Burn Workout

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr8 2011

2000e Slim Belly deelnemers in nog geen twee jaar

Sportcentrum Vredehof in Hoorn begroette in oktober de 2000e Slim Belly deelnemer en is daarmee een van de meest succesvolle Airpressure Bodyforming licentiehouders in Europa. George Grégoire, eigenaar van de multifunctionele accommodatie, is al 25 jaar actief in de fitnessbranche. Hij was in november 2009 één van de eerste ondernemers die met Slim Belly begon en heeft inmiddels een aparte Slim Studio geopend.

George Grégoire: “Airpressure Bodyforming klanten voelen zich prettig met de aparte benadering door twee afslankspecialistes. Dit heeft zeker een belangrijke rol gespeeld bij het enorme succes. Slim Belly is een uniek en succesvol concept wat oneindig veel mogelijkheden biedt. Je moet er wel energie in blijven steken, het gaat niet vanzelf, maar dat geldt voor elk concept. Ik heb het als integraal onderdeel van mijn strategie gemaakt voor de komende jaren, en ga Sportcentrum Vredehof steeds meer neerzetten als ‘de afslankspecialist’ binnen onze regio.”

Fitness: groeikansen voor professionele ondernemers

Volgens de jongste sectorprognose van de Rabobank biedt de fitnessmarkt, ondanks de forse concurrentie, nog volop kansen. Fitness is onverminderd populair in Nederland en dat betekent nog steeds groeimogelijkheden voor deze nog relatief jonge branche. Kansen zijn er voor centra die zich richten op specifieke doelgroepen. Ook de combinatie van fitness met zorg biedt mogelijkheden. Maar ook reguliere centra kunnen succesvol zijn. Ze moeten zich dan wel goed positioneren, met aandacht voor onderscheidend vermogen en een uitgekiende en aansprekende promotie. Het retentieprobleem blijft actueel en dat vraagt van elke fitnessondernemer aandacht voor klantenbinding.

nieuws I business

The Sports Company heeft onlangs haar team opnieuw uitgebreid.

De voortdurend toenemende vraag naar de merken van The Sports Company (Keiser, Woodway, Scifit, OMNI en Maximuscle) hebben er toe geleid dat Nicole Spaubek haar intrede heeft gedaan per 15 oktober. Zij zal zich bezighouden met ondersteuning van de verkoop in de Benelux en in Duitsland. Onder de bedrijfsnaam Keiser Europe is het verkoopteam namelijk nu ook verantwoordelijk voor de verkoop van Keiser producten in Duitsland. Daarom is ook Niko Schmitz toegevoegd aan het team; hij gaat samen met directeur-eigenaar Marc Peters de verkoop in Duitsland organiseren.

Carver Fitness® is er klaar voor! U ook?

Carver Fitness® zorgt voor extra omzet met de MOVEMENT BY THE ORIGINAL concepten. Samen met uw huidige cardio en kracht toestellen maakt u het “Carver Experience" circuit van 45 minuten.

In 6 weken tijd en 12 lessen kunnen (nieuwe ) klanten zich voorbereiden op hun winteractiviteiten, of gewoon omdat het fantastisch is om te doen. De coördinatie en balans verbeteren spectaculair.

Uw voordelen:

• U biedt uw klant een oplossing met fantastische resultaten.

• Door het karakter van de cursus is een grote groep mensen aan te trekken, welke daar op gefocust is.

• De cursus van 6 weken trekt ook die klanten aan, welke zich niet direct willen binden.

• Deze klanten hebben 6 weken lang de tijd om zowel uw club als het unieke concept en resultaat te ervaren.

• Al met 2 Carver's, kunt u een extra omzet genereren van € 2.000,- per maand.

Website www.carverfitness.nl

E-mail jdeboers@carverfitness.com

body•LIFE 8I2011 I

Edities