Panatta

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr1 2011

Opleidingen bij The Sports Company

The Sports Company biedt naast de producten van de merken Keiser, Scifit, Maximuscle, OMNI en Woodway ook toegepaste opleidingen aan. Alle opleidingen worden gegeven door gerenommeerde specialisten. Zo gaf Paco Gonzales op 28 en 29 januari opleidingen voor instructeurs Indoor Cycling.

Op 26 februari a.s vindt de opleiding Functioneel Trainen onder leiding van vakspecialisten Paul Lammers (CIOS, ALO, Bewegingswetenschappen, o.a. docent SM&O en trainer NOC/NSF, nationaal volleybalteam Heren, voetbal dames t/m 19 jaar) en Theo Tromp (NASM, Fysiotherapie, o.a. Personal Trainer, examinator EFAA) plaats. Door de toepassing van pneumatische weerstand die vanaf 0 kg oplopend per 100 gram instelbaar is, wordt de werkelijkheid in functioneel bewegen zo dicht mogelijk benaderd.

Deze basiscursus richt zich op aanleren/verbeteren/onderhouden van bewegingspatronen/kinetische ketens zonder en met externe weerstand, welke in de doelstelling en de ADL van de gebruiker van toepassing kunnen zijn. Power (kracht x snelheid) is het uitgangspunt. In de vervolgmodules FT/Sportgericht en FT/Fysiotherapie wordt de vertaalslag gemaakt naar trainen binnen een (top)sportsituatie dan wel een revalidatie toepassing.

Kijk voor alle informatie en aanmelding op http://www.keiseromni.com/opleidingsdata of stuur een email naar info@thesportscompany.nl voor een inschrijfformulier.

SH’BAM in 350 clubs - fenomenale groei!

SH’BAM is pas eind 2010 gelanceerd, maar overtreft nu al alle verwachtingen. Vanaf de officiële lancering is SH’BAM in record tempo gegroeid van 0 naar meer dan 350 sport- en dansscholen die SH’BAM aanbieden. Reacties van instructeurs en consumenten zijn overweldigend. Ook de media hebben de dans sensatie van 2011 inmiddels gespot. Er is sinds kort een ware mediahype gaande rondom het nieuwe dansprogramma van Les Mills. Nieuws over SH’BAM was reeds te zien op RTL 4 in de programma’s Editie NL en Style, te horen op Radio 538, te lezen in De Telegraaf, Algemeen Dagblad, SP!TS, Metro, Het laatste nieuws (BE) op nu.nl en nog veel meer media besteedden aandacht aan SH’BAM.

SH’BAM is een 45 minuten durende full-body workout en biedt een antwoord op de toenemende vraag van consumenten naar simpele dans workouts. SH’BAM is gebaseerd is op de nieuwste moves, muziek en sfeer vanuit discotheken over de hele wereld. Het dansprogramma is gemakkelijk en snel te leren, waardoor SH’BAM de perfecte aanvulling is op meer complexe dans workouts. SH’BAM maakt het hierdoor mogelijk om een nog groter deel van de dansmarkt aan te trekken.

Neem voor meer informatie over SH’BAM contact op met Les Mills via telefoonnummer +31 (0)416 34 97 25 of kijk op www.lesmills.com/shbam.

"THE GLADIATOR WORKOUTS® gaat outdoor!"

Na de lancering in oktober 2010 loopt het storm met THE GLADIATOR WORKOUTS®. Het trainingsconcept van Train the Trainers draait al met veel succes op een aantal clubs in Nederland. Zoals gepland zullen de 3 basistrainingen periodiek aangevuld worden en de eerste uitbreiding is een feit, THE GLADIATOR BOOTCAMP wordt eind april gelanceerd. Tevens is er een tweede format in ontwikkeling die rond dezelfde tijd zal uitkomen. Voor de reeds gecertificeerde GLADIATORS zijn deze trainingen een aanvulling op hun status. 

news I business

body LIFE 1I2011 I

Edities