Solid Sound Convention klaar voor 25ste editie

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr6 2014
De Solid Sound Convention maakt zich op voor haar 25ste editie!

Op zondag 28 september zal in Utrecht (bij sportcentrum Olympos) voor de 25ste keer de Solid Sound Convention worden georganiseerd. De organisatie maakt zich op voor een zeer speciale editie van het event.

In het verleden waren er verschillende gerenommeerde aerobic events. Wie herinnert zich de Kloek nog? Ook de Reebok workouts van weleer, de EEFA convention en vele andere lokale events hebben bijgedragen aan de opmars van aerobic en overige groepslessen in ons land. De laatste jaren worden de groepslesworkouts meer en meer gedomineerd door gestandaardiseerde lessen van o.a. ClubJoy, Les Mills en Xcore. Hierdoor is de Solid Sound eigenlijk nog het enige grote landelijke event met Freestyle workouts dat stand heeft weten te houden gedurende de jaren. En hoe! De Solid Sound Convention wordt door top presenters uit de hele wereld geprezen als één van de mooiste events van Europa, met een geweldige organisatie.

Vele (oude) bekende presenters stonden op het podium in de 24 voorgaande edities. Uit Nederland o.a. Carlos Lens, Henri de Weerd, Patrick Nahafahik, Willie Tiepel, Jan Roggeveen, Kenneth Leeuwin, Lars Schuyling, Michel Looye en vele anderen. En uit het buitenland o.a. Tony Stone, Kenneth Stenlund, Beto Perez (founder Zumba), Luam, etc.

Voor de komende editie pakt de oganisatie flink uit met een “beste uit 25 editie” versie van het event. Op het podium staan onder andere Maria Madrid (SPA), Gus Bembery (USA), Claudio Melamed (ARG), Gladys Trichet (FRA), Lars Schuyling (NED), Sebastian Piatek (POL) en vele anderen.

Een bijzondere vermelding verdient Roy Julen (hoofdchoreograaf So Yo Think You Can Dance), Didier Mumba (FRA)met een live percussie African Dance workout. Bokwa (nieuwe danstrend ) zal met de maker het programma Paul Mavi uitpakken. Ook zal Alain Hulspas (PT’er van vele BN’ers) een Hip ’n Thigh verzorgen waaraan niemand minder dan Gerard Joling zijn medewerking verleent!

Uiteraard zijn ook de partnerbedrijven AALO, ClubJoy, Xcore en Core Power (LM Meijers B.V.) weer van de partij met verschillende workouts.

Dat alles in de mooist denkbare entourage! Podia, licht, geluid, routing, alles ziet er uit alsof het een waar popconcert betreft!

Zin om ook herinneringen op te halen met oude collega’s of gewoon een topdag te beleven?

Inschrijven kan op www.solidsoundconvention.nl We zien elkaar hopelijk op 28 september te Utrecht!

Edities