Voorbeschouwing Fitness Vakdagen

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr8 2010

FitMate

Dat is een vraag die je aan ieder (nieuw) lid zou moeten stellen. Waarschijnlijk is het antwoord dat men dat niet weet. Met de Fitmate kun je een eind maken aan deze onzekerheid door een echt medisch gevalideerde maar heel eenvoudige test af te nemen. Tevens kun je met de Fitmate het omslagpunt bepalen en écht persoonlijke trainingszones aan de mensen geven. Andere zaken die je met de Fitmate kunt bepalen zijn:

• Stofwisseling

• Persoonlijke caloriebalans

• Vet percentage

• BMI

• Levensstijl Analyse

• Risico op Hart- en Vaatziekten

• VO2max (direct gemeten)

De Fitmate is een handzaam en zeer gebruikersvriendelijk apparaat dat gebruik maakt van technologie die voorheen voorbehouden was aan topsporters, ziekenhuizen en universiteiten. De gemeten waardes zijn daarom 100% betrouwbaar en reproduceerbaar. Door de Fitmate test aan leden aan te bieden onderscheidt jouw centrum zich van de concurrentie en vooral van grote ketens! Je kunt je leden door de Fitmate test compleet persoonlijke trainingszones meegeven met het logo van je club erop. Dus het is ook een mooi marketing tool! Het Fitmate Test- en Begeleidingsconcept is verkrijgbaar zonder vaste maandelijkse (franchise) kosten en wordt nu tijdelijk aangeboden met een NIET GOED, GELD TERUG garantie! Kom langs op onze stand op de Fitness and Health Benelux beurs om hierover meer te horen. Hal 7, standnummer F.078. De Fitmate wordt in Nederland al bij ruim 40 clubs gebruikt. Ook bij fysiotherapeuten, ziekenhuizen en universiteiten in Nederland wordt met de Fitmate gewerkt. Klanten van de fabrikant COSMED zijn onder andere het AMC, VU Bewegingswetenschappen, de Radboud universiteit, de KNVB, en nog velen meer. Internationaal is de Fitmate onder andere in gebruik in de Formule 1 (Ferrari), bij AS Roma, bij de CIA, de NBC TV serie ‘The Biggest Loser’, en de Virgin Active Clubs.

Fitness and Health:

Hal 7 stand F078

Greinwalder & Partner biedt

geld terug garantie Slim Belly

Een beurs is een moment voor innovaties en nieuwe ontwikkelingen. Greinwalder & Partner heeft op dat vlak z’n naam wel gevestigd met de recente ontwikkeling van Slim Belly en Slim Back & Legs. Nu gaat de ontwikkeling door.

Vanaf nu kunnen alle licentiehouders werken met een 100% geld terug garantie. Indien de deelnemers geen resultaat hebben, zal ABC-One, de mede-ontwikkelaar van Slim Belly, het deelnamebedrag volledig terugstorten op de rekening van de deelnemer. Een unieke kans om weer een nieuwe groep deelnemers die tot op heden nog niet overtuigd waren, over de drempel te krijgen.

Naast deze actie presenteert Greinwalder & Partner het gehele assortiment aan campagnes en concepten. Hoe fit is Nederland?, Slim Two, Feedback, Fit Garant Plan en natuurlijk de actuele campagnes voor de wintermaanden.

Kom eens bij ons langs in Hal 7, stand A040. Praten kost niets en kan u erg veel voordeel opleveren, zoals 2.000 euro voordeel op Slim Belly. Maak een afspraak met één van onze adviseurs via tel. 0180 – 635229.

I body LIFE 8I2010

Phillip Mills op Fitness & Health Benelux!

Les Mills viert dit jaar haar 12,5 jarig jubileum in Nederland & Vlaanderen en brengt u op de vakbeurs Fitness & Health Benelux groot nieuws met betrekking tot de introductie van het nieuwe Les Mills programma SH’BAM! Om het 12,5 jarig jubileum te vieren en het innovatieve nieuws persoonlijk te vertellen, zal niemand minder dan Phillip Mills naar Nederland afreizen om in het HDD seminartheater enkele lezingen te geven.

