- Column Vlaminckx

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr5 2013

Life Fitness deelnemer aan Fitness & Wellness Top 2013

Life Fitness is op donderdag 26 en vrijdag 27 september aanwezig met een stand op de Fitness & Wellness Top. De Rotterdamse Ahoy is hierbij het decor voor alweer de derde editie van deze vakbeurs. Functioneel trainen en technologie staan twee dagen centraal op de stand van Life Fitness. Zo worden er diverse demonstraties gegeven op één van de nieuwste Synrgy360 modellen, de Synrgy360XS. Dit multifunctionele trainingstoestel werd, naast de Synrgy360XM en 360T, in april op FIBO succesvol geïntroduceerd. Een jaar eerder al introduceerde Life Fitness de Synrgy360XL en 360S. Door de uitbreiding naar vijf verschillende modellen biedt Synrgy360 nu voor iedere ruimte en doelgroep een oplossing. Daarnaast staat technologie centraal op de stand met de nieuwe Discover cardiolijn met tablet console voorzien van swipe-technologie. Door middel van live demonstraties van het online platform LFconnect wordt getoond hoe gebruikers, clubeigenaren en trainers hun persoonlijke cardiobeleving kunnen creëren op de Discover consoles. Tevens zal gebruik makend van QR-codes en NFC worden getoond hoe de Signature krachtlijnen onderdeel worden van de LFconnect omgeving. “Deze beurs biedt ons, naast de FIBO in Duitsland, een extra gelegenheid in het jaar om onze innovaties te tonen. Ook blijkt dat er vanuit de markt vraag is naar een vakbeurs in Nederland” aldus Herman Bakker, Country Manager van Life Fitness Benelux. Toegangskaarten zijn gratis te bestellen via www.fwtop.nl. Wij verwelkomen u graag op 26 of 27 september op Life Fitness stand in Ahoy.

Meer informatie: www.lifefitness.nl

Easy2Begin biedt VoIP oplossingen

Rob Bosman IT-specialist (ex FitLinxx en ex Life Fitness) heeft samen met Erica Goetzee (ex Office Manager van FitLinxx) een eigen IT-bedrijf opgericht dat inmiddels al weer 3 jaar bestaat, Easy2Begin. Easy2Begin is gespecialiseerd in VoIP telefonie, camerabeveiliging online en verder alle voorkomende IT-werkzaamheden, zoals het onderhoud van uw fitnesssysteem, netwerken aanleggen etc. Wij hebben voor u ter kennismaking een mooie aanbieding voor de camerabeveiliging. Nu vanaf € 4,99 per maand (excl. camera en installatie).Hoe werkt het? Wij bieden een online camerasysteem dat werkt via uw bestaande internetverbinding. De beveiligingscamera wordt aangesloten op uw router. Bij bewegingsdetectie worden de camerabeelden veilig opgeslagen in de cloud. Via een persoonlijke login kunt uw zowel live als opgenomen beelden bekijken overal ter wereld. U krijgt automatisch een melding zodra de camera een beweging registreert. Een videorecorder heeft u hier niet voor nodig. Meer informatie? Bel 010-7600136 of mail naar info@easy2begin.nl.

Geef je op voor de Spinning® Experience 2013

Al sinds 2002 is Spinning® Experience het grootste en meest unieke Spinning evenement van Europa met deelnemers van over de hele wereld! Nederland is er trots op om gastheer te zijn van het grootste en meest educatieve indoor cycling conferentie ter wereld. Kom en doe mee met dit tweedaagse evenement vol unieke lezingen en workshops op zaterdag en een 6-uurs Spinning marathon op zondag met meer dan 500 Spinner® bikes. Beide dagen worden gepresenteerd door de beste trainers van het internationale Spinning Master Instructor team. Dus reserveer 26 en 27 oktober in je agenda voor Spinning Experience 2013. Inschrijven voor Spinning Experience 2013 kan via www.spinning.com

Edities