEPA (Health Enhancing Physical Activity) en gaat Dave Stalker, Executive Director van FIA, in op de kansen en mogelijkheden voor de fitnessbranche bij het organiseren van de Olympische Spelen in Nederland in 2028.

Donderdag 14 oktober van 16.00 – 19.30 uur

Locatie: Croese Zaal

Ride2Cure voor Villa Joep!

Fiets mee en strijd ook mee tegen neuroblastoom kinderkanker

Ride2 Cure is een uniek evenement op Fitness & Health Benelux en is opgezet met als doel geld in te zamelen voor Villa Joep!, het enige fonds dat zich in Nederland richt op onderzoek naar de genezing van neuroblastoom kinderkanker, een zeldzame vorm van kanker met een geringe kans op genezing. En u kunt ons helpen! Bezoek Ride2Cure op de beursvloer waar u voor slechts 5 euro de nieuwste fietsen kunt testen en vergelijken. Tegelijkertijd maakt u kans om één van deze nieuwe fietsen te winnen. Alle opbrengsten van Ride2Cure worden door Fitness & Health Benelux volledig aan Villa Joep! gedoneerd.

Gedurende de hele beursperiode geopend

Locatie: direct bij de entree

branche actueel I advertorial

Dit jaar viert XCO Sports Company zijn 5-jarig jubileum! Tijd voor een recap, waarom hebben al meer dan 250 clubs voor de XCO Workout gekozen?!

Renata Jarz, mastertrainer van XCO vertelt:

“XCO is volgens mij een groot succes, omdat het zo anders is dan alle andere core trainingen. Het is een actieve en daarom ook conditionele manier van core training: dat zorgt voor energie en dynamiek, en natuurlijk een fantastische conditie! Vijf jaar XCO en nog steeds in de lift: een grootse prestatie, één die wij natuurlijk nooit zouden hebben bereikt zonder alle mensen om ons heen die dit programma tot een geweldig succes maken. Ik wil bij deze dan ook iedereen bedanken voor het enthousiasme en de energie voor het programma: het XCO Trainers Team, de Certified XCO Clubs en vooral de XCO instructeurs die iedere week weer vol passie de XCO Workout geven!“

XCO staat voor de ultieme core training & MORE!!

De ‘more’ vind je alleen bij XCO en is uniek! Doordat je de XCO buis gebruikt – welke gedeeltelijk gevuld is met grit – wordt je hele lichaam gestimuleerd, uit balans gebracht en aangespannen. Zo zorg je voor een allround training terwijl je gedurende de hele XCO Workout toch de focus op de core houdt.

Feedback van Certified XCO Clubs leert ons dat zij voor de XCO Workout hebben gekozen omdat:

De XCO Workout de enige core training is waarbij je ook je conditie traint door middel van interval training. Hierdoor verbrandt men veel kilocalorieën gedurende de workout.

De XCO Workout voor iedere doelgroep goed te volgen is: men kan gebruik maken van verschillende maten EN omdat het gemakkelijke, goed te volgen bewegingen zijn.

En natuurlijk omdat de XCO Workout 45 minuten doelgericht trainen is op een heerlijke beat!

Voor meer info, check www.xco.nl

Edities