Panatta Nederland

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr9 2010

Mansom Fitfloor verbetert de installatieservice

Van een zeer realistische ‘houtvrije’ parketvloer tot een ‘industrial look’ rubber vloer en alles daar tussenin. Alle producten die Mansom Fitfloor levert zijn geschikt voor zwaar gebruik, zodat u zich bij uw keuze geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit.

Afgezien daarvan heeft Mansom Fitfloor jarenlange ervaring met het leveren en installeren van deze vloeren, waardoor u uw project (woning of bedrijf) op turnkey basis aan ons uit kunt besteden.

Mansom Fitfloor installeert de vloeren al jaren in: (vakantie) woningen, buurthuizen, showrooms, kantoren, winkels, fitnesscentra, gezondheidscentra, fysiotherapiepraktijken, maar ook in restaurants, cafés, zwembaden, kleedkamers etc.

Om de legservice te optimaliseren heeft men onlangs drie mobiele werkplaatsen ingericht die voorzien zijn van alle benodigde gereedschappen en hulpmiddelen om de gekozen vloer snel en probleemloos te installeren.

Er is voor ieder wat wils, of u nu een vlakke vloer wilt, een vloer met een levensechte houtnerf, een rubber vloer of een vloer voor de kinderopvang, alles is mogelijk.

Voor vragen, advies of een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs kunt u bellen naar Mansom Fitfloor B.V. op telefoonnummer 035 655 0510. Ook kunt u de website www.mansomfitfloor.nl bezoeken.

business I news

I body LIFE 10I2010

NEWS

Actueel nieuws

uit de markt

Excellente Service binnen fitness!

Het onderscheid tussen low budget en service sportcentra zijn de medewerkers. Om het optimale uit die medewerkers te kunnen halen, biedt de LeefstijlclubTM een uniek programma:

“Op weg naar Excellente Service”

Het programma bevat 3 pijlers; 1) Leden inspireren en informeren met behulp van het Bewegen is Medicijn model, 2) Ontwikkelen van team expertise, 3) de kwaliteit en coach vaardigheid van managers doorontwikkelen. Managers krijgen in het programma de beschikking over e-learning en training programma o.a. op gebied van gezond bewegen, anatomie/fysiologie/trainingsleer, excellente service, diabetes beweeg begeleider en leefstijlcoach. De manager bepaalt wie op welk moment geschoold en bijgeschoold dient te worden.

LeefstijlClubâ„¢ toolbox

Een en ander wordt de clubmanager in een handige online toolbox aangereikt. Hierdoor kan men kiezen om het programma zelfstandig te doorlopen, maar ook kan men kiezen voor training en begeleiding op locatie en om ook team training op gebied van excellente service op te nemen.

Voor meer informatie, stuur een email naar

info@leefstijlclub.nl

RPM Trainer Richard Melisse - Presenter of the year!

Cycle Madness, het meest spraakmakende cycle event van Europa vond dit jaar plaats op 6 en 7 november op locatie Carlton De Brug te Mierlo en was wederom een daverend succes!

Team Cycle Madness heeft in overleg met de diverse opleidingsinstituten de Officiële Cycle Presenter of the Year Award in het leven geroepen. Een prijs die de indoor cycling presenters van alle opleiders in het zonnetje zet en elk jaar op Cycle Madness uitgereikt wordt.

Dit jaar kwam de eer toe aan Les Mills RPM Trainer Richard Melisse. Richard over zijn overwinning: "Ongelooflijke setting, super DJ, geweldige sfeer en fantastisch georganiseerd. Iedereen superbedankt die de moeite heeft genomen te stemmen, waardoor de beker met titel Cycle Presenter of the Year 2010 thuis op mijn schoorsteenmantel staat."

Neem voor meer informatie over RPM contact op met Les Mills op telefoonnummer +31 (0)416 34 97 25 of kijk op lesmills.com.

Wellness Solutions B.V. bemiddelt succesvol bij overname sportcentrum Kees van der Veen uit Eerbeek.

Wellness Solutions B.V. heeft wederom succesvol bemiddeld bij de verkoop van een sportcentrum. Dit keer voor sportcentrum Kees van der Veen uit Eerbeek. Na ruim 30 jaar stopt deze ondernemer van het eerste uur ermee. Het centrum wordt overgenomen door Fit & Fun uit Deventer. De naam van het nieuwe centrum zal worden veranderd in Fit & Fun Eerbeek.

Bent u op zoek naar een centrum? Kijk eens op www.wellnesssolutions.nl.

