Een blik in 2025.

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr2 2011

Revolutionaire supplementen

Topsport en voedingssupplementen. Beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Topsporters hebben vaak een onregelmatige levensstijl met zware belasting en spanningen. Voedingssupplementen kunnen de sport(st)er ondersteunen op weg naar topprestaties. Het is van groot belang voor de (top)sporter dat het voedingssupplement doet wat het moet doen, waarbij hij/zij er zeker van moet zijn dat het 100% veilig is.

BORN heeft in samenwerking met sporters, voedingsdeskundigen en apothekers een supplementlijn speciaal geformuleerd voor topsporters, die doet wat moet en welke ook nog NZVT-getest is. BORN Supplements omvat een 10-tal producten van hoge kwaliteit met gerechtvaardigde claims.

Meer informatie over deze producten vind je terug op www.bornsport.com. Of neem contact met ons op. E: info@bornsport.com, T: 046-485 6373.

I body LIFE 2I2011

NEWS

Actueel nieuws

Health & Wellness

Samenwerking Train the Trainers en NutriSense Benelux

Train the Trainers en NutriSense Benelux zijn per 1 februari 2011 een samenwerkingsverband aangegaan. Train the Trainers staat bekend om kwalitatief hoogstaande opleidingen aan (groeps)fitnessinstructeurs. De trainingen en opleidingen worden gegeven door een team van bekende en zeer ervaren trainers. Dit resulteert in geïnspireerde, praktisch opgeleide en bekwame instructeurs.

NutriSense, sportvoedingsleverancier van o.a. PowerBar en PeptiPlus, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een waardevolle speler in de (sport)voedingsbranche. NutriSense biedt haar klanten een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige (sport)voeding, conceptmatige aanpak en professionele begeleiding.

De trainers van Train the Trainers ervaren de meerwaarde van het gebruik van de producten van NutriSense voor, tijdens en na intensieve trainingen. Het gemeenschappelijk doel van beide partijen is de fitnessprofessional optimaal te laten presteren en hiermee het niveau in de fitnessbranche naar een nog hoger plan te tillen.

Meer informatie: www.trainthetrainer.nl en www.nutrisense.nl

Body-Equipe Introduceerd het Unieke Body-Slim concept

De vraag naar cavitation behandelingen nemen steeds meer toe vanwege de populariteit ervan. In slechts een paar behandelingen van je plaatselijke vetreserves af, wie wil dat nou niet! Body-Equipe heeft al jaren lange ervaring met hun cavitation apparaat de Multi-Cell. Het zeer compacte en efficiënte apparaat heeft erg goede resultaten en vele tevreden klanten zowel in de Benelux als in Duitsland.

Maar Body-Equipe wil iedereen nu de mogelijkheid bieden om met cavitation te beginnen. Body-Equipe introduceert daarom het Body-Slim concept. Zonder hoge investering, toch de nieuwste behandelmethode op het gebied van bodyshaping aanbieden. Ze zetten een Multi-Cell bij u neer, inclusief een compleet marketingpakket en het verzorgen van een opendag. U koopt alleen behandeltijd in die u nodig heeft, zeer eenvoudig, doormiddel van een mailtje of één telefoontje. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deze nieuwste manier van bodyshaping en graag willen kennismaken met de behandeling, kunnen zich aanmelden bij Body-Equipe Benelux via telefoon 06-22663449 of per mail via info@body-equipe.eu

Clubs starten het jaar succesvol met ClubSana

Het voedingsprogramma van ClubSana is een kant en klaar concept voor fitnessclubs en makkelijk implementeerbaar. Dit eiwitdieet helpt de deelnemers niet alleen snel van hun overgewicht af maar begeleidt ook naar een gezond voedingspatroon. De clubs die inmiddels hiermee werken zijn zeer enthousiast. Gedurende het programma behouden leden hun spiermassa, is er geen vertraging in de stofwisseling, het vocht percentage gaat omhoog en het vet percentage omlaag, dus ook de kilos! Niet alleen waren de leden en instructeurs enthousiast ook de extra omzet die een club realiseert was meer dan welkom. Clubs die er mee werken zien leden hun doelstelling halen, instructeurs die leden begeleiden naar een gezond voedingspatroon en een verhoging van het rendement.

Wilt u ook begeleidingspunt worden?

Neem dan contact op met ClubSana 023 7114423.

Azento lanceert een nieuwe ontwikkeling genaamd INFRA VISION

Als producent van hoogwaardige Made-in-Belgium infraroodcabines en saunas lanceert Azento een nieuwe ontwikkeling genaamd INFRA VISION tailored by Artissan.

Deze infraroodcabine valt meteen op door zijn strak design en gedurfde combinatie van verschillende materialen zoals glas,hout en acrylaat en distantieert zich daardoor van de gekende houten “hokjes”.

De full-spectrum infraroodstralers garanderen een optimaal resultaat voor de opwarming, regeneratie of behandeling van pijnlijke spieren en gewrichten.

Er is in deze cabine ook veel aandacht besteed aan het zitcomfort van de gebruiker. De ergonomische zitbank is afgeleid van de Infra Lounge relaxbank.

De LED-kleurverlichting achter de witte acrylaat strips is de finishing touch en zorgt mee voor de ultieme infrared experience !

FIT balsem

Sportblessures zijn niet uit te bannen, maar wel preventief en repressief te be-strijden.  F.I.T. (Fast Injury Treatment)sportbalsem is een snel en effectief werkende spierbalsem met unieke bestanddelen die zorgen voor snel herstel na blessures, maar de balsem wordt ook vaak als preventief middel gebruikt ter voorkoming van blessures. Bij preventieve toepassing voorafgaand aan sportinspanningen, neemt de kans op het ontstaan van blessures sterk af. Bij gebruik vlak na een sportinspanning heeft men de volgende dag geen tot nagenoeg geen last van spierpijn. Deze balsem heeft een langdurige werking waardoor het herstellend effect wordt vergroot. F.I.T. sportbalsem hoort in elke sporttas thuis. Ook ouderen hebben veel baat bij het gebruik van de balsem bij overbelaste spieren, (sport)blessures, spier- en gewrichtsklachten, lage rugpijn,

chronische spierklachten, artritis en fibromyalgiepijnen.

F.I.T. sportbalsem wordt geheel opgenomen in de huid waardoor er geen plakkerig gevoel ontstaat.

Info en bestellen www.fitsportbalsem.com

news I health

body LIFE 2I2011 I

Edities