The Kangoo Jumps Experience

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr2 2013

Test Lab

Oproep aan lezers!

Geef u nu op voor het body•LIFE Testpanel en probeer de LateralX vier weken lang geheel kosteloos uit in uw sportcentrum.

Wat is het body•LIFE Testlab?

Zoals de term al aangeeft, onderwerpen we in deze rubriek producten en diensten aan een gebruikerstest. Voor deze rubriek zijn we op zoek naar clubs die voor ons de LateralX willen testen. We bieden u de mogelijkheid de LateralX gedurende vier weken geheel kosteloos uit te proberen. Op basis van uw gebruikerservaringen met de LateralX publiceren wij een verslag in body•LIFE.

Wat is LateralX?

LateralX is de nieuwste innovatie van low impact cardio specialist Octane Fitness. Uniek van LateralX is de 3D beweging; zo kan er naast vooruit en achteruit ook omhoog, omlaag en zijwaarts getraind worden. Zo kunnen er typische bewegingen uit sporten als skiën, schaatsen, skeeleren en langlaufen worden geoefend maar ook zijwaartse acties uit het voetbal, hockey of tennis kunnen worden gesimuleerd. Bovenop deze sport specifieke invulling brengt LateralX een low impact workout die ook voor de vergrijzende doelgroepen interessant is. In vergelijking met de standaard crosstrainer biedt LateralX de mogelijkheid om 30% meer spieractiviteit te genereren in het onderlichaam waardoor het ook binnen de trend van korter, maar intenser trainen past. Zie voor meer informatie www.OctaneFitness.com.

Wat zijn de voorwaarden?

Octane Fitness biedt u de mogelijkheid om de LateralX vier weken geheel kosteloos in uw centrum te proberen. Octane Fitness zal, indien noodzakelijk, een keuze maken uit de aanmeldingen. Na uw aanmelding bij body•LIFE voor het Testpanel, zal Octane Fitness contact met u opnemen om met u de datum van proefplaatsing te bespreken. Octane Fitness biedt u volledige ondersteuning om het maximale uit de LateralX en daarmee uw proef-plaatsing te halen. Zijn uw leden enthousiast, dan kunt u na vier weken overgaan tot aanschaf van de LateralX, dan wel een leasecontract afsluiten.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Aanmelden werkt heel eenvoudig. Stuur een mail naar

info@bodylifebenelux.nl o.v.v. ‘Aanmelden Testlab’ met daarin duidelijke vermelding van uw naam, naam van uw sportcentrum en uw contactgegevens. De redactie van body•LIFE zal vervolgens contact met u opnemen, om uw deelname te bevestigen.

Ervaar zelf waarom LateralX is verkozen tot beste crosstrainer tijdens de Club Industry Week. Hier bovenop is de LateralX genomineerd voor de FIBO innovatie award 2013 in de categorie trainingsapparatuur. Een extra voordeel is dat LateralX te combineren is in het Small Group Training concept van Octane Fitness, CROSS CiRCUIT. Kortom: verander en verbeter door een zijstap te nemen. Meld u nu aan voor het body•LIFE testpanel en laat uw leden kosteloos vier weken lang LateralX uitproberen in uw sportcentrum.

Edities