MisterBrightLight: voor een betere gezondheid

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr10 2014
Voor een betere gezondheid, preventie, prestaties en welzijn

Zitten is net zo slecht voor de gezondheid als roken. Toch staan we nog veel te weinig. En dan met name tijdens het werk. Een Nederlandse innovatie brengt daar nu verandering in door het werken niet alleen gezonder te maken, maar ook veel leuker. Zit men te lang achter dit unieke bureau dan ontvangt men een bericht op de smartphone dat het tijd is om staand te gaan werken. Maar dat is nog niet alles. Om te zorgen dat tijdens het werk optimale prestaties geleverd kunnen worden is het ook van belang dat het binnenklimaat in orde is. Ook daar helpt het bureau u mee. Is er te weinig zuurstof in de lucht? Dan ontvangt u van MisterBrightLight een melding dat u het raam even open moet zetten. Op dezelfde manier wordt ook de luchtvochtigheid in de gaten gehouden.

Een MisterBrightLight is aan alle zijden voorzien van LED-verlichting zodat u de uitstraling van het bureau helemaal kunt afstemmen op uw interieur of uw stemming. Tegelijkertijd biedt de LED-verlichting ook praktische voordelen. Heeft u een deadline en wilt u niet gestoord worden dan zet u de kleur op rood. Dan weten uw collega's dat ze u moeten laten focussen. MisterBrightLight heeft dezelfde missie als veel genomineerden bij de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing. Een bijdrage leveren aan een betere gezondheid, preventie, prestaties en welzijn. Bekijk ook de korte video en meer info op www.misterbrightlight.com

Overige partners Fitnessclub van het Jaar Verkiezing

De organisatie van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing is in handen van Vote Company. De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met DirectPay, bellicon, JustBounce, bodyLIFE, MisterBrightLight en OndernemersUnited.

Ook partner van de Fitnessclub van

het Jaar Verkiezing worden?

Bel of mail Marcel Demper via

06-25244884 of

marcel@votecompany.nl.

Met trots kan de organisatie van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing opnieuw een nieuwe partner presenteren: MisterBrightLight.

MisterBrightLight

Edities