MEET THE PRO’S is de naam van het exclusieve seminartheater van de HDD Groep op Fitness & Health Benelux. Het Theater biedt bezoekers een breed scala aan lezingen over uiteenlopende onderwerpen. De lezingen worden verzorgd door nationale en internationale topsprekers, waaronder Phillip Mills (NZ), Jan Middelkamp, Nic Jarvis (UK)en Anthonie Wurth. Bij voorregistratie zijn de unieke lezingen gratis te volgen. Via de website van de HDD Groep kunnen geïnteresseerden zich gratis registreren voor een bezoek aan de vakbeurs Fitness & Health Benelux 2010 en de seminars in het HDD Theater. Beursbezoekers die op de beurs een (willekeurige) bestelling plaatsen bij de stand van de HDD Groep, maken kans op een Personal Training pakket van Studion t.w.v. € 2.000,- !

Wil je ook graag aanwezig zijn op Fitness & Health Benelux? Ga dan naar www.hddgroep.nl, klik op de Fitness & Health banner en schrijf je in! Neem voor meer informatie over de beurs contact op met de HDD groep via telefoonnummer +31 (0)416 33 43 15.

Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam is met 38.000 studenten en 2.800 medewerkers een van de grootste onderwijsinstellingen van Nederland. De Hogeschool is een inspirerende leergemeenschap, die vooruitstrevend en vernieuwend hoger beroepsonderwijs en post-hbo onderwijs aanbiedt op vrijwel elk studiegebied. Verwante opleidingen zijn ondergebracht in zeven domeinen, elk met een eigen expertise. Het domein Bewegen, Sport en Voeding (BSV) biedt drie voltijd hbo-opleidingen én post-hbo onderwijs.

De Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) is een opleiding waar studenten worden opgeleid tot eerstegraads docent lichamelijke opvoeding. Afgestudeerden van deze opleiding krijgen de eerstegraads bevoegdheid om les te geven binnen alle typen onderwijs; van basisonderwijs en voorgezet onderwijs tot mbo en hbo.

De ALO biedt nu ook een versnelde leerroute voor volwassenen met relevante vooropleiding en werkervaring aan! Meer informatie: www.hva.nl/alo

Sport, Management en Ondernemen leidt op tot ondernemer in de sport. Studenten leren er alles over actief en innovatief sportmanagement, van het opzetten van sportprojecten tot en met het runnen van een eigen onderneming. Afgestudeerde SM&O’ers kunnen bijna overal terecht waar sport een belangrijke rol speelt en ook daarbuiten. Meer informatie: www.hva.nl/smo

Voeding en Diëtetiek is een brede, actuele en praktijkgerichte studie. De opleiding kenmerkt zich door haar drie unieke afstudeerrichtingen: Nutrition & Dietetics, Nutrition & Health Promotion en Nutrition & New Product Management. Afgestudeerden kunnen aan de slag in talloze beroepen, variërend van diëtist of voedingsadviseur sport tot culinair redacteur of manager bij een cateringbedrijf. Meer informatie: www.hva.nl/vd

Het Expertisecentrum Sport en Gezondheid (ESG) maakt ook onderdeel uit van BSV. Het centrum verzorgt (na)scholing, training en advies op het gebied van bewegen, sport en voeding. Het volledige cursusaanbod is terug te vinden op www.hva.nl/esg

Bezoek ons op 14 t/m 16 oktober bij Fitness & Health Benelux te Utrecht, doe mee aan onze prijsvraag en win een cursus bij het ESG!

Standnummer: E 068 (hal 7)

Assortiment Mansom

Fitfloor wordt volwassen!

