Innoveren oftewel een leven lang leren; deel 1

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr1 2012

Herbalife lanceert Herbalife24;

’s werelds eerste productlijn voor de 24-uurs atleet

Herbalife lanceert ’s werelds eerste 24-uurs sportvoedingslijn: Herbalife24. Gebaseerd op de laatste wetenschappelijk bewezen resultaten is Herbalife24 ontwikkeld door en voor sporters voor een optimale voorbereiding, training en herstel. De sportlijn bestaat uit zeven hoogwaardige producten waarmee sporters hun voedingsprogramma op basis van hun specifieke sport, dagelijkse behoeften en trainingseisen kunnen aanpassen. De producten worden continu getest door een onafhankelijk laboratorium op verboden middelen (anti-doping testing) om sporters de zekerheid te geven dat zij de producten zonder problemen, altijd kunnen gebruiken. De producten van Herbalife24 bevatten ook alleen natuurlijke kleur-, smaak of zoetstoffen.

Op de nieuwe website www.Herbalife24.nl lees je meer over de producten.

I body•LIFE 1I 2012

Het nieuwe afslanken - Ervaar zelf direct meetbare resultaten

Onze hoogwaardige afslank- en figuurcorrectie apparatuur biedt uw klanten direct meetbaar resultaat na slechts één behandeling. Met de QB LIPO II en de QB CAVI II wordt vet en cellulitis veilig, pijnloos en met blijvend resultaat verwijderd.

QB LIPO II en CAVI II zijn dé meest effectieve systemen voor de echte professional op het gebied van cavitatie, figuurcorrectie en afslanken. Met beide systemen kunnen er meerdere lichaamsgebieden tegelijkertijd behandeld worden waardoor u in korte tijd betere resultaten bereikt.

Wij bieden u nu exclusief de mogelijkheid om kosteloos een proefbehandeling te ondergaan in ons Experience Center in Eindhoven. U ervaart zelf de voordelen en resultaten.

Meld u vrijblijvend aan via www.qsence.nl/demo.

NEWS

Actueel nieuws

Meb Keflezighi behaalt een plaats in het U.S. Olympische team

Elite runner en 2004 zilveren mediallist Meb Keflezighi gaat deel uit maken van het U.S. Olympische Team in Londen na het behalen van een eerste plaats en persoonlijk record van 2:09:08 tijdens de 2012 Houston Trials op 6 januari 2012 jongstleden. Tijdens zijn run droeg hij Skechers Gorun racing footwear. ''Met 2 persoonlijke records in 3 maanden is het voor mij duidelijk dat SKECHERS mid-foot strike

technologie een zeer positieve impact op mijn manier van lopen heeft gemaakt. Ik ren efficiënter dan ik ooit gedaan heb'', aldus Keflezighi. 

Skechers GOrun is een innovatieve minimalistische lichtgewicht running collectie uitgerust met de revolutionaire mid-foot strike technologie en GOimpulse sensoren. Meb heeft zijn kennis met SKECHERS gedeeld door GOrun maar ook andere high- performance modellen die nog in ontwikkeling zijn te testen. Wanneer Meb opgaat voor goud tijdens de Olympische Spelen op 12 augustus in Londen zal hij exclusief Skechers Gorun racing hardloopschoenen dragen die speciaal voor dit event worden ontwikkeld.

Proeftubetjes nu beschikbaar

F.I.T. sportbalsem van FIT International wint in de sport en sport-gerelateerde beroepen steeds meer terrein, vanwege de uitstekende resultaten die met de balsem op preventief- en repressief gebied worden bereikt. Het F.I.T. sportbalsem product wordt exclusief verkocht via fysiotherapeuten, (sport)masseurs, fitness/health centers en een aantal op specifieke sporten gericht (web)winkels zoals Runnersworld e.d. Veel praktijken, sportclubs en fitnessbedrijven kennen F.I.T. helaas nog niet, en die willen wij graag kennis laten maken met dit unieke product. Vanaf 1 februari zijn er proeftubetjes van 10ml beschikbaar om de kennismaking met F.I.T. te vereenvoudigen. De ervaringen van veel sporters met onze balsem staan op de website van FIT International in de rubriek gebruikers. U kunt de proeftube bestellen via info@fitsportbalsem.com en wij praten graag met u over de verkoop van F.I.T. bij uw vereniging, fitnesscenter of bij u in de praktijk.

