De trend van 2011: Kennis, kwaliteit en resultaat

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr2 2011

Oproep aan lezers!

Body LIFE, het vakblad voor de fitnessbranche, start met een nieuwe rubriek: Test Lab. Zoals de term al aangeeft, gaan we hiervoor producten en diensten aan een gebruikerstest onderwerpen. Van die test wordt een verslag gemaakt dat we publiceren in Body LIFE. Voor deze rubriek zijn we op zoek naar deelnemers die voor ons (nieuwe) producten en/of diensten willen testen.

Als ondernemer in de fitnessbranche heeft u hiermee een uitgelezen kans om het bestaande aanbod in uw centrum uit te breiden, dan wel (als producent) een nieuw product onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. We bieden namelijk de mogelijkheid een product voor een bepaalde periode kosteloos uit te proberen.

Voor deze eerste editie zijn wij de samenwerking aangegaan met BODYSHAKE®.

Wat is BODYSHAKE?

BODYSHAKE is een groepsfitness programma voor buik en rugtraining. Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van een buis (Xco-Trainer®) met daarin een bewegende massa. Door de verschillende maten van de buis kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen. Hierdoor is BODYSHAKE geschikt voor iedereen. Voor meer informatie: www.bodyshake.net

Wat heeft BODYSHAKE u te bieden?

U kunt nu drie maanden lang, zonder licentiekosten het BODYSHAKE programma aanbieden. BODYSHAKE verzorgt voor u de opleiding van de instructeurs en zal tevens zorg dragen voor verdere begeleiding en ondersteuning. U betaalt uitsluitend de borg voor het gebruik van de materialen.

Wat verwachten we van u?

Dat u BODYSHAKE gedurende drie maanden lang tenminste 2 uur in het lesaanbod opneemt.

Daarbij volgen tenminste twee instructeurs de opleiding

Dus bent u op zoek naar uitbreiding van uw groepslesaanbod, maar twijfelt u nog over het programma dat u aan wilt bieden? Meld u dan nu kosteloos aan voor de BODYSHAKE try-out en betaal de eerste drie maanden geen opleidingskosten en licentiekosten.

Aanmelden werkt heel eenvoudig.

Stuur nu een mail naar info@bodylifebenelux.nl met

daarin duidelijke vermelding van uw naam, naam van uw sportcentrum en uw contactgegevens.

De redactie van body LIFE zal vervolgens contact met u opnemen.

Body LIFE Abonnees hebben voorrang.

Voor leveranciers:

Bent u aanbieder van een product of dienst in de fitnessbranche en wilt u dit product onafhankelijk laten testen voor de rubriek ‘Test Lab’? Stuur dan nu een mail naar info@bodylifebenelux.nl en wij nemen contact met u op.

Nieuwe rubriek: Test Lab

De trend van 2011

Schoonheid van binnenuit én bescherming tegen zonlicht: de trend van 2011 wordt natuurlijke algen-antioxidant Plantina Astaxanthin-eco.

Wie zou ooit bedenken dat het mogelijk is een voedingssupplement in te nemen dat van binnenuit je schoonheid bevordert? En dat diezelfde capsule je huid kan beschermen tegen UV-schade en zonnebrand?

Deze effecten zijn in feite sterk met elkaar verwant. De huid raakt in de loop der tijd beschadigd door uitgebreide en aanhoudende blootstelling aan de schadelijke zonnestralen. Deze ultraviolette straling kan voortijdige veroudering van de huid veroorzaken, denk aan rimpels, uitdroging, ouderdomsvlekken en sproeten. Door het voorkomen van UV-schade wordt de huid hiertegen beschermd. En er is bewijs dat natuurlijke astaxanthine niet alleen UV-schade kan voorkomen, maar dat het als inwendig ‘beauty-supplement’ zelfs deze uiterlijke tekenen van veroudering van binnenuit kan helpen wegnemen. Ideaal in een zonnige zomer.

Meer info: www.plantina.nl

tanbiz I news

I body LIFE 2I2011

NEWS

Actueel nieuws

Tanning Branche

Daadwerkelijk resultaat

JK-Nederland voert nu ruim 2 jaar het prachtige merk DevotedCreations en we kunnen met trots zeggen dat het merk in steeds meer studio’s te koop is. Dit is natuurlijk mede te danken aan de prachtig ontworpen flessen die een eyecatcher zijn in elke studio, maar belangrijker is dat het werkt en dat de klanten daadwerkelijk resultaat zien na hun zonsessie.

Door de geweldige bruiningsresultaten , het fraaie design van de flessen, de hoge verzorging in de producten in samenhang met het enthousiaste cosmetica team dat voor de klanten klaar staat om gedegen productuitleg te geven en het enthousiasme voor de producten weet over te brengen, ligt het in de verwachting dat DevotedCreations blijft groeien zodat over een tijd niemand daar meer omheen kan.

In november 2010 had JK-Nederland een productpresentatie in Londen en kreeg zij de nieuwe producten 2011 te zien. Ondanks het feit dat de producten reeds zeer hoogwaardig waren, blijkt men toch weer te verrassen. DevotedCreations heeft het weer voor elkaar gekregen nieuwe complexen te ontwikkelen, nieuwe flessen te ontwerpen, en dat allemaal om de bruining en verzorging op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Mocht u na het lezen ook nieuwsgierig zijn geworden, neem dan contact op met JK-Nederland en maak een afspraak met 1 van de cosmetica dames die staan te trappelen om u net zo enthousiast te maken als JK-Nederland en heel veel zonnestudio’s met hun!

