Algemene leveringsvoorwaarden

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr7 2011

Maximale mogelijkheden, minimale investering

Zoals het jaarlijkse fitnessonderzoek van IDEA -‘s werelds grootste organisatie voor fitnessinstructeurs - reeds vorig jaar voorspelde, is TRX-training één van de snelst groeiende fitnessmethodes in 2011.

TRX biedt effectieve en gevarieerde functionele training, waarbij het eigen lichaam gebruikt wordt als gewicht. Met talloze functionele oefeningen biedt TRX oneindig veel trainingsmogelijkheden. TRX biedt een trainingsprogramma dat op elk gewenst fitnessniveau kan worden toegepast. De TRX Suspension Trainer is een makkelijk-mee-te nemen trainingssysteem, bestaande uit verstelbare nylon banden met handgrepen, dat bijna aan elk stevig ankerpunt kan worden bevestigd. De TRX Suspension Trainer biedt snelle en effectieve kracht- en stabiliteitstraining.

Clubs creëren eenvoudig een TRX Training Zone op maat. TRX kan als small group training, 1-op-1 (personal) training en groepsfitness worden aangeboden. TRX verankeringsystemen bieden een breed scala aan opties om de TRX Suspension en Rip Trainer op verschillende wijzen, in verschillende ruimtes te bevestigen.

Meer info via telefoonnummer +31 (0)416 67 51 01 of kijk op www.studion.nl.

Better Belly® Startpakket:

Er worden fantastische resultaten behaald met Better Belly® in de fitnesscentra en afslankstudio’s. Maar u wilt meer voor uw leden! Speciaal voor het Better Belly® traject hebben wij een Better Belly® pakket samengesteld met voedingssupplementen die helpen bij het behalen van de doelstelling van uw leden; een strakkere buik en een gezond lichaam!

De energie & slankformule geeft energie wanneer dat nodig is en verhoogt de vetverbranding.

De heerlijke maaltijdsmoothie wordt als vervanging van een maaltijd genomen en bevat vele noodzakelijke vitaminen en mineralen. Met de bijgeleverde shaker wordt deze ook nog eens vol & romig van smaak met echte stukjes fruit!

Daarnaast vindt u in het Better Belly® pakket ook nog een speciale fatburner, die helpt nog sneller af te slanken. Het Better Belly® startpakket wordt geleverd in een mooie box en zal een goede aanvulling (omzet) kunnen zijn!

Meer info: info@betterbelly.nl of 06 – 54363361

nieuws I producten en concepten

Rectificatie

In de vorige editie van body•LIFE is als gevolg van een intern misverstand onderstaand artikel verkeerd geplaatst. Wij bieden hierbij de firma Moerman Stofferingen en de lezers onze excuses aan voor de verwarring.

Bekleding: nieuw kopen of vernieuwen?

Als de bekleding van de fitnessapparatuur kapot is, moet je bij Moerman Stofferingen zijn. Dit bedrijf, gevestigd te Wateringen, geldt als de specialist op het gebied van stofferen, herstofferen, repareren of geheel vernieuwen van kussens van alle merken fitnessapparatuur.

Onlangs is het bedrijf verhuisd naar een nieuw pand. Het vorige pand werd te klein en had ook geen praktische indeling, vertellen de eigenaren Wilma en Peter Moerman. “Nu hebben we ons eigen pand dat we precies hebben ingedeeld volgens onze werkzaamheden.” Het pand bestaat uit twee verdiepingen. Op de benedenverdieping vinden alle reparaties en het zaagwerk plaats en op de bovenste verdieping het snijden van het materiaal en stikwerk. Peter Moerman beschikt door zijn jarenlange ervaring over een enorme kennis van maatvoering en materialen voor praktisch alle merken fitnessapparatuur. Dat is de kracht van het bedrijf. “Wij kunnen ieder onderdeel zodanig herstofferen dat het niet van nieuw te onderscheiden is, terwijl de prijs voor herstofferen een stuk lager ligt. Daarbij werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen zoals de vulling in de juiste hardheid en skai in alle mogelijke kleuren die voldoen aan alle geldende internationale normen.” De mogelijkheden die Moerman Stofferingen kan bieden zijn dan ook legio. “Fitnessondernemers die hun centrum van een nieuwe look and feel willen voorzien, moeten zeker eens bij ons aankloppen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de ondernemer een voortreffelijk advies geven ten aanzien van de kleurencombinaties in relatie tot de kleur van de apparatuur en inrichting.” Zo was het bedrijf betrokken bij de herstoffering van Sportyclub B.V. In Zoetermeer. Eigenaar Andre Smol is erg tevreden over het geleverde werk van Moerman Stoffering. “Zij hebben alle apparatuur voorzien van nieuwe bekleding in blauw/zwart. Momenteel ben ik met ze in gesprek om de bekleding te vernieuwen in de kleur rood die in onze huisstijl zit. Dat ik ze weer heb ingeschakeld is logisch: ze leveren kwaliteit en goede service.” Ook Kees Houwaart jr. van Olympia Sport and Health in Noordwijk is erg te spreken over de service van Moerman Stofferingen. “Wij hebben 2 jaar geleden de bekleding laten vernieuwen in een kleur die de leverancier van de apparatuur niet kon leveren. Het ziet er nog steeds goed uit en het hele herstofferingsproces heeft Moerman binnen 2 dagen gerealiseerd volgens afspraak.

Kortom: ondernemers die service hoog in het vaandel hebben staan.”

Voor meer informatie: www.moermanstofferingen.nl

body•LIFE 7I2011 I

Edities