Mansom Fitfloor, leverancier van vloeren voor fitness, wellness en fysiotherapie heeft het programma uitgebreid met een groot aantal nieuwe producten en kleuren. Tijdens de komende editie van de Fitness & Health Benelux, die van 14 tot 16 oktober in de Jaarbeurs wordt gehouden, is dit nieuwe programma voor het eerst te bewonderen. Door deze uitbreiding van het assortiment is het aantal toepassingsmogelijkheden met betrekking tot de vormgeving, uitstraling en mogelijke designs, alsmede de patronen waarin zij gelegd kunnen worden enorm uitgebreid. Uiteraard zijn er ook een aantal typen aerobic- en oefenvloeren in het programma aanwezig. Alle nieuwe producten van Mansom Fitfloor zijn geschikt voor zwaar commercieel gebruik en dus bestand tegen veel inloop, vallende gewichten, zwenkwieltjes en de druk van zware toestellen. Daarnaast hebben zij een gunstig onderhoudsbeeld waardoor gedurende een reeks van jaren veel kosten bespaard kunnen worden. Op de Fitness & Health is Mansom Fitfloor weer aanwezig met het vloerenpaviljoen waar de nieuwe producten worden getoond. Hier kunt u terecht voor een eerste advies of het maken van een afspraak met één van de adviseurs. Laat u inspireren en informeren over hoe men voor u het beste vloerenresultaat kunnen realiseren. U bent welkom in het vloerenpaviljoen, standnummer A 010 in hal 7, of kijk op de website www.mansomfitfloor.nl

Innovation is a beautiful thing….

Ook dit jaar zal Matrix Fitness flink vertegenwoordigd zijn op de “Fitness & Health Benelux” in de Jaarbeurs in Utrecht. Op onze ruime stand zal voor iedere fitness ondernemer, medisch specialist of fysiotherapeut een link te vinden zijn. Onze meest spraakmakende innovatie van dit jaar “Virtual Active by Matrix” zal dit jaar live! uit te proberen zijn. Er zullen om de 2 uur Kranking demo’s plaats vinden, met de uitvinding van Johnny G™ de “KRANKcycle by Matrix”, onder leiding van Nancy Hasselbaink. (Johnny G, ook uitvinder van de Spinning bike®)

Ons Team staant van 14 tot en met 16 oktober voor u klaar om u een rondleiding te geven in onze “Matrix wereld” en u te laten zien, te laten proberen en te informeren over onze producten, kennis en totaal oplossingen voor u en uw onderneming of instelling.

Ga voor een gratis toegangsbadge naar:

www.matrixfitness.nl

FItness & health 2010 I branche actueel

body LIFE 8I2010 I

Life Fitness nodigt u uit voor een bijzondere ‘reis’

Dit jaar staat bij Life Fitness de beursdeelname volledig in het teken van de Life Fitness Journey. Wij vertellen u graag alles over dit unieke concept dat zorgt voor meer plezier, beleving, progressie en variatie voor nieuwe en bestaande leden. Deze elementen dragen uiteindelijk bij tot meer motivatie, een beter trainingsresultaat en uiteindelijk minder ledenverloop. Door uw fitnessruimte op deze nieuwe, gebruikers-vriendelijke manier te ontwerpen en in te richten, creëert u een dynamische omgeving waarbij verschillende trainingszones worden bepaald vanuit doelgroep-niveau.

Behalve de ‘reis’ over de stand bent u ook van harte welkom in het Fitness & Health Theater voor de presentatie ‘Minder ledenverloop? Take the Life Fitness Journey’ op:

Donderdag 14 oktober 14.30 – 15.15u

Vrijdag 15 oktober 17.30 – 18.15u

Zaterdag 16 oktober 10.30 – 11.15u

(nederlandstalig)

Ga mee op deze bijzondere reis en ontdek wat dit concept voor uw centrum kan betekenen.

Maak tevens kennis met de nieuwe toestellen zoals de cardiovasculaire lijn Integrity Series en de krachtlijnen Signature Series Plate Loaded en Optima Series. Maar liefst drie nieuwe lijnen die perfect passen in het Journey-concept.

Tenslotte kunt u zich nog inschrijven voor de andere Life Fitness-presentaties:

Small Group Training – Oswin PT Paviljoen

LFA mastertrainer Sandra van de Kamp vertelt u meer over de mogelijkheden van het trainen van kleine groepen in de bestaande fitnessruimte met de reeds aanwezige trainingstoestellen en -materialen.

Core Stability – challenging the body

Tijdens deze interactieve workshop over rompstabiliteit biedt Wilfred Sip – fysiotherapeut bij NAC Breda - middels een uniek trainingskaartensysteem van telkens 15 oefeningen u de mogelijkheid deze aan te leren om deze vervolgens te gebruiken binnen uw eigen praktijk.

Nieuw Concept Hoogtetraining

Test ons 1 jaar uit!

