Investeren in preventie

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr9 2010

Wat u kunt leren van:

Soleil Alkmaar

hapro

Column

techniek

Luxura X10 Admoresphere

SVZ Voorzitter

Het kan u duur komen te staan!

Nieuw! Extreme Situation

Een prachtig nieuw product uit de stal van Devoted Creations!!!

De lotion voor de veeleisende zonner die verlangt naar de ultieme donkerbruine huid. Door toevoeging van Nouritan om de stimulatie van het pigment razendsnel te activeren, door gebruik te maken van het hydrovance complex levert het unieke hydratatie op om ook op deze manier de huid de mooie kleur te laten bereiken. Natuurlijk de Matrixyl die zorgt voor een groot stuk anti-aging samen met de basis van Aloë Vera, en gebruik te maken van Mangosteen ( een nieuwe ontdekking van Devoted Creations) levert dit de kleur op die we willen mooi donkerbruin en een gezonde verzorgde huid. De Mangosteen is weer zo’n mooie ontdekking van Devoted Creation, Mangosteen is een besje gevonden in de tropische regenwouden en wordt al eeuwen gebruikt door de lokale bevolking aldaar. Het heeft een magische werking op allerlei huidproblemen maar bevat ook een schat aan anti-oxidanten die in deze tijd onontbeerlijk zijn om de huid in topconditie te houden.

Geur: Fruit Punch

Excluief verkrijgbaar bij JK-Nederland B.V.

Bel voor meer informatie met 010-4622933 waar het enthousiaste cosmetica team u graag te woord staat!

tanbiz I news

I body LIFE 9I2010

NEWS

Actueel nieuws

Tanning Branche

Nieuwe bestsellers: Pearfecto & Soy Dark

De nieuwe zonnecosmeticalijn Botanica van het populaire merk Swedish Beauty wordt vol enthousiasme in de studio’s ontvangen. De uitgebreide range met botanische extracten voor een sublieme huidverzorging en bruining heeft bijzondere namen en aantrekkelijke verpakkingen. Toch zorgen vooral de bruiningsresultaten voor aankoopgewillige klanten na hun eerste ervaring. Bij de bestseller Pearfecto is dit een prachtig diepbruine teint. De luxe romige formule zorgt dankzij de Colormapping Technology voor een gelijkmatige bruining met natuurlijk bronzers en een vleugje DHA Bronzer. Een combinatie van cactus-, cacao- en hibiscusextract verstevigt de huid en hydrateert deze voor een gezonde glans.

Met de frisse Soy Dark tanning intensifier verbeter je het huideigen bruiningspotentieel. Natuurlijke melanineboosters van de BioBronze Blend (met ondermeer CamuCamu fruit uit het amazonegebied) intensiferen samen met hennepzaadolie, honing en soja voor huidverjonging en een zijdezachte huid waarbij de bruining langer mooi blijft. Beide producten zijn te krijgen in een flacon van 250 ml of in een sachet van 15 ml.

www.vanbeurden.nl

De goed verzorgde huid bruint beter!

Wanneer uw klanten willen genieten van de positieve effecten van het zonlicht, zijn ze bij u aan het goede adres! Een gezonde bruine teint die ook in de donkere maanden het winterwit van het lijf haalt, is gegarandeerd wanneer de zonnecosmeticaproducten van Swedish Beauty of Sunmaxx worden gebruikt tijdens het zonnen. De bijzondere ingrediëntencombinaties zorgen voor een goed verzorgde huid die beter bruint en soepel glanst. Het assortiment van importeur vanBeurden is op hun stand tijden de Beauty Trade Special uitgebreid te zien, te ruiken en te voelen, waarbij voor ieder budget en doelgroep een mooi product te vinden is!

Wilt u eerder kennis maken met deze heerlijke producten, kijk dan snel op

de website www.vanbeurden.nl

Australian Gold® introduceert Sheer Elements™

Met de toevoeging van zowel diverse essentiële mineralen als de edelsteen Toermalijn aan haar nieuwe product SheerElements™, weet Australian Gold ® opnieuw perfect in te spelen op de nieuwe trend van hoogwaardige huidverzorging in combinatie met wellness (voor body & mind) en een verantwoorde, diepe bruining van de huid! De nieuwe Australian Gold® Sheer Elements™ is een ultrarijke en diep bruinende formule voor onder de zonnebank, met een luxueuze soufflétextuur. Deze is ontwikkeld op basis van essentiële vitaminen en aloë vera extract en voorziet de huid van een aangename, intensieve hydratatie en een zeer comfortabel en fluwelig huidgevoel. De toegevoegde rijke mineralenmix waaronder Koper, Zink en Calcium, bevordert de vorming van huideigen melanine, terwijl deze een overvloed aan optimaal huidverzorgende voordelen biedt. Parabenen in cosmeticaproducten zorgen bij steeds meer mensen voor huidirritaties en overgevoeligheid. De nieuwe Australian Gold® Sheer Elements™ is qua samenstelling volledig vrij van parabenen. De geurbeleving van een frisse zeebries laat je nog tot ver in het najaar en de winter genieten van een intens zomerse sensatie! De ultraluxe, zilverkleurige flacon vormt tevens een stijlvol cadeau voor tijdens de komende feestdagen!

