Innoveren of een leven lang leren

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr9 2012

Nieuw: GingerLove Gemberthee!

Na België, Duitsland en Zwitserland is Nederland aan de beurt om kennis te maken met de legendarische drank GingerLove, een gemberthee bestaande uit een mix van citrusvruchten, kruiden en gember. De gezonde drank heeft een heerlijk schuimlaagje, verhoogt de weerstand en is cafeïnevrij. Zowel koffie- als theeliefhebbers zijn verrast door de lekkere smaak van GingerLove. Met warm of koud water is een schuimende GingerLove heerlijk verkoelend in de zomer en verwarmend in de winter! GingerLove is vanaf heden te verkrijgen bij NutriSense.

Voor meer info: www.gingerlove.be

Plantina Vitaminen official supplier van Team LiGA

Plantina Vitaminen heeft zich als official supplier verbonden aan Team LiGA. Zij zal de LiGA Ladies gedurende het schaatsseizoen 2012-2013 voorzien van voedingssupplementen. Zowel LiGA als Plantina Vitaminen is een oerhollands bedrijf en schaatsen past hier goed bij. Plantina Vitaminen ontwikkelt producten (NZVT-gekeurd) die sporters helpen snel te herstellen na inspanning, om daarna weer een maximale prestatie te kunnen leveren.

Voor meer informatie: www.plantina.nl en www.teamliga.nl.

NEWS

Health &

Wellness nieuws

Sunworld opent platform voor veilig en verantwoord zonnen

Al decennia lang horen mensen dat ze zoveel mogelijk uit de zon moeten blijven tussen 12 en 3, en dat we ons zoveel mogelijk moeten beschermen tegen de buitenzon. Iets wat haaks staat op onze jarenlange filosofie om juist de voordelen te benutten van de binnen- en/of buitenzon. Vanuit het vakgebied houdt Sunworld zich al sinds 1993 bezig om de huid zo goed mogelijk en vriendelijk te behandelen zodat deze op een natuurlijke manier zo lang mogelijk mooi blijft. Nu KWF kankerbestrijding en de Nederlandse gezondheidsraad hebben verklaard dat we juist tussen 12 en 3 de zon in moeten, snapt niemand het meer. En is de consument radeloos. Vanuit onze MVO gedachte hebben we vanuit Sunworld de laatste jaren een nieuw platform in het leven geroepen wat ons in Jip-en-Janneketaal uitlegt hoe we op een veilige en verantwoorde manier de middagzon tot ons toe kunnen nemen. Deze buitendosis kun je ook uit een zonnebank halen, en daar zijn wij dan weer op ingericht. Vanuit deze creatieve oplossing, dingen wij mee in de competitie GEZONDSTE BEDRIJF VAN BRABANT.

www.sun-world.nl

Slim System Eiwit Dieet als hulp naar een ideaal gewicht

Overgewicht is vaak een reden om een bezoek te brengen aan de sportschool of fitnesscentrum. Om deze bezoeker naast een uitgestippeld bewegingsplan extra te ondersteunen in de strijd tegen overgewicht is Slim System Eiwit Dieet een perfect hulpmiddel. Slim System Eiwit Dieet is een kwalitatief hoog eiwit dieet met L-carnitine. De Slim System-producten zijn niet alleen lekker en gezond, maar zitten bovendien boordevol eiwitten, vitaminen en mineralen. De eiwitten zorgen ervoor dat het hongergevoel wegblijft en dat de spieren intact blijven. Met de Slim System 3.2.2. methode wisselt de consument drie strenge dagen af met twee lichtere dagen, terwijl men in het weekend weer normaal (licht) kan eten. Deze afwisseling in dagen zorgt ervoor dat lijnen gemakkelijk vol te houden is en het jojo-effect beperkt. Het afslankende effect van Slim System Eiwit Dieet is wetenschappelijk bewezen.

Meer info:www.slimsystem.nl

body•LIFE 9I2012 I

Edities