U heeft interesse in de voordelen die het bewegen in ijle lucht met zich mee brengen, maar u hikt nog net tegen die laatste stap aan..?

b-Cat heeft een beperkt aantal Hoogtekamers die “los” inzetbaar zijn. De kamer heeft een standaard afmeting van 3 x 3 meter, welke wij bij u op het centrum of in de praktijk komen opbouwen.

Wij verzorgen de opleiding voor u en uw medewerkers, ondersteunen bij de marketing, plegen het onderhoud, geven u één jaar lang gebiedsbescherming, kortom wij zorgen dat u zorgeloos de Hoogtetraining kun ervaren. Onze doelstelling is om u de fysieke resultaten bij klanten te laten zien, de diverse doelgroepen, het onderscheidend vermogen, de extra omzetmogelijkheden en extra preventie en gezondheidsuitstraling te geven. U kunt zeer laagdrempelig starten, waarbij u precies weet wat het u kost; een éénmalig startbedrag en een vast maandbedrag, waarbij u al met 5 klanten per maand break even draait. In dit jaar kunt u ervaren hoe onze service en ondersteuning zijn, waarna wij u na één jaar definitief als Hoogtecentrum hopen mogen te begroeten. Het aantal hoogtekamers die op deze manier uitgezet worden is beperkt tot een aantal van 8 stuks.

Welkom in de adembenemende wereld van

b-Cat High Altitude!

Wilt u meer weten, dan kunt u ons bezoeken op de stand tijdens de Fitness & Health

beurs op E080. Dealer & Trainingscentrum Juliën, 0344-602204 • info@hoogtetraining.eu

www.hoogtetraining.eu

Powerhoops en -gloves

Vorig jaar heeft de Powerhoop zijn weg gevonden van Noorwegen naar Nederland. Anders dan de kleine, lichte plastic hoepels uit de jaren vijftig, zijn Powerhoops bijzonder effectief in het versterken van buik- en onderrugspieren. De verzwaarde Powerhoop wordt gebruikt als instrument voor strek-, yoga-, en Pilates oefeningen. Powerhoop lessen hebben een duur tussen 15 minuten en 1 uur en bestaan uit veel meer dan alleen het draaien met de heupen. Powerhoops voor volwassenen zijn verkrijgbaar in drie typen, die in gewicht variëren van 1.5 tot 2.2 kg.

Na de succesvolle lancering van de Powerhoop, introduceert Innertrak nu de Powergloves. Deze verzwaarde handschoenen kunnen worden gebruikt bij ELKE training om de vetverbranding te versnellen en de armen te tonen.

In tegenstelling tot polsgewichten, die tijdens een training kunnen draaien en de huid kunnen irriteren, blijven Powergloves stevig op hun plaats zitten. Hierbij laten ze vingers en palmen vrij voor bijna alle soorten activiteiten: van joggen en aerobics tot tennis en kickboksen. Ze zijn ook perfect voor een loopoefeningsprogramma.

Omdat Powergloves zo comfortabel zitten, kunnen ze ook gedragen worden tijdens alledaagse activiteiten in het huis of op kantoor om zo de armspieren te trainen, zelfs wanneer u niet aan het sporten bent.

Powergloves zijn (vanaf november 2010) verkrijgbaar in drie gewichten: 0.25 kg, 0.5 kg en 1 kg.

Voor meer informatie zie: www.powerhoop.nl

Fitnessoplossingen van Precor Vertrouwen van

begin af aan

Tijdens de Fitness & Health Benelux van dit jaar biedt Precor zijn klanten een volledig pakket cardio- en krachttoestellen dat niet alleen in technisch opzicht de grenzen verlegt. Vorig jaar presenteerde men met de C-Line en de S-Line maar liefst twee nieuwe lijnen krachttoestellen tegelijk. Het in het oog springende premium design van C-Line past perfect bij de cardiotoestellen van Precor. Dankzij de lange levensduur, de perfectie tot in het kleinste detail en het slanke en elegante uiterlijk past deze lijn naadloos in elke sportschool.

