- Bedrijvengids

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr8 2013

health I nieuws

I body•LIFE 8I2013

100% Biologische vruchtensappen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is booming en fitnessclubs houden zich in een toenemende mate bezig met duurzaamheid. Een eenvoudige manier om de ecologische voetafdruk van uw onderneming zo klein mogelijk te houden is overstappen naar een schenksysteem van Grapos. Al jaren levert Grapos fitnessdrinks onder de naam GrapiVit aan de fitness- en wellnessbranche. Deze low-calorie drinks met een onderhoudsvrij schenksysteem zijn bij uitstek geschikt voor een all-in concept. Onze nieuwe drankenlijn GrapiBIO geeft u nu ook de mogelijkheid om eenvoudig 100% biologische vruchtensappen te schenken aan uw leden. Met de bijbehorende innovatieve S4-dispenser heeft u de beschikking over 3 heerlijke smaken en onbeperkt gekoeld en gefilterd water. Wilt u overtuigd worden door de pure smaak van onze biologische sappen? We sturen u graag een proefmonster toe. Stuur een mailtje naar info@grapos.nl of bel ons even op 015-8877500.

Personal Trainer App groeit

Personal Trainer App is behoorlijk aan het groeien, niet alleen de hoeveelheid klanten groeit maar ook de mogelijkheden voor de trainers.

Sinds kort is er nieuwe functionaliteit beschikbaar die de personal trainer de mogelijkheid geeft een extra inkomen te genereren!

In de app is een module beschikbaar waarmee de personal trainer klanten via iDEAL of automatische incasso kan laten betalen voor lessen maar ook voor allerlei andere soorten producten, denk aan bijvoorbeeld online begeleiding!

Verder doen we veel aan marketing, zo kan een bezoeker van de website (www.ptapp.nl) een gratis proefles aanvragen bij de aangesloten trainers via de persoonlijke bedrijfspagina van de trainer die zelf is in te richten.

Personal Trainer App onderscheid zich door te bouwen aan een community voor en door personal trainers waarbij het genereren van nieuwe business voor de trainers hoge prioriteit heeft.

Bekijk de mogelijkheden via ptapp.nl/voor-de-personal-trainer of mail naar

info@personaltrainerapp.nl

Edities