Het Slimrun beweegprogramma

Nederland beweegt steeds minder, ondanks dat het belang ervan steeds vaker onder de aandacht wordt gebracht.

Inmiddels heeft iedereen kennis kunnen maken met het Slimrun Beweegprogramma.

Slimrun is het programma om op een leuke en verantwoorde manier gewicht te verliezen en de conditie te verbeteren. Met uw persoonlijke coach, gevarieerde muziek en met goed onderbouwde beweegschema’s kan iedereen bewegen, waar en wanneer het uitkomt.

Via de website van Slimrun kan eerst een keuze worden gemaakt voor het gewenste instap niveau.

Zo kan iedereen instappen op het niveau dat bij hem of haar past.

Dit jaar gaat Slimrun nog een stap verder. Sinds 2012 heeft Slimrun een hardloop

programma toegevoegd aan de reeds bestaande programma’s. In samenwerking met triatleet Remy Vasseur is een rustig opgebouwd schema ontwikkeld voor mensen die willen gaan hardlopen. Natuurlijk wordt de loper weer begeleid door ’de stem van Slimrun’ en afwisselende muziek die op het loopritme is afgestemd.

Betere sportprestaties

In de garage van zijn vader begon Berry de Mey ruim dertig jaar geleden met trainen. Zijn doel: wereldkampioen bodybuilding worden. Met zijn bijzondere trainingsaanpak waarbij de focus op training, rust en voeding lag, behaalde hij zijn doel. Al zijn ervaring en kennis deelt hij nu met de wereld via zijn sportvoedings- en supplementenlijn Berry de Mey Nutrition. Een hoogwaardige productlijn die zorgt voor de bevorderingen van concentratie en de optimalisering van trainingsprestaties bij sporters. Daarnaast bieden de producten ook ondersteuning bij een optimaal voedingspatroon voor mensen die hun ideale gewicht willen bereiken.

Berry de Mey heeft in zijn assortiment uitsluitend producten opgenomen die van de beste kwaliteit zijn en waarvan de werking wetenschappelijk onderzocht en bewezen is.

Speciaal voor professionele topsporters ontwikkelde De Mey samen met supplementenexpert Willem Koert de ProElite lijn.

www.berrydemey.nl

Veel aandacht voor 20ste editie van Beauty Trade special 2012

Beauty Trade special, hét platform voor professionals in de beauty industrie, bestaat dit jaar 20 jaar. In het voorjaar van 1993 vond de allereerste editie van de beurs plaats. Een beurs die nog niet half zo groot was als komende editie. Er is in die tijd veel veranderd in de uiterlijke verzorgingsbranche. Aandacht voor uiterlijke verzorging is de afgelopen twee decennia enorm toegenomen. Dit heeft zich vertaald in een stijging van het aantal aanbieders in Nederland en ook op de beursvloer. En deze editie kan de bezoeker weer kiezen uit tal van workshops en activiteiten. Iedere dag zijn de drie winnaressen van de Beauty Awards 2012 aanwezig voor een Meet & Greet in de trendlounge. Ook de winnende producten van de Beauty Press Innovation Award worden gepresenteerd. Beauty Trade special 2012 is van 24 tot en met 26 maart in Jaarbeurs Utrecht.

Dank u!

“Hierbij willen wij, Albert en Mariet van Beurden u bedanken voor de prettige samenwerking binnen de zonnebranche. Natuurlijk blijven wij voor Nederland actief als officieel distributeur van megaSun zonnebanken en zullen wij achter de schermen mee blijven kijken met Fiji Blend Nederland. Voor nu wensen wij Corina en haar team een hele zonnige Fiji Blend toekomst!”

CC cosmetics

Corina Blokland - Lierenstraat 19 2984 AE Ridderkerk - 0031(6) 16 47 55 28

nieuws I wellness & health

body•LIFE 1I 2012 I

Edities