Nieuws

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr6 2014

Life Fitness organiseert inspirerende clinics

Vanaf september dit jaar organiseert Life Fitness een reeks van inspirerende clinics met uiteenlopende actuele thema’s. Het doel van deze clinics is het delen van kennis met en het informeren van fitnessondernemers over diverse thema’s zoals fitnesstrends, klantbeleving en retentie. Met experts uit de fitnessbranche zoals trendwatcher Arron Williams en retentie guru dr. Paul Bedford presenteert Life Fitness de komende maanden een gevarieerd aanbod aan sprekers. De clinics worden gratis aangeboden. Voor meer informatie of om je direct aan te melden, kijk op www.lifefitness.nl/clinic

Stofwisselingskuur

en gratis overtuigen van Slim Belly

Greinwalder & Partner onthult op de Fitness & Wellness Top het geheim van Hollywoodsterren. De stofwisselingskuur is een rage in Duitsland die nu ook de Nederlandse markt gaat veroveren. Zorg ervoor dat u als eerste optimaal van alle ins- en outs op de hoogte bent. Doe de zelftest en val 8 tot 10 kilo af. U kunt honderden belangstellenden verwachten die buitengewone resultaten behalen!

 

Gratis overtuigen van Slim Belly

96% van de deelnemers behaalt resultaat met Slim Belly gegarandeerd.  Om te ervaren waarom de Airpressure Bodyforming methode het meest effectieve afslankconcept van Europa is kunnen fitnesscentra Slim Belly gratis en vrijblijvend testen en daarna als eerste club in de regio de geheel nieuw ontwikkelde Slim Legs lanceren.

 

Al meer dan 15 jaar ontwikkelt Greinwalder & Partner bewezen succesvolle marketingconcepten die enerzijds de doelgroep aanspreken die nog niet aan fitnessactiviteiten deelneemt, anderzijds aantoonbaar directe return on investment realiseren. Fitnesscentra vinden hier een partner voor succesvolle marketing en management-ondersteuning. Met als doel:

• Het winnen van nieuwe leden

• Het langer behouden van leden

• Het rendement te verhogen

Meer informatie over alle concepten vindt u op www.greinwalder.com

High Five verwerkt

meerderheidsaandeel

High Five Health Promotion, bedrijfsfitness en Health Management specialist, heeft een meerderheidsaandeel in het Engelse European Corporate Wellbeing Ltd (ECW) verworven. De deal is op 30 juni 2014 gesloten. High Five beheert 50 bedrijfsfitnesslocaties in Nederland en Duitsland bij grote -internationale- bedrijven.

Paul Kienstra, algemeen directeur: “De markt in Engeland kent weinig aanbieders en biedt veel potentieel. Meer concurrentie is goed voor de markt en vergroot de keuzemogelijkheid voor -potentiele- opdrachtgevers. Nu wij voet aan de grond hebben gekregen in Engeland kunnen wij sterk groeien.”

De ECW locaties blijven voorlopig onder de vlag van ECW functioneren. Neil Gillespie, managing director ECW, blijft in zijn huidige positie aan en wordt versterkt door David Brame. Brame is eigenaar geweest van bedrijfsfitnessleverancier Bladerunner. Gillespie: “Samenwerken met High Five geeft ons een betere financiële basis. Hierdoor kunnen we groeien, een nog betere service bieden en gezamenlijk nieuwe diensten ontwikkelen.”

www.highfive.nl - www.europeancorporatewellbeing.com

Kick off campagne ‘Sporten is Doneren’ tijdens F&W top

Matrix Fitness vindt het belangrijk een bijdrage te leveren aan de samenleving en zet zich daarom graag in voor het goede doel Spieren voor Spieren. Vanaf half september starten wij met een nieuwe campagne ‘Sporten is Doneren’. Bij diverse fitnesscentra zorgen wij voor een gratis 14-daagse plaatsing van de ClimbMill C5x. Hoe meer treden uw clubleden beklimmen op dit toestel, hoe hoger het bedrag dat Matrix aan Spieren voor Spieren doneert. De kick off van de campagne vindt plaats tijdens de Fitness en Wellness top op 18 & 19 september in Expo Houten. Op onze stand geeft ons team u graag een rondleiding in onze “Matrix wereld”.

Is uw onderneming geïnteresseerd in deelname aan de Sporten is Doneren campagne? Stuur dan een e-mail naar marketing@matrixfitness.nl of bel 030 24 45 435.

Edities