Health & Wellness Nieuws

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr10 2011

Nieuwe leden voor sportscholen door uniek afslankprogramma

Diplan, specialist in concepten voor een gezonde levensstijl en marktleider in de fitnessbranche, heeft een nieuw afslankprogramma voor thuis ontwikkeld dat vanaf nu op het schap ligt in bijna honderd G&W GezondheidsWinkels. Uniek is de samenwerking met sportscholen. Fitgoeroe Duco Bauwens is als ambassadeur aan het programma verbonden.

Diplan Proteïne Plus, een van de programma’s uit het Diplan-palet, is een bewezen methode om snel en verantwoord af te vallen. Het bestaat uit een persoonlijk berekend voedingsadvies, smakelijke MaxXlean-supplementen en een professioneel bewegingsschema. Het startpakket voor dit unieke afslankprogramma is vanaf nu verkrijgbaar bij alle G&W GezondheidsWinkels in Nederland. Hierin zit onder meer een waardecheque voor een intakegesprek bij een van de aangesloten sportscholen. Daarna is elke willekeurige abonnementsvorm mogelijk. Sportscholen kunnen zich gratis aansluiten. Bel voor meer informatie naar 0413–256169 of stuur een e-mail naar info@diplan.nl.

MeetWell, powered by The Art of Living Well;

In het markante pand aan Het Sterrenbeeld 25 te ‘s-Hertogenbosch vindt u Dé specialist in het realiseren van wellness projecten. Hierdoor is er een 2.500 m2 complete wellness experience ontstaan waarin op de derde verdieping een prachtige hospitality- en plenaire ruimte is gesitueerd; MeetWell. Door deze onderscheidende en unieke situatie zijn zakelijke evenementen moeiteloos te combineren met Wellness activiteiten.

Een luxe open keuken, wijnbar en dakterras met zwembad zorgen ervoor dat de ruimte multifunctioneel inzetbaar is. Tevens beschikken we over een conferentiezaal en diverse flex-werkplekken, reserveerbaar van 1 tot 120 personen. Inmiddels hebben diverse brancheverenigen als ‘Wellnessclubs’, VES, en netwerkclubs als BOB-Borrel hun event bij MeetWell georganiseerd. Nieuwsgierig geworden?

Bel gerust voor een vrijblijvend locatie bezoek 073 – 850 75 42 of ga naar www.meet-well.nl. Wij heten u van harte Welkom bij MeetWell, wellness in business.

Nieuw: Gezonde zoetjes op basis van caloriearme gezonde Stevia zoetstof

Vanaf heden kunnen wij u overheerlijke en gezonde zoetjes en mond-verfrissers uit eigen productie leveren. Uniek voor de wereld zijn onze mondverfrissers op basis van Q-Stevia (Stevia) en Q-Sweet (Sucralose). Heerlijk smakend en goed verkopend.

Vooral onze koffiesmaak is erg in trek. Hiervoor hebben wij een gepatenteerde dispenser ontworpen die door iedereen eenvoudig te bedienen is.

Wij hebben in een grote keuze van smaken voorzien, waaruit de klanten vrijelijk kunnen kiezen, hierbij aangespoord door een aantrekkelijk etiket en een mooie functionele showdoos. Ook de smaak van de zoetjes zijn erg lekker en zonder bittere nasmaak.

Wij kunnen vanaf 5.000 dispensers onder private label leveren.

Wij hebben 15 jaar ervaring in deze producten en hebben tot nu voornamelijk voor export geproduceerd.

Er is ruim voldoende productiecapaciteit in Mijdrecht om op redelijke termijn aan uw behoefte te voldoen. Meer informatie op www.steviasweetshop.nl

Opmerkelijk in Wellnessland: een sauna in een buis!

Op de beurs Aquanale in Keulen heeft Alpha Industries aan iedereen die het wilde zien (en dat waren er veel!) een primeur getoond: een sauna in een betonnen buis.

Deze sauna ziet er zowel van buiten als van binnen erg spectaculair uit. De robuuste buitenkant ziet er erg eigentijds en strak uit. De ronde vorm maakt de binnenkant heel erg gezellig en comfortabel. Maar dankzij de glazen voorwand heb je toch een open gevoel. Een houtoven geeft het geheel een authentiek saunagevoel. Wie nog extra sfeer wil, kan opteren voor lichttherapie.

nieuws I wellness & health

body•LIFE 10I 2011 I

Edities