Hidden Profits, internet adverteren

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr9 2010

health I news

I body LIFE 9I2010

NEWS

Sauerbreij en Plantina samen tot 2012

Olympisch kampioene snowboarden Nicolien Sauerbreij heeft zich voor de komende twee jaar verzekerd van verdere ondersteuning uit het bedrijfsleven.

Sauerbreij en Plantina Vitaminen, leverancier van voedingssupplementen, hebben hun samenwerking tot 2012 verlengd.

De Amsterdamse en het bedrijf uit Gendringen zijn uiteraard beiden zeer tevreden over elkaars prestaties. Elsedien de Groot, Managing Director van Plantina, ziet de steun aan Sauerbreij niet als standaard sponsorship, maar als een professionele samenwerking: “Nicolien is voor onze organisatie een prachtig uithangbord, niet alleen als sporter maar nog meer als mens. Tevens traint en sport ze regelmatig onder extreme omstandigheden, waardoor ze goede input kan geven voor onze productontwikkeling”

De eerstvolgende World Cup voor Sauerbreij is op 10 december a.s in het Italiaanse Limone Pimonte.

Actueel nieuws

Wellness & Health

Nieuw BeatBelly XL - Goed voor buik- en rugspieren

In november 2008 werd BeatBelly op de FitnessVakdagen voor het eerst gepresenteerd. Een groepstraining op muziek en individuele training voor Core Stability op een laag zijwaarts instabiel stoeltje. Inmiddels wordt BeatBelly in 8 landen bij circa 500 fysiotherapiepraktijken en 300 fitnessclubs intensief beoefend. Na twee jaar zit de gang er goed in. Een logisch vervolg  is de BeatBelly XL. Deze stoel is op de Fitness& Health Benelux 2010 als noviteit gepresenteerd. Een mooie stoel die prettig zit waarmee de buik- en rugspieren uiterst prettig, effectief en veilig kunnen worden getraind. Deze stoel is zeer geschikt voor ouderen, voor mensen met rugklachten, voor thuis of voor op het werk. Meer informatie: www.beatbelly.com

Succesvol afslankprogramma voor fitnessclubs

Veel clubs hebben inmiddels gekozen voor het nieuwe afslankconcept van ClubSana. Niet zo vreemd want dit concept, gebaseerd op het eiwitdieet, biedt fitnessclubs nieuwe mogelijkheden. Van medisch verantwoord afvallen tot verbetering van het rendement. Deelnemers aan het dieet ervaren de ruime keuze uit 140 producten, van maaltijden tot brownies, chips en chocoladepasta, als zeer motiverend om vol te houden. Het 12 weken durende afslankprogramma onder begeleiding van een instructeur leidt gegarandeerd tot succesvol afvallen. De deelnemende fitnessclubs ervaren ook succes op het gebied van retentie, rendement en nieuwe leden. ClubSana biedt, in samenwerking met SanaSlank, een kant en klaar pakket voor de fitnessbranche; opleidingen, training, implementatie, marketing en een helpdesk. Kijk voor meer informatie op www.clubsana.nl

Sauerbreij met Elsedien de Groot, Managing Director Plantina.(foto Margarita Bouma, bronvermelding gewenst)

Hydratatie-lijn van Ella Baché met druivenbloemcellen van de wijnstok

Als eerste in de gehele wereld maakte de apotheekster Ella Baché gebruik van op voeding gebaseerde werkstoffen en

combineerde deze met biotechnologische ontdekkingen die

voortkomen uit medisch onderzoek. Voor de hydratatie-lijn worden de druivenbloemcellen van de wijnstok gebruikt. Deze geven de droge huid in alle klimatologische omstandigheden nieuwe kracht.

Een van de belangrijkste ingrediënten van deze hydraterende lijn is Druivenbloemessence. Deze is uitzonderlijk zeldzaam. De druivenbloem bevindt zich daar waar de druif rijpt en bloeit slechts twee dagen per jaar.

De door Ella Baché gepatenteerde procedure maakt het mogelijk om de essentie van deze bloem te behouden. Het extract is rijk aan sporenelementen, het verbetert de capaciteit van de huid om de natuurlijke hydratatie te behouden en de huid dagelijks nieuwe kracht te geven.

De producten van Ella Baché zijn verkrijgbaar bij diverse thermen, spa’s en instituten. Zie www.ellabache.nl

Tantum Warmte

Tantum Warmte is de nieuwe lijn van Tantum die stijve en vastzittende spieren verwarmt en ontspant. Tantum Warmte is verkrijgbaar in twee varianten: Tante Warmte en Tantum Warmte extra warm. Beide lotions zijn verkrijgbaar in een tube en in een pompflacon. De tube is makkelijk om mee te nemen en de pompflacon is praktisch om grote oppervlakten zoals rug en schouders in te smeren. Door de neutrale geur kan Tantum Warmte op ieder gewenst moment en tijdens elke gelegenheid gebruikt worden.

De Tantum Warmte producten zijn verkrijgbaar bij drogisterijen en apotheken in Nederland.

body LIFE 9I2010 I

Edities