Met de twee nieuwe Upright en Recumbent fietsergometers heeft Precor opnieuw twee trainingstoestellen ontwikkeld die zich dankzij het grote aantal trainingsmogelijkheden en het grote bedieningsgemak van andere toestellen onderscheiden. De nieuwe bikes zijn geschikt voor gebruikers op elk niveau en van elke leeftijd en ze zijn - net als alle andere producten van Precor - ontworpen voor probleemloos gebruik. Alle cardio- en krachttoestellen van Precor harmoniseren perfect met elkaar en bieden sportscholen op die manier de mogelijkheid, een afgewerkt concept te presenteren. Deze toestellen staan garant voor de meest vooruitstrevende techniek, een hoge designkwaliteit en garanderen een optimale fitnesstraining. Het bewijs hiervoor is vooral de AMT (Adaptive Motion Trainer) die reeds diverse internationale onderscheidingen heeft gekregen. Samen met Precor vindt u ook Suunto op stand B030 in hal 7. Suunto is specialist voor het ontwikkelen en produceren van sportinstrumenten en behoort - net als Precor - tot de Amer Sports familie. Vier samen met ons 15 jaar crosstraining en beleef het innovatieve productportfolio van Precor en Suunto tijdens de Fitness & Health Benelux 2010.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Precor Benelux, Vijzelweg 10, 5145 NK Waalwijk (NL). Telefoon: +31 (0) 416 / 690859,

e-mail: info@precor.nl, www.precor.nl

ROBLO SERVICES stelt de Funwalker voor

De Funwalker is een trainingstoestel dat op verschillende manieren kan worden ingezet. De Funwalker ziet er uit als een crosstrainer die gekruist werd met een indoor-cycle en precies dit gegeven maakt het toestel uniek. Een belangrijke functie van de Funwalker is immers weggelegd in de groepsfitness-scène. Groepslessen worden steeds belangrijker. De voordelen ervan zijn legio. De klant ervaart variatie, traint in groep en blijft hierdoor beter gemotiveerd. Het enige nadeel dat klanten soms ervaren is dat de groepslessen te zwaar of te moeilijk zijn. Daar brengt Funwalker verandering in. Door de rechtopstaande houding en de mogelijkheid om de weerstand te beperken kan iedereen nu deelnemen aan de groepslessen, zelfs klanten met fysieke beperkingen of bar slechte conditie. Doordat het toestel op hetzelfde principe gebouwd is als een indoor-cycle kan dit ook perfect als aanvullend toestel in de indoor-cycling les ingeschakeld worden. Daarnaast heeft de Funwalker enkel bijkomende voordelen. Zo kan het niet alleen in de groepslessen zaal gebruikt worden, maar ook in de traditionele cardiozaal. Voor clubs met een minder groot budget is het de perfecte vervanging voor de veel duurdere klassieke crosstrainer. Daarnaast kan het als toestel ingeschakeld worden als extra toestel voor circuittraining. Proefplaatsing mogelijk.

Kom een kijkje nemen tijdens Fitness & Health Benelux beurs te Utrecht, op onze stand in hal 7 stand F031.

Roblo Services : verdeler Funwalker België, Luxemburg en Nederland

www.funwalker.com/be

Fysioline Leisure Products

Fysioline Leisure Products (1999) levert exclusieve wellness-systemen aan fitnesscentra, thermen, bedrijfsleven, hotels en particulieren en biedt zowel enkele systemen als totaalconcepten. Het assortiment bestaat onder meer uit Wellsystem Hydromassagebedden, floating tanks, Spa’s, sauna’s, Italiaanse design massagestoelen en infrarood loungebedden.

Voor Fysioline Leisure Products staan de klant en behoefte van de klant centraal. Gestart wordt met een vrijblijvend oriënterend gesprek. Wat zijn de wensen? Wat is de ruimte? Welke apparatuur past daarbij? Indien gewenst, wordt u meegenomen naar een bedrijf dat reeds met Fysioline Leisure Products werkt zodat de ervaring uit eerste hand komt. Veel van de systemen kunnen qua uitstraling volledig geïntegreerd worden in de bedrijfshuisstijl. Fysioline Leisure Products kijkt naar de complete set aan diensten van uw bedrijf en naar wat de wensen en mogelijke aanvullingen zijn.