Voor Nederland: www.australiangoldtanningclub.nl

Voor België: www.australiangoldtanningclub.be

Beauty Angel

Met de BEAUTY ANGEL presenteert Ergoline voor het eerst een eigen merk uitsluitend voor het anti-aging bereik. De productportfolio met een prijsniveau van € 6.995,- tot € 21.995,- excl. BTW zal voor iedereen een passende collageen bank bieden. De BEAUTY ANGEL CT 28 zal als compact verticaal apparaat met 28 lampen en Smart Power-stroombespaar-technologie bijzonder rendabel zijn. De succesvolle BEAUTY ANGEL C 28 beschikt eveneens over 28 collageen-lampen en 230 Volt-stekker, en biedt bovendien een ergonomisch ligvlak ter ontspanning.

De BEAUTY ANGEL CVT 42 kenmerkt zich vooral door de gepatenteerde “Vibra Shape” trainingsplaat en is daarmee anti-aging- en fitnessapparaat in één.

Geheel nieuw is de BEAUTY ANGEL C34plus , die met 45 extra collageen-spaghettilampen bijzonder intensief is. De standaard uitgeruste comfortfeatures Aqua Fresh & Aroma alsook 3D-sound ronden de Beauty- & Wellness-belevenis af. Alle collageenbanken bevatten een kosteloos marketingpakket met een waarde van € 350,-.

www.beauty-angel.nl.

Alles in één

La’ni 250 ml  en 12 ml ( nieuwe verzorgingslijn van Blue Hawaii )

De nieuwe generatie van hoogstaande cosmetica! www.bluehawaii.de Pas een paar maanden na introductie in 11 landen en meer dan 800 winkels! La’ni laat u kennis maken met de geest van leeftijd en heeft een hoge kwaliteit elixire dat geïnspireerd is voor vóór en na het zonnen en natuurlijk voor de dagelijkse huidverzorging. La’ni overtuigd door sensationele zorg, bescherming en natuurlijk de schitterende bruiningsresultaten. testwinner (6 keer) met de zegel DERMATEST “ erg goed “. Vereerd met de toekenning van de kwaliteit lifestyle magazine “Royal”

Gemaakt in Duitsland

Blue Hawaii staat open voor alle betrokken en innovatieve groothandels in de cosmetische industrie, zonnestudio’s, beauty en spa’s, hotels en sportscholen over de hele wereld.

Voor meer informatie: juergen@bluehawaii.de

Het topmodel uit de range van Ergoline: Prestige 1100-S inclusief Aqua Fresh & Aroma

De meest verkochte zonnebank in Nederland, de Ergoline Prestige 1100-S staat in de meest positieve zin voor het extreme. Comfort en design van de bovenste plank. 52 UV-lampen zorgen voor een intens bruine teint, het nieuwe gezichtsbruinersysteeem met 4 Ultra Performance hogedruk units en 3 extra spaghetti-lampen laten niets te wensen over; aangevult met 2 krachtige hogedruk schouderbruiners met Ultra Performance-technologie. Ook qua comfort wordt aan alles gedacht. Met Climatronic Plus wordt de individuele comfort temperatuur sneller bereikt en gedurende de volledige bruiningscyclus constant gehouden dankzij de transparante acrylschermen aan hoofd- en voeteinde. Aqua Fresh & Aroma kunnen zich hier volledig ontplooien, waarbij zelfs de intensiteit kan worden ingesteld. Bij de Aroma is er keuze tussen 2 geuren Vital en Relax die respectievelijk zorgen voor vitaliteit en ontspanning. Het nieuwe 3D-Sound-systeem zorgt niet alleen voor een perfecte, maar dankzij MP3-Dockingstation ook voor individueel muziekgenot. Maximaal comfort wordt geboden door de innovatieve bedieningscockpit met duidelijke symbolen evenals de Voice Guide en een gebruikshandleiding in tekstformaat. Deze zonnebank is het toppunt van relaxen en pure luxe!

body LIFE 9I2010 I

Edities