Haal uw geld op

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr5 2011

Nieuwe power voor het Precor Team Benelux

Met onmiddellijke ingang is Stijn De Bie als Business Manager verantwoordelijk voor Precor Benelux. Hij werkt al zes jaar met succes voor Precor Benelux en heeft intussen een zeer goede reputatie opgebouwd als vakbekwaam en competent account manager.

Deze goed opgeleide sport- en marketingexpert zal zijn klanten uit België, Luxemburg en Nederland met net zo veel enthousiasme blijven begeleiden. Dankzij zijn grote inzet kan Precor Benelux terugblikken op enkele jaren succesvolle en langdurige klantencontacten.

Voordat hij zijn carrière bij Precor begon, was de gepassioneerde skiër Stijn Se Bie reeds met veel succes actief in de sales voor internationaal erkende sportmerken en is hij dankzij zijn grondige kennis van deze bedrijfstak de ideale contactpersoon voor elke sportschool.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:Precor Benelux, Vijzelweg 10, 5145 NK Waalwijk (NL)

tel. +31 (0)416 / 690859, email: info@precor.nl, www.precor.nl

Nieuw: online marketing met 300% garantie!

Hidden Profits geeft 300% garantie op online marketing! Het combineert als enige in de branche online marketing kennis met branche kennis. Bovendien besparen fitnesscentra zeker 20 uur aan online werk per maand.

Klanten zitten online, waar zijn de fitnesscentra?

Aernout Leezenberg, oprichter van Hidden Profits: ‘De maatschappij is veranderd. Consumenten reageren steeds minder op traditionele marketing methodes. Maar ze zijn altijd online, met Google als basis. Als je weet waar de klanten zitten, dan wil je dáár toch als fitnessondernemer ook direct vindbaar zijn?’

Bewezen succesformule, volledig transparant

Leezenberg vervolgt: ‘De succesformule bestaat uit website conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie en -adverteren, social media en nieuwsbrieven. En dankzij Google Analytics is alles wat we doen transparant. Daarom geven we ook 300% garantie. Bij een club als Lifecity in Amersfoort behaalden we die 300% al in de 1e maand!’

Alles over deze online succesformule, zie www.hiddenprofits.nl.

Nieuwe opleiding EREPS 4+

Nieuw in Nederland: Fysio Physics opleiding bewegingsdeskundige (pré-) diabetes (EREPS niveau 4+), de meest uitgebreide opleiding op het gebied van overgewicht, obesitas en diabetes voor de fitnessbranche.

Circa 1 miljoen mensen in Nederland hebben diabetes (suikerziekte). Jaarlijks wordt er bij 71.000 mensen diabetes geconstateerd. Daarnaast zijn er 6.650.000 met overgewicht en/of obesitas. Dat betekent een doelgroep van bijna 8 miljoen mensen. Wil jij deze mensen helpen, volg dan deze opleiding. In 2 praktijkdagen en 4 e-learning modules leer je o.a.:

- hoe overgewicht, obesitas en diabetes ontstaan

- hoe je gericht en effectief bij deze doelgroep kan trainen en waar je op moet letten

- hoe je trainingsschema’s op kunt stellen voor deze doelgroep

- en meer.

Na het volgen van deze opleiding ontvang je een certificaat van Fysio Physics. Je kunt er tevens voor kiezen om afsluitend het Fit!Vak examen te doen en het diploma beweegdeskundige pre-diabetes te halen.

Kijk op www.fysiophysics.nl voor meer informatie.

Sjoerd van Rossem: Country Manager Technogym Benelux B.V.

Technogym benoemt Sjoerd van Rossem tot Country Manager Benelux. In deze functie volgt hij Marcel Boots op. Sjoerd werkt sinds 2007 bij Technogym, de afgelopen jaren als commercieel directeur.

Na 10 jaar hebben Marcel Boots en Technogym besloten om uit elkaar te gaan. Sjoerd van Rossem zal per direct de organisatie gaan leiden als Country Manager Benelux, waarbij de nadruk zal blijven liggen op klanttevredenheid, een hoog serviceniveau en de behoeften van de diverse klantgroepen. Marcel Boots heeft het laatste jaar al veel zaken overgedragen waardoor de continuïteit van het bedrijf volledig is gewaarborgd.

Om elke klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen is een aantal jaren geleden al gekozen voor een segmentbenadering. Dit betekent dat gespecialiseerde medewerkers advies geven op maat. Technogym wil van toegevoegde waarde zijn voor al haar klanten.

body•LIFE 5I2011 I

Edities