Business Nieuws

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr10 2011

Old Skool: Bewegen zoals het bedoeld is

Onlangs opende Old Skool Den Haag zijn deuren. Old Skool is een nieuwe sportschool in Den Haag die een unieke en vernieuwende vorm van fitness aanbiedt, zowel in groepsverband als in personal training. Behalve door het karakter, onderscheiden de lessen zich ook doordat er altijd wordt gewerkt met 1 trainer op maximaal 6 sporters.

Een vorm van fitness die, behalve dat die het hele lichaam op een functionele manier aanpakt, ook een positieve uitwerking heeft op de geest. Een holistische vorm van fitness, waar de mens in zijn geheel beter van wordt.

De lessen en personal training die wij aanbieden, zijn voor het verbeteren van alle vormen van kracht, uithoudingsvermogen, mobiliteit en flexibiliteit. Elke les is een uitdaging, waarbij samenwerken en plezier centraal staan en het doorzettingsvermogen op de proef wordt gesteld.

Website: www.oldskooldenhaag.nl

NEWS

Winnende fitnessclubs bekend bij Fitnessclub van het Jaar Verkiezing

In totaal hebben meer dan 30.000 mensen hun stem uitgebracht bij De Fitnessclub van het Jaar Verkiezing. Alle winnende fitnessclubs zijn gehuldigd bij de uitreiking bij Seats2Meet in De Haagse Toren in Den Haag.

Fitness2Gether uit Voorburg heeft de Landelijke Fitnessclub Award voor de beste waardering gewonnen. LifeCity uit Amersfoort won de Landelijke Fitnessclub Award voor het meeste aantal stemmen. De Vakjury beloonde DRW Fitnesscentrum uit Nijverdal met een Vakjury Award.

De Vakjury reikte daarnaast drie Fitnessclub Awards uit voor de meeste creatieve actie om stemmen te werven. Deze gingen naar Be Active uit Almere, Fitness Studio Dekker uit Nunspeet en LifeCity uit Amersfoort.  

Bij De Fitnessclub van het Jaar Verkiezing is een bedrag van € 1.305,25 opgehaald voor de Stichting Spieren voor Spieren. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte.

De Fitnessclub van het Jaar Verkiezing is een initiatief van Fitnessfans.nl in samenwerking met onder meer VakantieXperts Mobiel Loes Evegaars, De Veluwse Bron, Drukland en VoteCompany. De Fitnessclub van het Jaar Verkiezing heeft zich dit jaar verbonden aan de stichting Spieren voor Spieren.

Actueel nieuws

uit de markt

LAPT - De Personal Training triple-win formule

In het afgelopen halfjaar heeft Personal Training (PT) een enorme vlucht genomen in onze Nederlandse fitnessmarkt. Echter, er valt voor zowel clubs als fitnessinstructeurs, maar ook voor klanten, nog enorm veel winst te halen. LAPT helpt clubs om Personal Training (PT) optimaal en succesvol te implementeren en biedt clubs alle instrumenten om PT als profit center neer te zetten en de secundaire inkomsten van de club een directe boost te geven.

Het LAPT Concept bestaat kortweg uit de volgende elementen:

- Een uitgebreid Start- en Consultancy pakket.

- Een World Class Personal Training opleidingsprogramma.

- Een variatie aan gestandaardiseerde PT programma’s. LAPT heeft 4 specifieke PT programma’s ontwikkeld die worden ondersteund met opleidingen, marketing & sales tools en continue online support.

We mogen stellen dat LAPT een grote kans biedt om een win-win-win situatie te creëren in de club.

Meer info: www.lapt.nl of bel LAPT International via telefoonnummer +31 (0)416 54 32 32.

Wereldprimeur: 1e Google Certified Partner in fitness & health branche

Marketingbureau Hidden Profits is als eerste en enige in de fitness & health branche opgenomen als Google Adwords Certified Partner. Dit is de hoogst mogelijke stap in het partner programma van Google Adwords. Hidden Profits klanten zijn hiermee verzekerd van stabiele kwaliteit van alle advertentiecampagnes!

Online marketeer Wouter Cornelissen: ‘Deze certificering is de kroon op ons werk. We hebben al eerder mooie resultaten geboekt op dit onderdeel, maar deze status in het partnerprogramma is het hoogst haalbare! Voor zover wij kunnen zien is er nergens ter wereld een vergelijkbaar bureau met deze erkenning.’ Hidden Profits viert het Google partnerschap met gratis Google Adwords campagnes! Deze maand worden er 10 verloot. Volledig ingericht door een van de online marketingprofessionals van Hidden Profits. Inclusief klikbudget.

Vul in en win op: www.hiddenprofits.nl.

Boek PT in Europa

Het boek ‘Personal Training in Europa’ bundelt de jarenlange kennis en ervaring van een grote groep experts op het gebied van Personal Training. Het boek is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over Personal Training en Personal Training Management.

Er is veel informatie over Personal Training te vinden. Er is maar weinig literatuur over het vak Personal Trainer voorhanden en nog minder over Personal Training Management (PTM). Tevens is de beschikbare informatie veelvuldig gebaseerd op werkwijzen en ontwikkelingen in de Verenigde Staten en derhalve minder georiënteerd op Europa. Personal Training in Europa is geschreven vanuit een Europees perspectief en richt zich op vakgenoten in Europa. Voorts is er bewust voor gekozen om met name de businesskant van Personal Training sterk te belichten. Er wordt ook aandacht besteed aan Personal Training programma’s, maar dan zonder diepgaande informatie over trainingsleer. Daarvoor zijn voldoende andere boeken te vinden.

Het boek Personal Training in Europa is te bestellen via www.lapt.nl/personal-training-europa.

nieuws I business

body•LIFE 10I2011 I

Edities