Wellsystem Hydromassagebed

Het hydromassagebed wordt eenmalig gevuld met circa 300 liter water en daarna luchtdicht afgesloten. Het systeem zorgt met krachtige warme waterstralen voor volledige massage van het lichaam. Gebruikers van het Wellsystem ervaren de behandeling als zeer aangename, effectieve en ontspannende massage. Veel bedrijven hebben een Wellsystem Hydromassagebed. Sommige als aanvulling op manuele massages, andere als enige ‘masseur in dienst’. De warme waterstralen bereiken veel meer dan een algeheel gevoel van welzijn. Er zijn duidelijke positieve resultaten bij de preventieve en genezende inzet tegen rsi-symptomen en rug- en nekklachten. Vanuit commercieel oogpunt wordt het Wellsystem vooral gewaardeerd om de klantgerichte werking, snelle resultaten en omzetrealisatie.

Bezoek ons op onze stand,

Hal 7, standnummer D020.

Technogym

Voor Technogym staat de komende beurs in het teken van innovaties en totaal oplossingen voor de verschillende klantgroepen. In een tijd van bezuinigingen heeft Technogym ervoor gekozen te blijven investeren in productontwikkeling en in haar team van ervaren mensen die meer te bieden hebben dan alleen apparatuur. Naast de meest innovatieve apparatuur wordt Technogym steeds nadrukkelijker de partner voor zijn klanten met totaaloplossingen. Zo zijn het Club 2.0 concept en de recentelijk gestarte Business scan nieuwe hulpmiddelen voor clubs die hun bedrijfsvoering willen verbeteren. Ook voor de medische markt heeft Technogym haar team van mensen uitgebreid en worden de producten steeds beter afgestemd op de behoeftes van specifieke doelgroepen met chronische ziektes en beperkingen. De koppeling met eigen automatiseringsoplossingen is uniek te noemen in de markt en geeft daardoor de mogelijkheid om klanten beter te begeleiden. Een ander thema op de beurs is het Technogym Green project. Er worden ook in de vakpers veel misleidende informatie en advertenties geplaatst over energieverbruik van loopbanden. Technogym durft met haar nieuwe Run Now de uitdaging met elke fabrikant aan om deze tegen de eigen loopband te testen op energieverbruik. De Run Now is de meest energiezuinige loopband die Technogym tot op heden heeft geproduceerd en blijft zeker doorontwikkelen op dit punt. Is er ook nog nieuwe apparatuur te zien? Jawel, wat dacht u van de Excite Crossover, de Dual Adjustable Pulley, Visioweb en het nieuwe pakket aan functionele tools: Arké., etc. Iedereen is welkom op stand F090 (Hal 7).

Zumba gaat verder!

Het immens populaire Zumba Fitness is inmiddels een begrip in de wereld van fitnesscentra en dansstudio’s. Het aanstekelijke, makkelijk te volgen Fitness programma geïnspireerd door Latijns Amerikaanse muziek verwerkt verslavende dansbewegingen tot een effectieve calorie verbrandende cardio workout! In zeer korte tijd heeft Zumba vele harten veroverd in alle lagen van de samenleving! Zumba vindt haar succes ook in de vele danscholen, buurtcentra en nu ook zwembaden in Nederland en de rest van Europa! Zumba gaat verder! Naast het basis programma biedt Zumba ook een aantal speciale programma’s aan. Met deze uiteenlopende varianten op de succesvolle basis bereikt Zumba nog meer mensen! Zo is er Zumba Toning waarbij met speciaal door Zumba ontwikkelde gewichten tijdens de cardio training belangrijke spiergroepen worden getraind. Een complete workout is het resultaat! Maar ook voor de vele actieve oudere volwassenen die willen genieten van alles dat Zumba te bieden heeft ! Voor hen is er Zumba Gold Met alle facetten van Zumba maar op een iets lager tempo! Goed te volgen voor ouderen. Zumba gold zorgt ervoor dat de sport en dans studio op de dag gevuld is met ouderen. Voor kinderen is het speciale ZumbaTomic ontwikkeld. Op speciaal aangepaste muziek zijn de kinderen bezig met een gezonde en vooral leuke manier van fitness! Er is niets vergelijkbaars! En dan is er ook nog het snel groeiende Zumba Aqua! Op deze manier volg je een volledige Zumba workout zoals op de dansvloer maar dan nu in het zwembad. Ervaar Zumba op een compleet andere manier! In Europa wordt Zumba vertegenwoordigd door Zumba Nederland in Nieuwegein. Informeer naar het succes van Zumba! kijk snel op

www.zumbanederland.nl !

branche actueel I FItness & health 2010

Fitness & Health Benelux 2010

Beursdagen

donderdag 14 tot en met zaterdag 16 oktober 2010

Locatie

Jaarbeurs Utrecht, hal 7

Openingstijden

14 en 15 oktober: 12.00 – 21.00 uur

16 oktober: 10.00 – 18.00 uur

Gratis toegang en meer informatie

Toegang tot de beurs is gratis na voorregistratie op

www.fitnessandhealthbenelux.nl. Op deze website

vindt u tevens het volledige activiteitenprogramma.