Ook maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u als u uw sportcentrum wilt verkopen Wij hebben een groot aantal serieuze kandidaten en investeerders in ons bestand op zoek naar een sportcentrum.

U kunt ons bereiken via info@wellnesssolutions.nl, natuurlijk ook telefonisch: 026-3519430.

Precor steunt talentvol Belgisch raftingteam

Precor Benelux ondersteunt sinds kort een talentvol Belgisch raftingteam. Dat het team potentie heeft bleek wel tijdens het afgelopen Belgisch Kampioenschap in Arras waar het team glansrijk eerste werd en zelfs een vierde plek overall in de wacht wist te slepen. Bij het WK Rafting werd zeer knap een 12e plek overall bemachtigd.

Het team werd door Precor in het nieuw gestoken. Onder andere fraaie Gore Tex Salomon jacks waarop het Precor-logo prijkt.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Precor Benelux, Vijzelweg 10, 5145 NK Waalwijk (NL). tel. +31 (0) 416 / 690859,

email: info@precor.nl, www.precor.nl

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met WellVit.nl

Voor de betere fitness- en healthcentra in Nederland bestaat sinds kort een mogelijkheid om zich te profileren via Wellvit.nl, een eigentijds podium op internet voor vraag en aanbod op het wellness en vitaliteit. Wie zich in de maand december aanmeldt, betaalt voor het basislidmaatschap géén abonnementsgeld tot de tweede helft van 2011. WellVit wil een bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en richt zich hoofdzakelijk op het bedrijfsleven.

WellVit is de eerste aanbieder in Nederland die zich naast consumenten óók richt op werkgevers die het belang van fitte medewerkers inzien. Werknemers vinden wellness en vitaliteit belangrijk en zijn bereid er méér tijd aan te besteden als werkgevers mogelijkheden daartoe stimuleren. Dat blijkt uit onderzoek van de VU in Amsterdam, dat in opdracht van WellVit is uitgevoerd onder ruim 200 werknemers.

Uit het onderzoek blijkt dat werknemers wellness en vitaliteit weliswaar belangrijk vinden, maar dat zij er op dit moment te weinig tijd aanbesteden. Van de ondervraagde werknemers vindt 71% een vitale leefstijl ‘belangrijk’ tot ‘erg belangrijk’. Ruim de helft besteedt echter nauwelijks daadwerkelijk tijd aan wellness en vitaliteit. Van de ondervraagden besteedt 58 % minder dan 2 uur per week aan vitaliteit.

WellVit kent vijf segmenten: bewegen, beauty, ontspanning, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Aanbieders van hoogwaardige producten en diensten binnen deze segmenten kunnen met een bedrijfsprofiel en aanbiedingen op WellVit gaan staan. De afnemers zijn werkgevers van bedrijven en organisaties die belang hechten aan het welzijn van hun medewerkers en die in hun directe omgeving naar eigentijdse mogelijkheden zoeken.

Aanmelden gaat heel eenvoudig, namelijk online via www.wellvit.nl/mailing. Na de gratis proefperiode van een half jaar wordt het abonnement niet automatisch verlengd. Voor meer inlichtingen mail naar: info@wellvit.nl

Cross sprinter grote blikvanger van ‘Platinum by Tunturi’

‘Platinum by Tunturi’, een nieuwe lijn met fitnesstoestellen voor de professionele markt, is de absolute top in prestaties en vormgeving. Een van de grote blikvangers in de lijn is de cross sprinter, een meer veelzijdige uitvoering van de bekende spinner. De cross sprinter is ook uitstekend geschikt is voor het geven van groepslessen. Het nog steeds zeer populaire spinnen krijgt een extra dimensie met de cross sprinter, die in feite een variant is op de crosstrainer. De training met de cross sprinter is ook zeer intensief. Het verschil is dat met de cross sprinter ook de spieren van het bovenlichaam en de armen getraind worden. Platinum by Tunturi is ontwikkeld voor professioneel gebruik en tevens bereikbaar voor de veeleisende fitnessers thuis. De lijn is bij de introductie meteen zeer compleet. Naast de cross sprinter is er een hometrainer, recumbent, looptrainer, crosstrainer, sprinter bike en een uitgebreid krachtstation, dat modulair kan worden opgebouwd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Accell Fitness – Afdeling Marketing.

Telefoon nummer: +31 36 539 7111 of via de mail: marketing@accellfitness.com.

body LIFE 10I2010 I

Edities