Testlab The Sports Company

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr8 2011

I body•LIFE 8I2011

NEWS

Star Balm ambassadeur Dirk Kuyt Foundation

Star Balm is ambassadeur geworden van de Dirk Kuyt Foundation. De Dirk Kuyt Foundation steunt en organiseert sportprojecten voor mensen met een beperking. Met enige aanpassingen kan deze doelgroep meedoen. Daarom ondersteunt Star Balm dit initiatief. Star Balm wordt gebruikt voor de uitwendige ondersteunende behandeling en verlichting van pijnlijke spieren en gewrichten.

Er worden circa 40 sportevenementen, voor gehandicapten, per jaar georganiseerd, verspreid over het gehele land. Daarbij is er een grote diversiteit aan sporten te zien: van synchroonzwemmen tot en met rolstoelbasketbal. Om dit mogelijk te maken is er samenwerking nodig van verschillende partijen. Daarom werkt Star Balm samen met sportbonden, verenigingen, het bedrijfsleven, donateurs en vrijwilligers. 

Voor meer informatie over de Dirk Kuyt Foundation:

www.dirkkuytfoundation.nl. Wilt u meer informatie over Star Balm, neem dan een kijkje op de website: www.starbalm.nl

Actueel nieuws

uit de markt

Extra inkomsten voor professionele centra

Als sport-, fitness- of wellnesscentrum, als fysiotherapeut of als Personal Trainer krijgt u wellicht geregeld de vraag van uw klanten of zij uw apparatuur ook voor thuis kunnen aanschaffen. Als uw klant via u een van onze producten bestelt, dan ontvangt u van ons provisie. Wij handelen vervolgens alles met de klant af.

Interesse of heeft u al een klant ?

Bekijk ons vernieuwde assortiment op

www.galileo2000.nl of bel 06-27415940.

FNV Formaat en Holland Fit werken samen aan vitaliteit

FNV Formaat en Holland Fit slaan de handen ineen. Deze gerenommeerde partners bieden leidinggevenden en medewerkers concrete trainingen om vitaliteit te stimuleren. De voorbeeldfunctie van leidinggevenden hierin speelt een grote rol bij succesvol gezondheidsmanagement. Liefst met een pakkend aanbod om daadwerkelijk verandering teweeg te brengen. Met het vernieuwende Vitaalvoucher concept komt dit binnen handbereik.

Het unieke keuzeconcept met trainingen heeft ontwikkeling en vitaliteit als uitgangspunt. De trainingen voor leidinggevenden, OR en medewerkers richten zich op goede arbeidsverhoudingen en verantwoord ondernemen. Holland Fit stimuleert een vitale leefstijl met behulp van programma’s, onderzoek en trainingen. De combinatie van slimme dienstverlening met interactieve programma’s maakt haar concepten uniek. Samen brengen zij met de Vitaalvoucher een professioneel en origineel trainingsaanbod. Energiek, innovatief en klantgericht.

Primeur voor Sportarena Oisterwijk

Ruim 1 jaar na de plaatsing van de eerste Milon Cirkel kiest Sportarena Oisterwijk er voor hun aanbod uit te breiden met een tweede Milon Cirkel. Met deze tweede Cirkel wordt Sportarena de eerste club in Nederland die twee cirkels heeft. Inmiddels zijn er 24 fitnesscentra in Nederland waar 1 Milon Cirkel staat.

Sinds augustus 2010 zit Sportarena flink in de lift. De doelstellingen voor 2011 zijn nu al ruimschoots gehaald. De Milon Cirkel heeft daarin een grote rol gespeeld, vertelt ook clubmanager Margot Everaers. Eind dit jaar komt de tweede Cirkel waarin andere spiergroepen aan bod komen, maar het Cirkel-principe natuurlijk overeind blijft. "Hiermee bieden we de leden nog meer variatie, nog meer plezier en nog meer resultaat", aldus Everaers. "Dit wordt een ideaal kerstcadeau, zowel voor ons als medewerkers als ook voor de leden."

Meer informatie op www.miloncirkel.com

Edities