Column Marie-Anne van Laak

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr1 2011

Personal Training in Europa;

Een uniek boek over Personal Training en Personal Training Management

Het boek is geschreven door Jan Middelkamp en Guido Willemsen, met medewerking van talloze Personal Training experts uit binnen- en buitenland. Op de conventie PTplanet, georganiseerd door LAPT en EFAA, vindt op zaterdag 12 februari de officiële lancering van het boek ‘Personal Training in Europa’ plaats in NH Koningshof te Veldhoven.

‘Personal Training in Europa’ bundelt de jarenlange kennis en ervaring van een grote groep experts op het gebied van Personal Training. Het boek is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over Personal Training en Personal Training Management. Dit zijn uiteraard de Personal Trainers zelf, maar ook fitness instructors, club managers, fitness managers en fitness ondernemers. Ook voor studenten MDGO SB, CIOS, Academie Lichamelijke Opvoeding en Fysiotherapie is het boek geschikt.

Neem voor meer informatie over de lancering en de verkrijgbaarheid van het boek ‘Personal Training in Europa’ contact op met LAPT via telefoonnummer +31(0)416 54 32 32. Kijk voor meer informatie over PTplanet op www.ptplanet.nl.

I body LIFE 1I2011

NEWS

Actueel nieuws

uit de markt

''Kengy's Support start succesvolle unieke Fitnesstrainer A opleiding''

Afgelopen december zijn bij De Brug Active in Mierlo de eerste 10 cursisten succesvol geslaagd voor de opleiding tot Fitnesstrainer A. De resultaten van het praktijkexamen waren zeker uniek te noemen volgens Fitvak; alle deelnemers in één keer geslaagd!

Kengy Roux (eigenaar van Kengy's Support) is momenteel docent bij Helicon opleidingen waar hij de opleiding Wellness & Lifestyle vorm geeft. Hiervoor heeft hij ruime ervaring opgedaan als docent aan het CIOS. Naast het opleiden van studenten voor de welnessbranche is hij in augustus 2010 gestart met een unieke Fitnesstrainer A opleiding.

De opleiding is uniek omdat twee doelgroepen gelijktijdig de opleiding volgen. Een doelgroep zijn de reguliere cursisten en de andere doelgroep zijn cursisten die een re-integratietraject (leer/werk) volgen. Deze cursisten volgen op dezelfde dagen de opleiding. De re-integratiecursisten volgen gedurende 5 maanden een stage van 20 uur per week in een sportcentrum met als einddoel (bij het behalen van de opleiding en goed functioneren) een diploma en arbeidscontract.

26 februari start voor de tweede keer deze unieke opleiding in Mierlo.

Meer info www.kengyssupport.nl of 06-52542735

Heb jij je al opgegeven voor de XCO & Walking & Running opleiding?

In 2011 kleurt het straatbeeld ROOD dus geef je snel op voor de opleiding!

De opleiding is een compleet verzorgde dag, bestaande uit een combinatie van theorie en praktijk, inclusief lunch en certificaat. Als XCO Walking & Running trainer ben je na de opleiding in staat informatiebijeenkomsten te organiseren, basiscursussen te verzorgen en XCO loopsessies uit te voeren en te begeleiden.

In maart starten wij ook met de 1e kwartaalbijscholing XCO Walking & Running, geef je snel op! Voortaan kun je de bijscholing volgen om helemaal up-to-date te blijven. Ieder kwartaal krijg je nieuw lesmateriaal en technieken aangeleverd die je direct kunt gebruiken in jouw activiteiten. Voor meer informatie, www.xco.nl of bel 070.427810

Edities