JK-Nederland B.V. – Vareseweg 55 – 3047 AT ROTTERDAM 010-4622933 www.jk-nederland.nl

info@jk-nederland.nl

Wat te doen met oude bruiningsbuizen?

Eigenaren van zonnestudio’s hebben regelmatig behoefte aan nieuwe lampen. Het is echter zaak om aandacht te besteden aan de afgedankte lampen. Bruiningsbuizen bevatten namelijk kwik en behoren daarom tot het klein chemisch afval. Ze kunnen belasting vormen voor het milieu, als ze op de verkeerde plek terechtkomen. Daarom moeten deze lampen gescheiden bewaard en verwerkt worden, zodat ze op een milieuverantwoorde wijze kunnen worden gerecycled.

Controleer dus bij uw lampenleverancier of afvalverwerker of dit op een juiste manier gebeurt. Of neem contact op met stichting Wecycle (079- 7600 600). Deze stichting regelt namens de producenten en importeurs van energiezuinige verlichting, de inzameling en recycling van oude lampen en armaturen. Wecycle levert veilige inzamelmiddelen en haalt uw oude lampen gratis op. Dan weet u zeker dat uw oude lampen op een milieuvriendelijke manier worden verwerkt.

Kijk voor meer informatie op www.wecycle.nl/bedrijven.

Nieuwe zonnecosmeticalijn

Sunstar Producten wil u met trots mededelen dat wij een nieuw uitgebreid zonnecosmeticalijn in ons assortiment hebben. Onze nieuwe merken: Playboy, Pro Tan, Fiesta Sun, Miami Ink en Beauty With Light.

Playboy® de nieuwe productlijn van het jaar. Deze mooie uitgebreide playboy® lijn is een goed werkend product, met vooral veel goede werkzame stoffen, onder andere Vitamine A, C & E. Playboy® zorgt voor een directe, langdurige bronskleur die de kleur dagen lang aanhoudt. Kijk voor al onze producten op www.sunstar.nl

Heeft u interesse in onze nieuwe productlijn of wilt u een producttraining aanvragen, dan vraag ik u vriendelijk om contact met ons op te nemen via telefoonnummer: 0318-646320. Ook kunt u altijd even contact opnemen via de e-mail info@sunstar.nl, wij zullen u dan zo snel mogelijk meer informatie geven over onze producten.

megaSun Optima

Na het grote succes van ‘s werelds eerste collarium Mon Amie heeft megaSun KBL nu weer een nieuwe innovatie gelanceerd: megaSun Optima! De Optima is erg geschikt voor zonnestudio’s omdat dit een ‘gewone’ zonnebank is met zowel UV- als P2-lampen, gecombineerd met de allernieuwste collageen boosters. De boosters zorgen voor een extra intensieve collageen behandeling voor het lichaam en gelaat. De klanten maken dus kennis met collageen zonder dat ze daar “iets voor hoeven in te leveren”. Wij verwachten dat dit een groot succes zal zijn voor de zonnestudio’s omdat klanten daar vooral komen om (zo sterk mogelijk) te zonnen. Zo kunt u tijdens de bekende zonsessie de klanten de voordelen laten zien van collageen. Op deze manier hebben wij ook de P2-lampen geïntroduceerd. Dat is een succes gebleken.

Meer info: www.vanbeurden.nl.

Unieke producten

Nieuw en uniek in Nederland: de Sunshower! Vanaf januari 2011 is de Sunshower online verkrijgbaar bij Royal Tanning. De Sunshower is een unieke combinatie van zonnen en douchen, letterlijk het zonnetje in huis! Daarnaast is de Sunshower efficiënter en gezonder dan de traditionele zonnehemel en maakt de Sunshower gebruik van infrarood licht, wat versoepeling van pijnlijke gewrichten en spieren kan bevorderen. Kijk voor meer informatie op www.royaltanning.nl.

Ook is op Royal Tanning de aanschaf van een professionele zonnebank binnen handbereik. Royal Tanning verkoopt de professionele zonnebanken van UltraSun en GardaSun. Op alle bij Royal Tanning gekochte apparatuur zit standaard 2 jaar garantie. U krijgt altijd gedegen professioneel advies van Royal Tanning voor de juiste zonnebank voor uw salon en de beste tarieven.

Naast deze apparatuur die zowel door consumenten als door ondernemers besteld kunnen worden is Royal Tanning ook dé website voor zonnecosmetica. Onder andere de complete collectie van het welbekende merk Australian Gold is eenvoudig met één muisklik verkrijgbaar vanuit de luie stoel.

De aankoop van een zonnebank of Sunshower kan een wat grote aanslag op het budget zijn in één keer. Daarom introduceert Royal Tanning nu als eerste website in deze branche een financieringsoplossing online voor de particuliere markt. Voor de zakelijke markt zijn aantrekkelijke lease-oplossingen beschikbaar.

Meer info: www.royaltanning.nl

Edities