Fitness & Health Benelux 2010 Gezonde klanten door training, therapie en ontspanning

Op de beursvloer vindt u een divers inhoudelijk programma-aanbod, met veel variatie en een hoop nieuwe initiatieven, naast het vertrouwde en complete expositieprogramma.

Uiteraard handhaven we de successen van voorgaande jaren, waaronder het HDD theater en het Major Moves NVFS Congres. Daarnaast bieden we de afzonderlijke bezoekersdoelgroepen dit jaar voor het eerst een programma op maat aan. Fitnessondernemers zijn bijvoorbeeld welkom op het Executive Dinner, fysiotherapeuten leren alles over de nieuwste behandelmethodes in het

fysiopaviljoen en personal trainers en instructeurs kunnen terecht in het Oswin PT paviljoen.

En er is meer. Op verzoek van de branche zijn de openingsdagen en openingstijden van Fitness & Health Benelux aangepast. De beurs vindt dit jaar van donderdag tot en met zaterdag plaats, en ook zijn de openingstijden filevrij

gekozen. Dit geeft u de kans om in alle rust de laatste trends en ontwikkelingen te zien, te ervaren én te beleven. Zodat u na uw beursbezoek met heel veel nieuwe ideeën, nieuwe kennis en nieuwe plannen huiswaarts keert. We hopen u dan ook te kunnen begroeten van 14 tot en met 16 oktober in Jaarbeurs Utrecht!

Van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 oktober aanstaande vindt Fitness & Health Benelux plaats, het jaarlijkse vakevenement voor de gehele fitness- en healthbranche. Dat de markt volop in beweging is, zal u uiteraard niet ontgaan zijn. Fitnessondernemers, fysiotherapeuten en personal trainers gaan steeds vaker en intensiever met elkaar samenwerken, groeien meer naar elkaar toe. Uiteraard wel met één gemeenschappelijk doel: beweging als middel om gezond te worden, dan wel te blijven. Deze ontwikkeling biedt u tegelijkertijd veel kansen en mogelijkheden. Voor Fitness & Health Benelux de reden om hier dit jaar sterk op in te spelen.

Activiteitenoverzicht

Naast het uitgebreide expositieprogramma kunt u als bezoeker dit jaar diverse beursactiviteiten bezoeken.

Wat u precies kunt verwachten? We zetten de activiteiten alvast voor u op een rij.

Kijk voor het meest actuele overzicht van de activiteiten op www.fitnessandhealthbenelux.nl.

Learning Inspirience

Fitness & Health theater

Exposanten presenteren de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fitness, fysiotherapie en personal training.

14 en 15 oktober van 12.30 – 20.15 uur

16 oktober van 10.30 – 16.15 uur

Locatie: Fitnesss & Health theater, hal 7

Meet the Pro’s

HDD theater

In het HDD theater van de gelijknamige HDD Groep worden dagelijks actuele lezingen over uiteenlopende onderwerpen gegeven. Met onder andere presentaties van Philip Mills (Les Mills International) over International trends in Club Management en Selling Personal Training door Erwin Korst van de HDD Groep.

14 en 15 oktober van 12.15 – 20.00 uur en 16 oktober van 11.15 – 18.00 uur

Locatie: HDD theater, hal 7

Physical Know How

Fysiopaviljoen

Paviljoen voor fysiotherapeuten waarin onder meer de nieuwste behandelmethodes worden gepresenteerd.

14 en 15 oktober van 12.00 – 20.00 uur

16 oktober van 10.00 – 18.00 uur

Locatie: Fysiopaviljoen, hal 7

Advertorial VNU I branche actueel

Edities